• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlık zarı hakkın da bilgi.

Bir sonraki ilişkide kanama olur mu

• Olur

OY: 14 58,3%
  • Olmaz

OY: 10 41,7%

• Ankete Katılan
    24

Beyza oz

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Temmuz 2019
143
40
18
merhaba bayanlar bundan 3 sene önce erkek arkadaşım tarafından tacize uğradım. Penisi tam içime girmedi fakat bi zorlama oldu o an kanama olmadı lakın yarım saat sonra koyu bir kan geldi ve 3-4 gün regl olur gibi kanamam oldu. Korkup 2 farklı doktora gittim zar tam olarak yırtılmamış 2 taraflı bir yırtık var ama zarın tam anlamıyla yok olmamış dediler. Doğru düzgün ilişki bile yaşanmadı😔 çok kötüyüm yıllardır bu anı hatırlıyorum seneye düğünüm var napıcam bilmiyorum sizce böyle bir durum sonrası bir sonraki ilişkide kanamam olur mu zor durumdayım teşekkürler şimdiden 😞

%50.
Neden en başından olduğu gibi anlatmıyorsun? Yalan üzerine kurulmaz ilişkiler. Seni kabullenen, bu şekilde kabullenmeli. Sonuçta sen bunu isteyerek yapmamışsın?!

Peki. Evlendin varsayalım. Ilişkiye girildi. Kanama olmadı. Adam "cahilse" şüphelenir. "Bilgiliyse" esnek zar der. "Şüpheciyse" doktora götürür.

Onu geçtim, sen vicdanen rahat edebilecek misin?

Böyle bi durumu asla anlatamam çünkü ne kadar istemediğim bi durum da olsa kabul etmez 😔 evlimisiniz bilmiyorum ama ilişkiye girdikçe genişlediği için ilk bir kaç ilişkide kanama oluyor diyorlar benim durumum çok farklı ilişki bile yaşanmadı tahminimce kanar diye düşünüyorum cerrahi bi durum olduğu için tahmine bırakmak istemiyorum işimi dikmekte beni korkutuyor lütfen konu hakkında bilgi sahibiyseniz benimle fikirleriniz paylaşın..

Keske evleneceginiz adamla bu durumu başta konuşşaydiniz. Başta soylense belki bu sekilde zor olmazdi... bende tacize ugramiştim öz kuzenim tarafindan. Eşime ilk basta bunlardan bahsettim zor zamanlar gecirdigimi o kisiden uzak durmasi gerektigini soylemiştim.
Ama madem soyleyemediniz diktirmeyin tabiki eger kan gelmesse acin neti gosterin esnek zarlar var sonucta sizi doktora goturecek degil ya

Akrabayız eğer anlatsaydım bu sorun gün yüzüne çıkardı ta en başında intihar ederdim gerçekten çünkü kimse benden böyle bir şey beklemez 😔 uykularımı yitirdim ne yapıcam bilmiyorum inanın çok çaresizim

Akrabayız eğer anlatsaydım bu sorun gün yüzüne çıkardı ta en başında intihar ederdim gerçekten çünkü kimse benden böyle bir şey beklemez 😔 uykularımı yitirdim ne yapıcam bilmiyorum inanın çok çaresizim
Bana kanama olur gibi geldi. Tam birleşme olunca bile sonraki birkaç ilişkide kan geliyor. Siz o tacizden sonra ilişki yaşadınız mı hiç?

Ben bikac ay vajinusmusla ugrasmıstım ve ilk iliskimde 4 -5 damla geldi ikinci iliskimde daha fazla gelmisti sonradan kesilmisti

Ben bikac ay vajinusmusla ugrasmıstım ve ilk iliskimde 4 -5 damla geldi ikinci iliskimde daha fazla gelmisti sonradan kesilmisti
Ben bu olaydan sonra hiç bir şekilde ilişki yaşmadım ama denize vs girdiğimde damla şeklinde kanamalarım oluyor zaman zaman zar ile alakalı bir durum mu yoksa başka bir sebep mi bilmiyorum.

