- Konu Sahibi karamel661
Sevgilimle sürtünerek ilişkiye girdik, vajinamin dudaklarına kadar ilerlerdi oraya bastırarak sürtündü.Boşaldım koyu bir sivi gordum ustunde seffaf bir siviyla karisik kirmizi ve pembe kan gibi degildi anlamadım nedendir?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sevgilimle sürtünerek ilişkiye girdik, vajinamin dudaklarına kadar ilerlerdi oraya bastırarak sürtündü.Boşaldım koyu bir sivi gordum ustunde seffaf bir siviyla karisik kirmizi ve pembe kan gibi degildi anlamadım nedendir?
sürtünme ile kızlık zarı bozulmaz canım ama sert bir şekilde ise ve sen farkında olmadan biraz derine doğru zorladıysa bozulabilir yada zedeleyebilir. kan dışında ne olabilir bilemiyorum o lekelenme.
valla görülür diyorlar ama hiç denemedim ki canım, bilemiyorum yani:44:Kizlik zarimi aynayla gormem mumkun mu canim
katılıyorum akıntı ile içeride iltahap gibi bişi atmış olabilirsin. ama zar kişiye göre değişiyor. valla ben hiçççç acısız girmiştim ilişkiye.. canımın yanmasını bırak aaaa oldu mu falan oldum. o an hazır olmakla ilgili birazda. ama zarla ilgili bişi olduğunu bende sanmıyorum. iltahap daha mantıklı geldiKoyu sıvı ne renktı? Seffaf sıvı suyun olur zaten. Koyu sıvı pembe degılse intihap yada akıntı vs olabilir dıye dusunuyorum. Kaldıkı zar kolay bozulmazkı ya acır canın yanar lop dıye girmez herhalde. Ne bilim. Evli hanımlar oyle değilmi?
sürtünme ile kızlık zarı bozulmaz canım ama sert bir şekilde ise ve sen farkında olmadan biraz derine doğru zorladıysa bozulabilir yada zedeleyebilir. kan dışında ne olabilir bilemiyorum o lekelenme.
karamel farkında mısın sürekli aynı konuyu açıyorsun..
ya da tekrar mı bir hata yaptın?
Koyu sıvı ne renktı? Seffaf sıvı suyun olur zaten. Koyu sıvı pembe degılse intihap yada akıntı vs olabilir dıye dusunuyorum. Kaldıkı zar kolay bozulmazkı ya acır canın yanar lop dıye girmez herhalde. Ne bilim. Evli hanımlar oyle değilmi?
Hata yapmadim yine ayni konu. Lutfen konum kapanmasin. aklima takiliyor baska carem yok