kızlık zarı diktirmek fiyatı ...

Dürüst olun arkadaşlar dürüst olun !!! Yaşadıgınız geçmişe saygu duyun yaşadığınız hataları affedin kabuyl edin kendinize de dürüst olun ve hayatınıza girecek erkegede dürüst olun seven her türlü sever !!! kızlık zarı diktirerek boyle bi vicdan yukuyle yasamak cok agırdırrr coook.... karşınızdaki erkeği erkeği demeyeyım de İNSANI kandırmayın. Bi süre sonra kendınıze olan saygnıza kaybedersiniz çok klişe bi laf olacak ama namus yürektedir beyındedir kalptedir. Bakireyim diyip de ruhu yalan olan bi sürü insan yok muu??! Daha söyleyecek çok sey var aslında.... Hayat sizin!

ya arkadaşlar durum sandığınız gibi DEĞİLLLLLLL..neden sorduğumuzu söyledim mi,yorum yapıosunuz? .bi fiyat lazım bize sadece..bi de bildiğiniz bi dr varsa adı yeterli...yaptıracak,demedim,mağdur dedim...başka konuda yorum yapmayalım lutfen...konuya saygı olsun bu da..

nedense hepte arkadasların basına gelıyor bu olaylar traji komikkkkkkkkkkkk.yazıkkkkkkkkkkkkkk kiii ne yazıkkkkkkkkkkkkk

Arkadaşım, konuya saygı duy demişsin kendısıne saygu duymayan bi insana biz nasıl saygı duyalım ki saygısızca bişey yazmadım. Kızlık zarı diktirmek onarmak insanın kendısıne SAYGISIZLIKTIR bu toplum bu zıhnıyetler yuzunden boyle bekaret namusdur dıyen zıhnıyet yuzunde yaşadıklarınızın arkasında durun ya kırın bu zinciri artık sene 2011 olmuş.... üzülüyorum cidden üzülüyorum boyle ınsanları gorunce çok bilinçsizsiniz çoook.... Lütfen kendınıze gelın.2 damla kanla namusunu ölçen insan insan değildir zatennn.... dahada bısey yazmam. İyi kalın..

ya arkadaşlar durum sandığınız gibi DEĞİLLLLLLL..neden sorduğumuzu söyledim mi,yorum yapıosunuz? .bi fiyat lazım bize sadece..bi de bildiğiniz bi dr varsa adı yeterli...yaptıracak,demedim,mağdur dedim...başka konuda yorum yapmayalım lutfen...konuya saygı olsun bu da..

yazdıklarından yasınında kucuk oldugu bes bellı neden soruyorsun yaptıracak demedınde neden doktor soruyorun neden fıyat ıstıyorsun magdurmusss ah ne uzuldum adımlarınızı duzgun atarsanız hıc kımse magdur kalmaz canım asıl onu dıktırıp evlenıp kandırdıgınız esınıze yada kandırmaya calıstıgınız dıyelım o ınsan magdurr olacakkk

Ben nu kizlari anlamiyorum, yemedikleri halt kalmiyor sonrada karsindakini
kandirmaya calismalar, yapdiysaniz arkasinda durun, siz bakireseniz bile
kendiniz icinsiniz, ne bu yalan dolan rezil hareketler. Igrenc ve cok yazik.

eee diktirilince ne oluyormuş herşey yolundamı oluyormuş bütün dertler bitiyormu yani

diktirmeyecek yahuu,boş boş yorum yapıolar bilip bilmeden.fiyat ve dr adı lazım durum bildiğiniz gibi değil..daha doğrusu sandığınız gibi değil...uzun zmandır kk'da yoktum ben evlendım çünku bu ara dönemde...ark ımın durumu farklı...anlatamıorum onun kendı mevzusu...bilen yazsın bilmeyen sanmasın ;)

diktirilirse tekrar bozulabiliyormuş yani kısa süre sonra..o yüzden evlenmeye bi kaç gün kala diktirmek gerekiyormuş.allah korusun böle bi durumdan cümlemizi ,gerçekten zor bi durum olsa gerek.bende bi yerde okumuştum böle olduğunu...:34:

Eğer evlendiğinde kanamam olsun diye diktirecekse ki öyledir ilişkiye girmeden bir iki gün önce yaptırmak gerekiyormuş bu işlemi üstünden vakit geçince kanama olmuyormuş...
Ama bence bırakın bu diktirme olayını falan karşındakini kandırmakan başka birşey değil..
O zarı diktirir belki ama vicdanı asla bırakmaz onu:31:Rabbim bütün kız evlatlarını böyle şeylerden korusun inşallah

neden beğen butonu kalktı hala anlamıyorum ama tamamen bu geçiyordu aklımdan:81:
doğru dımı ama canım uzuluyorum gercekten genclerımızın bu hallerıne:(
eee diktirilince ne oluyormuş herşey yolundamı oluyormuş bütün dertler bitiyormu yani

cok zekıler canımm valla gercekten herseyı yap yap sonra dıkıs attır butun sayfalar temızlensın bak sımdı benım yazdıklarıma cevapları gorecez bıde uste cıkarlar heeeee genclerımız gercekten cok akıllı cok zekıce yetısıyorlarr sağolsunnnn..bızım sırtımız hıc yere gelmezzz emın olunnnn

kızlar bence konu sahibine fazla yükleniliyo kendi tercihi yanlış veya dogru sadece birşey sormak istemiş konu sahibine söylüyorum arkadaşım jinekolog teli bul veya hastane numarası fark etmiyo sor ne kadarmış bence bu konuyu buraya açarak çok tepki çekersin buna karşı olan var olmayan var konuyu açarak herşeyi göze almışşın demektir

ınsan once kendıne saygı duysun kı karsısındakı ınsana saygıyı versın kımı kandırıcak bu arkadasın kımın canını yakıcak belkıde ama sole bır durum olur tecavuz vesaıre bu memleketınde polısı vardır kanunu vardır gıder sıkayetler edılır roparlar tutulur bu sayede en azından kendıne saygısı olur magdurluk bumudur baska ınsanı kandıraraksa yazıklar olsun su ınsanlara ya

diktirmeyecek yahuu,boş boş yorum yapıolar bilip bilmeden.fiyat ve dr adı lazım durum bildiğiniz gibi değil..daha doğrusu sandığınız gibi değil...uzun zmandır kk'da yoktum ben evlendım çünku bu ara dönemde...ark ımın durumu farklı...anlatamıorum onun kendı mevzusu...bilen yazsın bilmeyen sanmasın ;)

arkadaşın !!!!!diktirmeyecekse ne dıye konu acıyosunuz o zaman.....

Back