Zar bozulduysa sonraki ilişkide bir daha kanama olmaz. Tabii bu konuda en net bilgiyi kadın doğumcudan alabilirsiniz. Bence yaşadığınız travma daha mühim. Psikolojik destek aldıktan sonra karar verin, diktirmeye ya da her şeyi olduğu gibi anlatmaya.Evet düşündüğüm birisi var,ailem de tanıyor.Ancak kanamam olup olmayacağını merak ediyorum,diktirmekten de çekiniyorum.
Bu soruların cvbını ancak bir kadın doğum uzmanı verebilir...bir muayne olun istersenzBende diktirmeyi düşünüyorum ancak çok çekiniyorum,merak ettiğim konular da var diktirirken acır mı,ücreti ne,karşımdaki doktora güvenebilir miyim vs vs.Bide su kısmı düşünüyorum kizlik zarı patladıktan sonra iliskiye devam etmedi yani kanamam olunca kurtarabildim kendimi,ilk iliskide yeniden kanar mi diye de düşünüyorum.Acilmam falan olmamıştır,ondan sonra da hic iliskiye girmedim.Bu konuda daha deneyimli olan kişilerin düşüncelerini ogrenmek istiyorum
Nereden satin alabilirim?Yine de destek almadan evlenme. Bir de yapay kızlık zarı var. İlişkiden hemen önce kendin yerleştiriyorsun. Ilişki esnasında kanama olmuş gibi patlıyor.
Internetten araştır. Ben de bilmiyorum. Öyle bir şeyin reklamını görmüştümNereden satin alabilirim?
InsaAllah karsisina sizin dediginiz gibi insanlar cikar ve cok mutlu olurMesleginiz varsa calisiyorsaniz, okumuş aydin biriyle evlenmeniz mümkün. Eşler arasinda olan seyler ozeldir paylasilmaz. Bunu yayacak erkek cok az sayidadir. Gerçekten seven biri o yaslarda yasadiginiz acilari sarmak icin elinden geleni yapar. Sizi bununla yargilamaz suçlamaz. Kimseye de anlatmaz. O zamanlarda cikaramadiginiz ses olur, goremediginiz destek olur. Çocuğa cinsel istismarin bu kadar tepki gördüğü günlerde anne babanız gibi dusunen birini çok zor bulursunuz. Cahil egitimsiz insanlarda bile bu bilinç var artik.
Kendini fazla kasanların kanaması olurmuş ve zarla alakası yokmuş diye duymuştum ben de. Cansu Dengey’in videosunda görmüştümKızlık zarı diye bişey yoktur. Kızlık zarı ortası boş bi zardır ve adı hymendir. İlk gece kanaması diye de birşey yoktur. Müjdegül Karacanın kızlık zarı ve kızlık zarı 2 isimli videolarını izleyin lütfen
Aynen canım sıkarsan kanaman olur ve o kas kanamasıdır kızlıkla alakalı değil yaniKendini fazla kasanların kanaması olurmuş ve zarla alakası yokmuş diye duymuştum ben de. Cansu Dengey’in videosunda görmüştüm
Keşke okullarda cinsel eğitim verilse de herkes bilse :/ kaç kadın cinayete kurban gitti bu leş gibi zihniyet yüzündenAynen canım sıkarsan kanaman olur ve o kas kanamasıdır kızlıkla alakalı değil yani
Internete yazdiginizda bu kapsüller karsiniza çıkar. Internette de satılıyor kullanoci yorumlarını falann okuyunAdet doneminin son günü birlikte oldu adetinin 2. Günü agri kesici aldi kanamasi durmus bilimsel olarak kaniti yok ama o bu sekilde basardi. Iliski sirasinda da epey kendini sıktığını söyledi tabi dedigim gibi bunların bilimsel bir dayanagi yok. Olacagi da kesin sonuc değil o da baska birinden duymus ve yapmis... umarim bu tür seylere ihtiyaciniz olmadannbu durumu cozebilirsinizAdetini kesip kendisini nasıl sıktı anlatabilir misiniz bide ilk gece hapı nedir inanın hic bilgim yok bu konularda
Bunu biz biliyoruz bizim bilmemiz degil erkeklerin bilmesi gerek. Hala kapilarda carsaf bekleyen kv ler var onlarin bilmesi gerek.Kızlık zarı diye bişey yoktur. Kızlık zarı ortası boş bi zardır ve adı hymendir. İlk gece kanaması diye de birşey yoktur. Müjdegül Karacanın kızlık zarı ve kızlık zarı 2 isimli videolarını izleyin lütfen
Evet aynen öyle maalesef acı gerçeklerKeşke okullarda cinsel eğitim verilse de herkes bilse :/ kaç kadın cinayete kurban gitti bu leş gibi zihniyet yüzünden
Evet zihniyetin acilen değişmesi gerekiyor. Çoğu kadın hiç ilişki yaşamamış olmasına rağmen kötü durumlara düşüyor. Cinsel eğitim şartBunu biz biliyoruz bizim bilmemiz degil erkeklerin bilmesi gerek. Hala kapilarda carsaf bekleyen kv ler var onlarin bilmesi gerek.
Kendini fazla kasanların kanaması olurmuş ve zarla alakası yokmuş diye duymuştum ben de. Cansu Dengey’in videosunda görmüştüm
Kanama her ilk ilişkide olmuyor. Bende olmadı mesela.Evet düşündüğüm birisi var,ailem de tanıyor.Ancak kanamam olup olmayacağını merak ediyorum,diktirmekten de çekiniyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?