Bana kanama olur gibi geldi. Tam birleşme olunca bile sonraki birkaç ilişkide kan geliyor. Siz o tacizden sonra ilişki yaşadınız mı hiç?Akrabayız eğer anlatsaydım bu sorun gün yüzüne çıkardı ta en başında intihar ederdim gerçekten çünkü kimse benden böyle bir şey beklemezuykularımı yitirdim ne yapıcam bilmiyorum inanın çok çaresizim
Hayır hiç bir şekilde bir birliktelik yaşamadımBana kanama olur gibi geldi. Tam birleşme olunca bile sonraki birkaç ilişkide kan geliyor. Siz o tacizden sonra ilişki yaşadınız mı hiç?
Ben bu olaydan sonra hiç bir şekilde ilişki yaşmadım ama denize vs girdiğimde damla şeklinde kanamalarım oluyor zaman zaman zar ile alakalı bir durum mu yoksa başka bir sebep mi bilmiyorum.Ben bikac ay vajinusmusla ugrasmıstım ve ilk iliskimde 4 -5 damla geldi ikinci iliskimde daha fazla gelmisti sonradan kesilmisti
Tahmininizce kanama olur ozaman öyle mi?Ben bikac ay vajinusmusla ugrasmıstım ve ilk iliskimde 4 -5 damla geldi ikinci iliskimde daha fazla gelmisti sonradan kesilmisti
Teşekkür ederim olumlu düşünceleriniz için.İlişki geçmişim olmasına rağmen bi ay ilişkiye girmeyip sonra olsa benim bile kanamam oluyor. Korkma, isteğinle olan bir şey değildi. Geçecek hepsi. Kanama olmaz da eşin sorun çıkarırsa cahilliğine yansın. Sen hiç bir şey olmamış gibi hayatına devam et. Tabi benim tavsiyem zarı dert etmeyecek insanla olman ama senin hayatın, senin yüreğin...
Herkesin farklı sanırım bende ilk 2 3 ay her ilişki sonrasında kanama olmuştu hala ara verince doğum lohusalık filan kanama olurmerhaba bayanlar bundan 3 sene önce erkek arkadaşım tarafından tacize uğradım. Penisi tam içime girmedi fakat bi zorlama oldu o an kanama olmadı lakın yarım saat sonra koyu bir kan geldi ve 3-4 gün regl olur gibi kanamam oldu. Korkup 2 farklı doktora gittim zar tam olarak yırtılmamış 2 taraflı bir yırtık var ama zarın tam anlamıyla yok olmamış dediler. Doğru düzgün ilişki bile yaşanmadıçok kötüyüm yıllardır bu anı hatırlıyorum seneye düğünüm var napıcam bilmiyorum sizce böyle bir durum sonrası bir sonraki ilişkide kanamam olur mu zor durumdayım teşekkürler şimdiden
İnşallah olur çok teşekkür ederimHerkesin farklı sanırım bende ilk 2 3 ay her ilişki sonrasında kanama olmuştu hala ara verince doğum lohusalık filan kanama olur
Zaten kanama kelimesi de yanlış bence sadece lekelenme gibi
Ayrıca bakire olan 2 3 arkadaşımda hiç kanama bile olmamış çokta takılmamak lazım bence
Sizin ki kısmet işte keşke benikide esnek olsaydı...Ben bakire evlendim ama kanamam olmadi. Kendi isteğimle doktora gittigimde esnek oldugumu soyledi. Hâla bile uzun sure iliski olmasin hemen canım acimaya basliyor
büyük ihtimal olur hatta kesin olabilir diyebilirim cünkü iliski öyle kolay gerceklesen bi durum degil ve kendini azda olsa sıksan olur hic takma kafana ayıp olmasa bisey sorcam aynada bakınca zar duruyomuTahmininizce kanama olur ozaman öyle mi?
Çok takıntılı bi insan kanama olmazsa bunun sebebini yıllarca düşünürCevremde bakire olup da kanamasi olmayan bir suru tanidiigim var. Esleri de ne sormus ne doktora goturmus. Sana inanmayip bunu mesele haline getirecek adam gercekten sevmiyor demektir. Kendini diktirmek gibi ikinci bi travmaya daha sokma bence. Evlenecegin adam seni oldugun gibi kabullensin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?