- 14 Haziran 2023
- 5
- 0
- 21
- Konu Sahibi ortasekerkahve
Herkese merhaba.. ablalarım bana yardımcı olsun lütfen henüz 19 yaşındayım ama kızlık zarı yüzünden psikolojim bozuldu. Size şöyle anlatayım; ben bundan aylar önce bir süreç yaşıyordum haftada birkaç sabah rüyamda cinsel içerikli şeyler görüyordum ve uyanırkende kendimi tatmin ederek uyanıyordum. Yani yüzeysel mastürbasyon yaparak. Elimde olan bir şey değildi bu rüyalanmalar yaklaşık birkaç hafta sürdü. Uyandığımda kan leke hiçbir şey yoktu dediğim gibi yüzeysel oluyordu genelde. Sonra bir gün çok hastalandım ve çok fazla ilaç tükettim uyudum. Uyandığımda yine kendimi tatmin ediyordum hemen elimi çektim ve tuvalete gittim. Gittiğimde peçeteme kan geldi çok korktum kızlık zarı kanaması diye düşündüm ama uyku halinde bunu nasıl yapacağımı anlamadım. Sonra kanamam 6 gün sürdü tıpkı regl gibi ilk günler fazla sonraki günler kahverengi lekelenmeye gibi. Paket ped bitirdiğimi hatırlıyorum yoğun pıhtılı kan geldiğini de hatırlıyorum. Anneme anlattım kızlık kanının bu kadar yoğun olmayacağını söyledi ama internette 1 haftaya kadar süredebilir yazıyordu. Sonraki günler regl döngüm devam etti yani bu kanama ara kanama gibi bir şey oldu. Sizce ilaçlar yüzünden mi oldu yoksa kızlık kanı mı ama kızlık zarıma nasıl zarar verebilirim aklım almıyor uykulu olduğum içinde hatırlamıyorum bu arada parmağımı hafif ilerlettiğimde bir doku hissediyorum ne yapacağımı bilmiyorum aklımdan çıkmıyor