ARKADAŞLAR HEPİNİZE MERHABA.ben evliliğimin 3.yılına girmiş bir bayanım.eşimle anlayacagınız üzere ilişkiye uzun süre giremedik,daha önce forumda da bunu anlatmıştım.şu 1-2 aydır bir yol katettik ,inanın oldu mu diye birbirimize soruyorduk,ben bolbol video izledim beynime olabilecegini kabul ettirdim sonra kendimce rahat oldugum bir pozisyonda denemeye başladık hepsi degil ama yarısı giriyor tabi rahat olmalıyım gevsemeliyim ,önsevişme uzun olmalı filan,bundan 3 gün önce ilişkiye girdik gayet iyiydi ben ayaga kalktıgımda vaginamdan kan geldiğini farkettim (ilk defa bariz kanadı 3 yıldır) önce şaşırdım eşime gösterdim anladık ki olmuş hatta eşim yuh 3 yıldır duruyormuş filan dedi,neyse ben aynayla vaginama baktım her zamanki gibi degildi içi, çok özür dilerim açık açık yazıcam,hafif şekil değiştirmişti,burada arkadaşlar vajinasında bir delik ğördüklerini ıkınınca açldıgını yazmışlardı ben göremiyordum ve yıllardır denediğimiz için kızlık filan kalmamıştır diyordum kanı görünce çok sevindim,vaginamdaki deliği küçük olmasına ragmen görebiliyorum,neyse 3 gün ara verdik bugun 3 . gün ,tekrar denedik yine kanadı benim sorum şu arkadaşlar bu tekrar kanayabilir mi kan pembe temiz duruyor ilişkiye girince kanıyor 2.defa kanamış oldu yani ,internete baktım olabilir zar farklı yerlerinden yırtılabilir diyor aynı durumu yaşayn varsa paylaşabilrmi çok şaşkınım