Kızlık zarı hakkında sorunum var yardımcı olur musunuz

Herkese cevapları için teşekkür ederim. Bir iki cevaptan dolayı değinmek isteğim bir şey var yalnız. Kızlık zarının bozulma durumu sadece cinsel birliktelikten kaynaklı olmayabilir, balerinler, biniciler, hatta bazen dış dudağa yapılan ağda gerilmesiyle dahi kızlık zarı bozulabilen kişiler olduğunu zaten işin uzmanları söylemektedir. Şayet cinsel birliktelikle bile olsa bu kimsenin hayattaki seçimlerini yargılamak bir diğerine düşmez. Bir arkadaşımızın da yazmış olduğu gibi bakirelik, saflık, temizlik hiçbir zaman zarda olmamıştır. Olup olmama durumum beni sevindirecek veya üzecek bir durum değil inanın. Sadece kafamda oluşan soruyu gidermek istedim. Tekrar teşekkür ediyorum.
Bu kadar bilgiye sahipseniz kanama olmamasının normal bi durum olduğunuda biliyor olmanız lazım. Ayrıca kızlık zarı acısı nedir ya böyle bi acı mi varmis ? Sanki bi organ kopmuyo ya alt tarafı zar işte. Bence cinsel birliktelik olmadiysa fark edilmez bile. Neyse.

Bu kadar bilgiye sahipseniz kanama olmamasının normal bi durum olduğunuda biliyor olmanız lazım. Ayrıca kızlık zarı acısı nedir ya böyle bi acı mi varmis ? Sanki bi organ kopmuyo ya alt tarafı zar işte. Bence cinsel birliktelik olmadiysa fark edilmez bile. Neyse.

Ben okuduklarımdan kanama olmaması durumunda eşzamanlı olarak acı vs hissedilmediğini algıladım. Böyle bir platfromda da bunu sormanın kötü olduğunu düşünmüyorum.

Konu sahibi yaptığınız açıklama hiç ama hiç mantıklı değil. Lif değdi tahriş etti kızlık gitti diye merak ediyorsun öyle mi. Bu kadar araştırıp bakmışsın ata binince kızlık gidebilir ,ağda yaparken gidebilir deyip ardından böyle bi açıklama inandırcı gelmedi.

Arkadaşlar yanma olabilir mümkün. İltihap vs olabilir. Bazı intim jeller oraya uygun ama bazı sabunlar vs yakıyo.

Yani sanki oral seks cart seks olayları normalleşmemiş de herkes saçları örülü kınalı yapıncekmiş gibi hizaya getirmeye çalışmış.

Sevişti diyelim var mı itirazı olan? Kulağını falan çekeydiniz? Merak etmiş sormuş sorması bedava kime ne?

Konu sahibi, doktora gidiniz kesinleşsin rahat edersiniz

Konu sahibi yaptığınız açıklama hiç ama hiç mantıklı değil. Lif değdi tahriş etti kızlık gitti diye merak ediyorsun öyle mi. Bu kadar araştırıp bakmışsın ata binince kızlık gidebilir ,ağda yaparken gidebilir deyip ardından böyle bi açıklama inandırcı gelmedi.

Size inandırıcı gelip gelmemesi beni ilgilendirmiyor kusura bakmayın. Bir sürü sayfa okudum, ağda ata binme vs diyoruz bunların üstüne benim yaşadığımda küçükte olsa bir soru işareti bıraktı kafamda, internette bir kaç sayfa incelediğiniz zaman benim karşılaştıklarımla karşılaşırsınız. Bu durumun kesinliği ve kriteri yoksa çoktan bunu deneyimlemiş insanların tecrübesini dinleyip, genel bilgi ve fikir edinmenin ne zararı olabilir?

Ayrıca yönlendirmeler üzerine mantar vs gibi bir durum olabileceğini bununda yanma yapabileceğini, bahsettiğim olayın zarı etkilememiş olma olasılığının yüksek olduğunu öğrenmiş bulundum.Hoppa Şunuda belirtmek istiyorum ayrıca, kimsenin yaşadığı yaşayacağı hakkında bu şekilde tepki göstermek kimsenin haddine değil. Allahtan cinsel ilişkim olmamış linç edilirmişim. Herkesin yetişme tarzı, kişiliği farklı arkadaşlar sizlere kendimi anlatacak değilim.
Araştırdım gördüm, burayada bakire miyim sizce diye yazmadım dikkatinizi çekerim. Kızlık zarının bozulması durumunda acı hissedilip kanama olmaması durumunun olup olamayacağını sormuşum, keşke herkes buna göre fikrini belirtseymiş.

Sert eleştiriler yapanları tebrik (!) ediyorum. Bacım sen önce doktora git Allah ın izniyle hiç bir şeyin yoktur. Sakın çekinme ve hemen git. Kafana da boyle şeyler takma Allah sana öyle bir aşk nasip etsin ki böyle şeyleri hatırladığında gulersin inşallah...

Back