Bence öyle zaten
turgay beye yaptiranlar sonuc alan varmi lutfen mesaj atin cok zor durumdayim yardim edin
Selam kızlar ben evlendim .. sonuç başarılı :) merak edenlere duyrulur bir fincan kadar kanadı :)Ben dr turgay beye yaptırdım çok iyi geçti bu pazar evleniyorum heyecan dorukta ama güveniyorum inşallah sorun çıkmayacak :)
bu doktorlar nerde hangı memleket ve fıyat ne kadar gercekten ısınde ıyıler mı ve nasıl davranıyorlar acaba huzursuz ve tedırgınımben yaptırmadım.ama turgay karakaya ya da ebru hanıma yaptırmayı düşünüyorum.
flep yòntemi ayriyetten dügünden uç gun kala kontrole gidersen garanti forumda en cok ebru zülfikaroglundan basarili olanlar varhangısını yapmak daha mantıklı kalıcı olan mı yoksa hemen dugun ıcın gerdek ıcın gecıcı olan mı
pekı kanama oluyo mu gerdek gecesı cunku burda bazı sorduklarım kanaması olmamıs ınsan onada tedırgın oluyoflep yòntemi ayriyetten dügünden uç gun kala kontrole gidersen garanti forumda en cok ebru zülfikaroglundan basarili olanlar var
oluyomuspekı kanama oluyo mu gerdek gecesı cunku burda bazı sorduklarım kanaması olmamıs ınsan onada tedırgın oluyo
kalici flepe mi 3300 diyor?Mujde koyuncu duyan giden var mi uygun fiyat soyledi tedrginim. Ebru hica 3300 istyr