Kızlık zarı hakkında bilgisi olan?

lale___isik

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Mart 2025
8
-1
1
21
Merhaba,oncelikle en bastan hata yaptigimi belirtmek istiyorum ve cok pismanim gunlerce icimde cok buyuk bir sıkıntı var ve burdaki ablalarin bana yardimci olacagini dusundum..

Gecen yaklasik 3 yillik erkek arkadasimla yakinlastik ama asla ama asla cinsel bir birlesme olmadi.Ama kendisi titresimli masaj aletinin ucunu vajinamdan iceri sokmaya calistir ona dur yapma dedim ama yapti.Ve bunu yaptiktan sonra 10 dk sonra cok kanamam oldu…

Simdi ise kizlik zarimin zedelendiginden supheleniyorum.Yani tam yirtilip yirtilmadigindan emin degilim.Cunku icine tamamen kalin bir cisim girmedi.Ve kalin bir sey sokmaya calisirken aciyor(simdi bunu neden yapiyorsunuz diyeceksiniz ama eger hala canim aciyorsa demek ki yirtilmamistir diye test etmek icin)

Kizlik zarinin tam yirtilmadigi durumlar var midir?Kendimin kizlik zarina bakmaya calistirm,tamamen duzgun bir yuvarlark yok ama olusan minik yirtik tabana inmemis yani tamamen yirtilmamis gözüküyor.Ve delik cok kucuk yani,internetten iliskiye girmis kisilerin kizlik zarlarina baktim onlari genis ama benimki cok kucuk bir delik(ama ne yazik ki kendi parmaklarimi icine sokabiliyorum ve bu da benim endisemi arttiriyor)

Aranizda boyle bir sey yasayan var mi?Kizlik zari tamamen yirtilmamis veya zedelenmis?Gercek bir iliski yasadigimda kizlik zarim kanar mi?boyle seylere cok onem veriyorum,simdi neden o zaman o cocugun oyle yapmasina izin verdin diyeceksiniz ama gerçekten hataydi, ve ondan ayrildim…Cok pismanim lutfen gunlerdir bu kizlik zari konusunu arastiriyorum.Doktora anca birkac ay sonra gidebilirim ama o zamana kadar da kafayi yemek istemiyorum.Lutfen bana yardimci olun,lutfen…

Laleee lale iyi misin lale ? Soktu ve çok kanamam oldu diyorsun iki sevip zararsız bir şekilde çıkmış olma şansı var mı ?? O kadar kanadıysan eğer bozulmuştur ve ilk ilişkiyi yaşadıktan sonra belirli bir zamana kadar hala acı yaşayan kadınlar var birisi de benim. Söylediğin kadar bir kanama olduysa çokta sorgulama artık derim. Ayrıca aynada gördüğünü keyfine göre yorumluyor olabilir misin ? Normalde ne kadar bir alanda sanki kocaman bir delik oluşsun ?!

Güvenmediğin böyle berbat heriflerle de yatağa girmeden önce ne ikisi ne üçü mümkünse 100 kez düşün. Bir de yatağa girdikten sonra hayırın çok bir anlamı kalmıyor sen sırf kanayacağım diye kendine bakire dersin ama davul hikayesine dönüyor olay. Davulda tokmaklanmadık yer kalmamış o ne olacak ?

1- (ama ne yazik ki kendi parmaklarimi icine sokabiliyorum ve bu da benim endisemi arttiriyor) bu ne demek nasıl yani parmağınızı nasıl sokabiliyorsunuz???
2- zaten çok kanamam oldu dedin iş bitti yani zedelenmeyi geç bozulmuş üstüne soğuk bir su iç kuzum
3- neden bir erkeğin seninle bu şekilde oynamasına izin verdin lütfen kendinizi bunşekilde kullandırmayın bak ne oldu o başka kızlarla konuşmaya başlamıştır belki şimdi sen neyle uğraşıyorsun ? Değdi mi yani bence değmemiştir…
4-“Ve kalin bir sey sokmaya calisirken aciyor(simdi bunu neden yapiyorsunuz diyeceksiniz ama eger hala canim aciyorsa demek ki yirtilmamistir diye test etmek icin)” demişsin kız sen deli misin kızlık zarından sonra folloş oluyoruz mu sandın sen uzun bir süre acıyor zaten haftalar sürebiliyor genel anlamda dar oluyor yine yani

Son düzenleme:
Son cümle harika

Abla gercekten cok pismanim,bu olay gecen yaz yasandi.Ve suan aklima takildi gunlerdir agliyorum.Kendimi berbat hissediyorum.Ama benim icine hic bir sey girmedi daha once,zorlandi sadece zaten canim acidigi an birakmisti icine hic bir giris olmadi.O yuzden bu kafa karisikligim.Ve suan icine ben bir sey sokmaya calisinca canim aciyor

Geçen yaz yaşandıysa hemen bir jinekologa git kontrol ettir zaten muayeneden hemen anlaşılır bozulup bozulmadığı geç bile kalmışsın. Ama bozulmamışsa bile bir şeyler sokmaya çalışmakla bile kendin bozmuş olabilirsin. Zira kanama geldi dedin ben bozulduğunu düşünüyorum üzülerek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…