Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Buyuk konusmak istemiyorum o yuzden susuyorum!!!
Buyuk konusmak istemiyorum o yuzden susuyorum!!!
nedense hepte arkadasların basına gelıyor bu olaylar traji komikkkkkkkkkkkk.yazıkkkkkkkkkkkkkk kiii ne yazıkkkkkkkkkkkkk
ya arkadaşlar durum sandığınız gibi DEĞİLLLLLLL..neden sorduğumuzu söyledim mi,yorum yapıosunuz? .bi fiyat lazım bize sadece..bi de bildiğiniz bi dr varsa adı yeterli...yaptıracak,demedim,mağdur dedim...başka konuda yorum yapmayalım lutfen...konuya saygı olsun bu da..
eee diktirilince ne oluyormuş herşey yolundamı oluyormuş bütün dertler bitiyormu yani
doğru dımı ama canım uzuluyorum gercekten genclerımızın bu hallerıneneden beğen butonu kalktı hala anlamıyorum ama tamamen bu geçiyordu aklımdan:81:
eee diktirilince ne oluyormuş herşey yolundamı oluyormuş bütün dertler bitiyormu yani
diktirmeyecek yahuu,boş boş yorum yapıolar bilip bilmeden.fiyat ve dr adı lazım durum bildiğiniz gibi değil..daha doğrusu sandığınız gibi değil...uzun zmandır kk'da yoktum ben evlendım çünku bu ara dönemde...ark ımın durumu farklı...anlatamıorum onun kendı mevzusu...bilen yazsın bilmeyen sanmasın![]()