İlişki geçmişim olmasına rağmen bi ay ilişkiye girmeyip sonra olsa benim bile kanamam oluyor. Korkma, isteğinle olan bir şey değildi. Geçecek hepsi. Kanama olmaz da eşin sorun çıkarırsa cahilliğine yansın. Sen hiç bir şey olmamış gibi hayatına devam et. Tabi benim tavsiyem zarı dert etmeyecek insanla olman ama senin hayatın, senin yüreğin...

İlişki geçmişim olmasına rağmen bi ay ilişkiye girmeyip sonra olsa benim bile kanamam oluyor. Korkma, isteğinle olan bir şey değildi. Geçecek hepsi. Kanama olmaz da eşin sorun çıkarırsa cahilliğine yansın. Sen hiç bir şey olmamış gibi hayatına devam et. Tabi benim tavsiyem zarı dert etmeyecek insanla olman ama senin hayatın, senin yüreğin...
Teşekkür ederim olumlu düşünceleriniz için.

merhaba bayanlar bundan 3 sene önce erkek arkadaşım tarafından tacize uğradım. Penisi tam içime girmedi fakat bi zorlama oldu o an kanama olmadı lakın yarım saat sonra koyu bir kan geldi ve 3-4 gün regl olur gibi kanamam oldu. Korkup 2 farklı doktora gittim zar tam olarak yırtılmamış 2 taraflı bir yırtık var ama zarın tam anlamıyla yok olmamış dediler. Doğru düzgün ilişki bile yaşanmadı😔 çok kötüyüm yıllardır bu anı hatırlıyorum seneye düğünüm var napıcam bilmiyorum sizce böyle bir durum sonrası bir sonraki ilişkide kanamam olur mu zor durumdayım teşekkürler şimdiden 😞
Herkesin farklı sanırım bende ilk 2 3 ay her ilişki sonrasında kanama olmuştu hala ara verince doğum lohusalık filan kanama olur
Zaten kanama kelimesi de yanlış bence sadece lekelenme gibi

Ayrıca bakire olan 2 3 arkadaşımda hiç kanama bile olmamış çokta takılmamak lazım bence

Ben bakire evlendim ama kanamam olmadi. Kendi isteğimle doktora gittigimde esnek oldugumu soyledi. Hâla bile uzun sure iliski olmasin hemen canım acimaya basliyor

Herkesin farklı sanırım bende ilk 2 3 ay her ilişki sonrasında kanama olmuştu hala ara verince doğum lohusalık filan kanama olur
Zaten kanama kelimesi de yanlış bence sadece lekelenme gibi

Ayrıca bakire olan 2 3 arkadaşımda hiç kanama bile olmamış çokta takılmamak lazım bence
İnşallah olur çok teşekkür ederim

Ben bakire evlendim ama kanamam olmadi. Kendi isteğimle doktora gittigimde esnek oldugumu soyledi. Hâla bile uzun sure iliski olmasin hemen canım acimaya basliyor
Sizin ki kısmet işte keşke benikide esnek olsaydı...

Cevremde bakire olup da kanamasi olmayan bir suru tanidiigim var. Esleri de ne sormus ne doktora goturmus. Sana inanmayip bunu mesele haline getirecek adam gercekten sevmiyor demektir. Kendini diktirmek gibi ikinci bi travmaya daha sokma bence. Evlenecegin adam seni oldugun gibi kabullensin.

Tahmininizce kanama olur ozaman öyle mi?
büyük ihtimal olur hatta kesin olabilir diyebilirim cünkü iliski öyle kolay gerceklesen bi durum degil ve kendini azda olsa sıksan olur hic takma kafana ayıp olmasa bisey sorcam aynada bakınca zar duruyomu

Benim ilişkiden sonra 1 ay boyunca her ilişki de kanama olmuştu. Bence sizin de olur çünkü tam bir birleşme yaşamamışsınız.

Cevremde bakire olup da kanamasi olmayan bir suru tanidiigim var. Esleri de ne sormus ne doktora goturmus. Sana inanmayip bunu mesele haline getirecek adam gercekten sevmiyor demektir. Kendini diktirmek gibi ikinci bi travmaya daha sokma bence. Evlenecegin adam seni oldugun gibi kabullensin.
Çok takıntılı bi insan kanama olmazsa bunun sebebini yıllarca düşünür

Back