• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlık zarı kanaması

Aynen canım benimde oldu evliliğimin ilk haftası 🤭 afedersin açılma olduğu için kanama oluyo korkulucak bişey yok yani,😇

Bunun belli bir ölçüsü yok. Kişiden kişiye göre değişir. Bazısının çok gelir bazısının az, bazısının 1 hafta lekelenmesi olur bazısı lekeyi bile görmez. Zorlamaya da bağlı. Kafanıza takmayın, ilk ilişki kanaması hep muamma 😂

Benim ilk bir kaç ilişkide hiç olmadı sonra oldu o da sadece zorlanmadan olmuştu.Oluk oluk kan falan yok yani

1 hafta boyunca azar azar geldi her ilişkide.
İlk girşte baya gelmişti herkesin çok yada az gelicek diye bişi yok

neden merak ediyorsunuz ki, kendinizden emin değil misiniz? bakireyseniz bakiresinizdir, değilseniz değilsinizdir. yani kanın miktarının önemi ne anlayamadım.

. Sevgilim vajınama baskı yapmadan dokundu ama neredeyse bir dakika daha fazla değildir sanmıyorum neyse sonra eve geçtiğimde akıntımla biraz cok minicik bir kan vardı bu neyin habercisi? Okb hastasıyım fazlasıyla takıntılıyım. Yardımcı olursanız çok sevinirim. Gebelik yada kızlık yırtılması değildir değil mi? Elinde ne sperm ne başka birşey hiçbiri yoktu kendimi sıktığım için olabilir mi? Biraz kendimden vajinismustan şüpheleniyorum çünkü..

Arkadaşlar merhaba. Kızlık zarı kanaması ne kadar olur? Benim bildiğim bir avuç kadar geliyor ama bende öyle olmadı

İki ay yaşamadım bunu ama babaannemde çok olmuş mesela. O zamanlar da yer dosegi varmis. Dosegin altına bile geçmis. Kisiden kişiye değişiyor.

. Sevgilim vajınama baskı yapmadan dokundu ama neredeyse bir dakika daha fazla değildir sanmıyorum neyse sonra eve geçtiğimde akıntımla biraz cok minicik bir kan vardı bu neyin habercisi? Okb hastasıyım fazlasıyla takıntılıyım. Yardımcı olursanız çok sevinirim. Gebelik yada kızlık yırtılması değildir değil mi? Elinde ne sperm ne başka birşey hiçbiri yoktu kendimi sıktığım için olabilir mi? Biraz kendimden vajinismustan şüpheleniyorum çünkü..

Zedelenmistir ama acilma olmamıştır.
Bir de sevgilini çok yanastirmasan senin için daha güzel olur. Şüphen varsa da bir uzmandan psikolojik olarak yardım alabilirsin. En azından içindeki korkuları yok etmek adına yapabilirsin bunu. Egzersizleri yapman gerekmeyebilir.

Zedelenmistir ama acilma olmamıştır.
Bir de sevgilini çok yanastirmasan senin için daha güzel olur. Şüphen varsa da bir uzmandan psikolojik olarak yardım alabilirsin. En azından içindeki korkuları yok etmek adına yapabilirsin bunu. Egzersizleri yapman gerekmeyebilir.
Yani zedelendiğinde doku yenileniyor hala bakireyim öyle değil mi? Psikolog araştırıyorum şuan teşekkür ederim

Yani zedelendiğinde doku yenileniyor hala bakireyim öyle değil mi? Psikolog araştırıyorum şuan teşekkür ederim

Evet. Aslında zar kolay açılıp kanayan bir şey değil tam olarak. Zaten sen de baskı yapmadan dokundu demişsin. Kaldı ki jinekologrin söylediğine göre vajinan yeterli şekilde ıslandığı zaman ne ağrı ne kanama hiçbir şey olmuyor. İlk ilişkinde kendini kassan bile kanama olmayabiliyor yani.
3 ay önce vajinismusu yendim ben de. İlk giriş genelde zor oluyordu ona rağmen kanama falan yasamadim. Vajinismusu yendikten 2 ay kadar sonra kanama oldu. Onda da ilişki bitene kadar fark bile etmedim kanama olduğunu.

Back