Kizlik zari ile ilgisi var mi ?

karamel661

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2014
118
1
38
34
İstanbul
Sevgilimle sürtünerek ilişkiye girdik, vajinamin dudaklarına kadar ilerlerdi oraya bastırarak sürtündü.Boşaldım koyu bir sivi gordum ustunde seffaf bir siviyla karisik kirmizi ve pembe kan gibi degildi anlamadım nedendir?

sürtünme ile kızlık zarı bozulmaz canım ama sert bir şekilde ise ve sen farkında olmadan biraz derine doğru zorladıysa bozulabilir yada zedeleyebilir. kan dışında ne olabilir bilemiyorum o lekelenme.

sürtünme ile kızlık zarı bozulmaz canım ama sert bir şekilde ise ve sen farkında olmadan biraz derine doğru zorladıysa bozulabilir yada zedeleyebilir. kan dışında ne olabilir bilemiyorum o lekelenme.

Kizlik zarimi aynayla gormem mumkun mu canim

Koyu sıvı ne renktı? Seffaf sıvı suyun olur zaten. Koyu sıvı pembe degılse intihap yada akıntı vs olabilir dıye dusunuyorum. Kaldıkı zar kolay bozulmazkı ya acır canın yanar lop dıye girmez herhalde. Ne bilim. Evli hanımlar oyle değilmi?

Kizlik zarimi aynayla gormem mumkun mu canim
valla görülür diyorlar ama hiç denemedim ki canım, bilemiyorum yani:44:

katılıyorum akıntı ile içeride iltahap gibi bişi atmış olabilirsin. ama zar kişiye göre değişiyor. valla ben hiçççç acısız girmiştim ilişkiye.. canımın yanmasını bırak aaaa oldu mu falan oldum. o an hazır olmakla ilgili birazda. ama zarla ilgili bişi olduğunu bende sanmıyorum. iltahap daha mantıklı geldi

karamel farkında mısın sürekli aynı konuyu açıyorsun..

ya da tekrar mı bir hata yaptın?

karamel farkında mısın sürekli aynı konuyu açıyorsun..

ya da tekrar mı bir hata yaptın?

Hata yapmadim yine ayni konu. Lutfen konum kapanmasin. aklima takiliyor baska carem yok

Tam hatirlamiyorum kahverengimsiydi sanirim ya da cok koyu bir renk hani adette felan bazen cok koyu bir sivi olur ya oyle acik kirmizi ve pembe degildi yani hatirlamiyorum oyle oldugunu

Hata yapmadim yine ayni konu. Lutfen konum kapanmasin. aklima takiliyor baska carem yok

tamam da canım benim sana herkes aynı şeyleri söylüyor sen yine konu açıyorsun
bu şekilde kim bilebilir ki?

doktora git bir şekilde. gidemiyorsan yazılanları dikkate al
bu aynı içerikte 10. konun oldu nerdeyse.

artık konun sıktı gerçekten anlam veremiyorum her hafta aynı konu açılırmı arkadaş git dr a muayene ol dalgamı geçiyorsun bizle

kusura bakma kibledim

Son düzenleme:
Kızlık zarı, erkek arkadaşınızla yaşadığınız yüzeysel ilişki sonrası psikolojiniz ve akıntınız üzerine defalarca ama defalarca konu açtınız.
Üyelerimiz her konunuzu sabırla okuyup cevapladı lakin siz hala yasak olmasına rağmen aynı konuları açıp konu tekrarı yapmaya devam ettiğiniz gibi doktora gitmelisiniz tavsiyelerini de kaale almıyorsunuz.

Burdaki insanlar jinekolog değil, psikolog değil, hoş olsalar bile hastayı muayne etmeden uzaktan teşhis ve tedavi yöntemi yok henüz.

Lütfen artık aynı ya da benzer içerikli konular açmayınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…