- 1 Ocak 2024
- 49
- 3
- 31
-
- Konu Sahibi candygirl0
Çok teşekkür ederim icimi rahatlattınız. Hem baskı hem kan olunca bocaladım ben ne yaşadığımı unuttum resmen.Yavrucum hiçbir şey olmadı merak etme. Kan da psikolojiktir emin ol. Sivilce vardır kanamıştır yani kızlık zarının şu olaylarla bozulması asla mümkün olamaz.
Emin ol hissedilmicek bir şey değil kocaman bir şey girse ordan acın olurduYok dümdüz iç çamaşırıydı. Daha önce böyle bir deneyimim olmadığı için girme hissini falan bilmiyorum. Bu yaşadığım durumu tam anlamıyla tanımlayamıyorum.
Forumlarda o kadar çok yazmışlar ki girdiginde hiçbir şey hissetmedim farkında bile değildim falan ben de öyle olduysa diye düşündüm saçma sapan . Teşekkür ederim size çok vakit ayırdığınız içinEmin ol hissedilmicek bir şey değil kocaman bir şey girse ordan acın olurduöyle sinek ısırığı gibi bir şey değil ilk ilişki hissetmemek mümkün değil
Onların çoğunu erkekler yazıyor, takma.Forumlarda o kadar çok yazmışlar ki girdiginde hiçbir şey hissetmedim farkında bile değildim falan ben de öyle olduysa diye düşündüm saçma sapan . Teşekkür ederim size çok vakit ayırdığınız için
Kızlık zarı vajinanın içerisinde yani onun kanaması için sert bir şeyin içeri iyice bastırması gerekiyor. O ihtimali kafandan sil.Çok teşekkür ederim icimi rahatlattınız. Hem baskı hem kan olunca bocaladım ben ne yaşadığımı unuttum resmen.
İlk ilişki de kadının canı acır ama okşama ve sürtünme ile kızlık zarı bozulmaz , bozulduğu zaman da dolu dolu kan gelmez lekeler şeklinde kan gelir kimi kadında ilişki de değil doğum da bile bozulabilir kızlık zarı dediğimiz aslında bir damar çatlaması o yüzden farklılık gösteririr,sen kendini kastıysan muhtemelen ondan da olabilirMerhaba arkadaşlar, benim net bir sorum var. Külot üzerinden sert okşama ve sürtünme ile kizlik zari bozulur mu? Bir de 1 damla kan görmüştüm için çamaşırımda. Ama acı falan hissetmedim. Sizden ne kadar kan gelmişti ilk ilişkinizde acı hissetmiş miydiniz?
Sanmam ama git muayeneye ol hemen söylüyor lar zaten1 damla kan gelmişti bu yüzden aklım karıştı internet sitelerinde de 1 cm bile girse bozulabilecegi yazıyordu.baskiyla bozulabilir mi sizce
Hepsi kocaman mi canım? Ne bamyalar gördükEmin ol hissedilmicek bir şey değil kocaman bir şey girse ordan acın olurduöyle sinek ısırığı gibi bir şey değil ilk ilişki hissetmemek mümkün değil
Kizlik zari 1 cm içeride diye yazıyor tüm bilimsel sayfalarda. Yakinda oldugu icin baskıdan dolayı zarar görmüş olabileceğini düşündüm sadece. Kan da görünce şüphelendim.Eli değdi ise hamile dahi olabilirsin hemen test yap aşkım
Evet haklısınız muayene olmayı düşünüyorum zatenSanmam ama git muayeneye ol hemen söylüyor lar zaten
Lütfen dalga geçmeyin bana da mantıksız geliyor ama kan gördüğüm için aklıma şüphe düştü.Eli değdi ise hamile dahi olabilirsin hemen test yap aşkım
Tahriş ettiğiniz için kan akmış olabilir bir deri parçası sonuçta vajina da. Tırnak yırtmış olabilir ama öyle iç çamasır üstünden yırtılır bir durum olduğunu sanmamLütfen dalga geçmeyin bana da mantıksız geliyor ama kan gördüğüm için aklıma şüphe düştü.
Evet.Merhaba arkadaşlar, benim net bir sorum var. Külot üzerinden sert okşama ve sürtünme ile kizlik zari bozulur mu? Bir de 1 damla kan görmüştüm için çamaşırımda. Ama acı falan hissetmedim. Sizden ne kadar kan gelmişti ilk ilişkinizde acı hissetmiş miydiniz?
Sonunu düşünen kahraman olamaz aşkomBir şey yaşadım ve sonucunu merak ediyorum.
Teşekkür ederim. İlişki yaşadınız mı bilmiyorum ama ilk ilişkinizde ne kadar kan gelmişti , canınız acımış mıydı?Tahriş ettiğiniz için kan akmış olabilir bir deri parçası sonuçta vajina da. Tırnak yırtmış olabilir ama öyle iç çamasır üstünden yırtılır bir durum olduğunu sanmam
Lütfen dalga geçilecek bir konu degilSonunu düşünen kahraman olamaz aşkom