Kızlık zarı hakkında sorunum var yardımcı olur musunuz

visnevisne

Üye
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2015
18
8
18
Merhaba öncelikle konuyu doğru yere mi açtım emin değilim ama yanlışsa zaten taşınacaktır.
. Kızlık zarının acısını hissedip kanama olmaması durumu olabilir mi?

Son düzenleme:
Benim cok bilgim yok ama kanama olmadigina gore esnek olabilir

Bakire miyim değil miyim bilmiyorum nasıl bi soru ya, ilişkiye girdin zarım bozuldu mu diye mi merak ediyorsun?
Evet esnekse kanama olmamış olabilir.

Merhaba öncelikle konuyu doğru yere mi açtım emin değilim ama yanlışsa zaten taşınacaktır.
Sorunuma gelirsem. Şuan bakire miyim değil miyim bilmiyorum. Kızlık zarının acısını hissedip kanama olmaması durumu olabilir mi?[/QUO
Sorunuma gelirsem. Şuan bakire miyim değil miyim bilmiyorum. Kızlık zarının acısını hissedip kanama olmaması durumu olabilir mi?
bilginiz olsun arkadaşlar kızlık zarı bozulduğunda kanama olmayabiliyor.

çok esrarengizli bir konu.

neyse genele göre kanama olur ve az da olsa acıma olur.

ama kızlık zarının yapısına göre kanama olmaması veya hiç acı hissedilmemesi de normal kabul edilir.

Herkese cevapları için teşekkür ederim. Bir iki cevaptan dolayı değinmek isteğim bir şey var yalnız. Kızlık zarının bozulma durumu sadece cinsel birliktelikten kaynaklı olmayabilir, balerinler, biniciler, hatta bazen dış dudağa yapılan ağda gerilmesiyle dahi kızlık zarı bozulabilen kişiler olduğunu zaten işin uzmanları söylemektedir. Şayet cinsel birliktelikle bile olsa bu kimsenin hayattaki seçimlerini yargılamak bir diğerine düşmez. Bir arkadaşımızın da yazmış olduğu gibi bakirelik, saflık, temizlik hiçbir zaman zarda olmamıştır. Olup olmama durumum beni sevindirecek veya üzecek bir durum değil inanın. Sadece kafamda oluşan soruyu gidermek istedim. Tekrar teşekkür ediyorum.

Sorunuma gelirsem. Şuan bakire miyim değil miyim bilmiyorum. Kızlık zarının acısını hissedip kanama olmaması durumu olabilir mi?
Ilıskıye gırmedıysen neden bunu kafana takma kararına geldın bacım?Eger bırıyle bırlıkde olmadıysan bakıresın yok olduysan deyılsın bu kadar basıt

Herkese cevapları için teşekkür ederim. Bir iki cevaptan dolayı değinmek isteğim bir şey var yalnız. Kızlık zarının bozulma durumu sadece cinsel birliktelikten kaynaklı olmayabilir, balerinler, biniciler, hatta bazen dış dudağa yapılan ağda gerilmesiyle dahi kızlık zarı bozulabilen kişiler olduğunu zaten işin uzmanları söylemektedir. Şayet cinsel birliktelikle bile olsa bu kimsenin hayattaki seçimlerini yargılamak bir diğerine düşmez. Bir arkadaşımızın da yazmış olduğu gibi bakirelik, saflık, temizlik hiçbir zaman zarda olmamıştır. Olup olmama durumum beni sevindirecek veya üzecek bir durum değil inanın. Sadece kafamda oluşan soruyu gidermek istedim. Tekrar teşekkür ediyorum.
Sen dedıyın kadar kolay deyıl zarın yırtılması.cok sert dusersen sert davranıslarda bulunursan belkı oda cok ınceyse. Aslında baya zor bana gore

normalde pek boyle konulara cevap vermem ama anladim ben sen bi kaza gecirdin yani bacak arana soba yada kesici bi alet denk geldi yada bi yerden bir yere atlarken oldu heralde hic utanma hemen bir doktora git belki kizlik zarina bir sey olmamistir ki bence olmadi bir sey bak orada intihap olabilir sonradan doktora uygun bir dilde anlat
ne oldugunu burda acik acik anlatsan aslinda kimse seni yargilamaz bence

En iyi açıklamayı kendiniz yapmışsınız.
O halde şunu da biliyorsunuzdur,bunu en iyi jinekologlar anlar, bizler değil...

Tabi ki bu konu üzerinde eğitim almış insanlar varken kesin bilgi almak adına yazmadım. Böyle bir şeyin mümkün olup olmadığıydı beni meraka düşüren, sizlerin bilgisini fikrini paylaşmak adına sordum.

normalde pek boyle konulara cevap vermem ama anladim ben sen bi kaza gecirdin yani bacak arana soba yada kesici bi alet denk geldi yada bi yerden bir yere atlarken oldu heralde hic utanma hemen bir doktora git belki kizlik zarina bir sey olmamistir ki bence olmadi bir sey bak orada intihap olabilir sonradan doktora uygun bir dilde anlat
ne oldugunu burda acik acik anlatsan aslinda kimse seni yargilamaz bence

Yargılayıp yargılamama durumu olacak bir şey değil. Bahsettiğim veya bahsettiğin ekstrem durumları yaşamadım. Banyo esnasında lif esnasinda biraz yanma ve sancı hissettim. Bu tutup benim yumurtalık çatlama dönemimden de olmuş olabilir mi o sancı onuda bilemiyorum. Belkide ben soruyu doğru kuramadığım için yanlış anlaşılmıştır bilemiyorum. Olaydan sonra bir iki sayfayı okuduğumda kızlık zarının 1.5cm içte olduğu yazıyordu. Ekstra olarak bugüne kadar böyle bir cinsel deneyemim olmadığı için bu mesafeyide kavrayamadım ama bu kadar yüzeyselse çok hassas olmalı deyip düşündüm.

Back