• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlık zarı hakkında

civciv356

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2017
18
9
1
Kızlar ben seneler önce mastürbasyon yaparken çok az parmağımı sokmuştum internette zarın bir cm kadar geride olduğunu okumuştum çünkü ve birkaç damla kan gelmişti. Şimdi hala düşünüyorum sizce kızlığım bozulmuş mudur kesin ve ileride evlendiğimde eşim inanır mı sizce yani şimdi düşününce çok saçma ama çocuk sayılırdım daha o zamanlar ve sırf bakire değil diye evlilikten vazgeçen erkekler oluyor mu gerçekten yani evlenemeyecek miyim hiç

Son düzenleme:
Bakire değil diye evlenmeyen zihniyette adamlarla zaten evlenme.
Genital durumunu da bir jinekologa gidip kısa yoldan öğrenebilirsin.

Kızlar ben seneler önce mastürbasyon yaparken çok az yarım santim kadar parmağımı sokmuşum internette zarın bir cm kadar geride olduğunu okumuştum çünkü ve birkaç damla kan gelmişti. Şimdi hala düşünüyorum sizce kızlığım bozulmuş mudur kesin ve ileride evlendiğimde eşim inanır mı sizce yani şimdi düşününce çok saçma ama çocuk sayılırdım daha o zamanlar ve sırf bakire değil diye evlilikten vazgeçen erkekler oluyor mu gerçekten yani evlenemeyecek miyim hiç
bende erkek olsam bakire olmayan biriyle evlenmem..bu tercih meselesi zihniyet değil..ha kaza vs yada bu tip olaydan bakireliği gitmiştir o ayrı birşey..sonuçta ortada yanlış birşey yok..bekaretin bozulmamıştır canım kızlık zarı afedersin ilişkide bile zor bozuluyor..biraz zorlanmışsa ondan kan gelmiştir..ama yine de içini rahat ettirmek için doktora gidebilirsin bence

Bakire degilsin diye evlenmeyen zihniyetteki adamla evlenme ne demek yahu
Şöyle sorayım ben sana sen erkeksin ve birisine aşık oluyorsun ama daha önceden birlikte olduğunu söylüyor sana aşık olduğun kadın gerçekten evlenir miydin?
Evet herkesin düsüncesine saygim var ama bu başka bişey
Lütfen bu normalmiş gibi buraya yazma canım senin için doğru olan baskasi veya baskalari icin yanlis olabilir
Açık biriyim ama evlenmeden bekaretini vermeye veya başka şeylere karsiyim
Konu sahibine donersek tatlim bence gidip bir baktir dikim falan olursa diktir ve ilerde bu durumu sevdigin kisiye anlat ki yanlis anlamasin

Şöyle sorayım ben sana sen erkeksin ve birisine aşık oluyorsun ama daha önceden birlikte olduğunu söylüyor sana aşık olduğun kadın gerçekten evlenir miydin?
Lütfen bu normalmiş gibi buraya yazma canım senin için doğru olan baskasi veya baskalari icin yanlis olabilir
Konu sahibine donersek tatlim bence gidip bir baktir dikim falan olursa diktir ve ilerde bu durumu sevdigin kisiye anlat ki yanlis anlamasin
Benim sorunum bakire olmamak değil zaten bende karşıyım evlilik öncesi ilişkiye ama ben böyle bir şey yaşamadığım halde bana inanmaz diye korkuyorum

Benim sorunum bakire olmamak değil zaten bende karşıyım evlilik öncesi ilişkiye ama ben böyle bir şey yaşamadığım halde bana inanmaz diye korkuyorum
O yuzden doktora git ki ilerde sevdigin insan inanmazsa sana yine doktoruna gidip durumu izah edebilirsin
Sonucta doktorada bu sekilde anlaticaksin
Insallah bekaretin bozulmamistir da boyle endiselenecek birseyin kalmaz tatlim

hem diktirsin hem de diktirdiğini anlatsın mı kocasına? dalga geçtiğini düşünür adam bence ya da karşısında saftiriğin teki olduğunu düşünür.

konu sahibi bu zihniyetteki biriyle evlenmezsin olur biter

hem diktirsin hem de diktirdiğini anlatsın mı kocasına? dalga geçtiğini düşünür adam bence ya da karşısında saftiriğin teki olduğunu düşünür.

konu sahibi bu zihniyetteki biriyle evlenmezsin olur biter
Ne alaka belki anlayisli biri cikicak karsisina sonucta kimseyle yatmamis

Bı doktora gidip içini rahatlatabilirsin eğer yırtılma varsa bile sana rapor verebilir yani sonuçta anlıyor ilişki olmuşmu olmamismi

anlayışlı biriyse zaten sen neden kanamadın da demez
Biraz internetten arastirirsan anlarsin tatlim
Bazilarinin esnek oldugundan kanamiyormus adam boyle de dusunebilir ki zaten 1 yudum kan geliyor oyle sakir sakir da kanamiyor yani
Kanamadi diye de bekaretin alindi mi alinmadi mi diye doktora goturmez heralde belki tahris olmustur ne bileyim illaki kizlik zari yirtildi diyemeyiz sert biseyle olursa yirtilir diye okumustum ben

Biraz internetten arastirirsan anlarsin tatlim
Bazilarinin esnek oldugundan kanamiyormus adam boyle de dusunebilir ki zaten 1 yudum kan geliyor oyle sakir sakir da kanamiyor yani
Kanamadi diye de bekaretin alindi mi alinmadi mi diye doktora goturmez heralde belki tahris olmustur ne bileyim illaki kizlik zari yirtildi diyemeyiz sert biseyle olursa yirtilir diye okumustum ben
aklını bunlarla bozmuş bir erkekle evlenirse vay haline konu sahibinin

Cnm oyle parmagini bi cm soktun diye yirtilacak birsey degil bu. Kuvvet uygulandigi halde zor yirtiliyor. Senin tahminimce zedelenme olmustur tam yirtilma olmamistir.

Back