- 16 Aralık 2019
- 45
- 7
- 6
- 26
- Konu Sahibi Karagozlu1
Merhaba arkadaşlar ben turgay karakayada kızlık zarı dikimi ameliyatı oldum ve tuttu ama doktorların anlamasindan korkuyorum ailem beni doktora goture bilir
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Doktorlar anlıyor diye biliyorum yani kadın doğumcular. Ama siz istemedikten sonra doktora gitmeyin gitseniz bile genelde kontrole doktordan başka kimse girmiyor doktordan rica edebilirsiniz. Reşit misiniz?Merhaba arkadaşlar ben turgay karakayada kızlık zarı dikimi ameliyatı oldum ve tuttu ama doktorların anlamasindan korkuyorum ailem beni doktora goture bilir
Resitim burdan başka konu başlığı altında doktoro gittiklerini ama doktorun anlamadığını söylemiş yani ameliyattan bahsetmediler bakire olup olmadiklarini ogrenmek icin gittiler doktor bakiresin demişDoktorlar anlıyor diye biliyorum yani kadın doğumcular. Ama siz istemedikten sonra doktora gitmeyin gitseniz bile genelde kontrole doktordan başka kimse girmiyor doktordan rica edebilirsiniz. Reşit misiniz?
Hmm anladım valla bilemiyorum yine deResitim burdan başka konu başlığı altında doktoro gittiklerini ama doktorun anlamadığını söylemiş yani ameliyattan bahsetmediler bakire olup olmadiklarini ogrenmek icin gittiler doktor bakiresin demiş
Doktor benden başka kimseye soyleyemez ki yasalAnlarlar..dikili olduğunu görürler doktorunla önceden konuşsan lütfen rica ediyorum söylemeyin desen hayat mamat meselesi fln desen? Olur bence böyle..
yada başka doktora git tek başına bakdır bakirem duruyor mu de anlarsın bu şekilde
Kalıcı ama anlamadiklarini berden biliyorsunuzDoktorlar geçici dikimi anlayabilir dikiş var sonuçta.ama kalıcı olanı anlayamazlar diye biliyorum bende
Haklısınız ama ben ilişkiye girmedim bu sorun bende 15 yasindan beri var ve ben suan 24 yasindayimneden evlenmeden iliski yasarlar anlamis deyilim
İlişki olmadıysa neden diktirdiniz?Haklısınız ama ben ilişkiye girmedim bu sorun bende 15 yasindan beri var ve ben suan 24 yasindayim
Emin misin canım turgay hoca isinde cok iyi ben istanbula gidemedim tutup tutmadigi ogrenmek icin kendi memleketimde bir doktora gittim hayatimda gördüğüm en iyi kizlik zari dikimi dediAnlamazlar
Ailemden dolayı anlamazlar insanin halinden diye böyle bir çözüm yolu denedim ablam basindan beri biliyor çok istedim anlatmayi ama anlamayacaklarini cok iyi biliyorum ve ben soylemesi ayip ama lezbiyenim böyle olmamin nedeni psikolojikİlişki olmadıysa neden diktirdiniz?
Ailem götürebilir diyorsun doktora onu diyorum onlara söylemezsin diyeDoktor benden başka kimseye soyleyemez ki yasal
Bir objeyle kızlık zarını bozuldu o zaman.Ailemden dolayı anlamazlar insanin halinden diye böyle bir çözüm yolu denedim ablam basindan beri biliyor çok istedim anlatmayi ama anlamayacaklarini cok iyi biliyorum ve ben soylemesi ayip ama lezbiyenim böyle olmamin nedeni psikolojik
Evet öyleBir objeyle kızlık zarını bozuldu o zaman.
Olabilir .. napsın yanlış bünyede doğmuş. Onun suçu ne?dünyanin sonu geldi demekki lezbiyen nedir ya aklim hayalim almiyor