Kızlık zarı dikiminde doktor bilgileriiiii

Doktor hakkinda bilgiler

• Anket seçeneği

OY: 2 100,0%
  • Anket seçeneği

OY: 1 50,0%

• Ankete Katılan
    2
  • Anket Kapalı .

Cgtcgt

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2015
34
32
30
Kızlar birbirimize yardimci olmamiz icin boyle bi konu actim cogumuz doktor konusunda cok tedirginiz biliyorum bazi doktorlara gercekten guven olamiyor bazilarida cok ucuk fiyatlarla acikcasi insan soyuyoro yuzden burada hangi doktorlari dusunuyorsunuz veya yaptirdiniz eger yaptirdiysaniz doktorun size davranislari hal hareketleri ve fiyatlari hakkinda lutfen hepimiz birbirimize yardimci olalim istanbuldayim ben doktor secenegimiz biraz fazla ama hangisi daha iyi ve isini duzgun yapiyor bilgisi olan var ise lutfen yazsinlar

Ben dr turgay beye yaptırdım çok iyi geçti bu pazar evleniyorum heyecan dorukta ama güveniyorum inşallah sorun çıkmayacak :)

turgay beye yaptiranlar sonuc alan varmi lutfen mesaj atin cok zor durumdayim yardim edin

turgay beye yaptiranlar sonuc alan varmi lutfen mesaj atin cok zor durumdayim yardim edin

Buradan tanıştığım bir kız vardı turgay beye yaptırdı sonuç olumlu az kanama olmuş ama jinekolaga gitmişler adam kanamanın onemi yok demiş kontrol etmiş evet ilk kez kanama olmuş demiş. Içeride kızarıklık var demiş. Ben de yarın yaptıracağım turgay beye. Benim dugunume bir ay kaldı.

beni de haberdar eder misn numarani mesajla yollasan bende sana yollasam sen olumlu sonuc alirsan bende yaparim benim evlilik yok ama psikolojim alt ust inan o kadar kotuyum ki allah bu duruma kimseyi dusurmesin seninde yardimcin olsun

Ben dr turgay beye yaptırdım çok iyi geçti bu pazar evleniyorum heyecan dorukta ama güveniyorum inşallah sorun çıkmayacak :)
Selam kızlar ben evlendim .. sonuç başarılı :) merak edenlere duyrulur bir fincan kadar kanadı :)

Bende yarın yaptırıyorum kalıcı dikim + vajina daraltma turgay beye .. inşallah çok iyi geçer biraz heyecan yaptım 22 saat falan kaldı :)

hangısını yapmak daha mantıklı kalıcı olan mı yoksa hemen dugun ıcın gerdek ıcın gecıcı olan mı

flep yòntemi ayriyetten dügünden uç gun kala kontrole gidersen garanti forumda en cok ebru zülfikaroglundan basarili olanlar var
pekı kanama oluyo mu gerdek gecesı cunku burda bazı sorduklarım kanaması olmamıs ınsan onada tedırgın oluyo

Ben daha önce turgay karakaya ya kalıcı dikim yaptırdım kanama oldu sorunsuz bir evliliğim var şimdide göğüslerim için doktor arıyorum :)

Mujde koyuncu duyan giden var mi uygun fiyat soyledi tedrginim. Ebru hica 3300 istyr

2 sene evvel kalıcı dikimi 1300 tl yada 1200 tl idi . Ancak inanılmaz acılıydı . Operasyon eSnası değil de (zaten bölgesel anestezi yapıyor operasyon esnası acıması çok zor ) sonrasında aşırı kanamam ve Ağrı'm olmuştu bir hafta oturup kalkamamıştım bile . Bilmiyorum ya çok acılıydı birdaha asla yaptırmayacağım bişey o derece . Ama doktor aşırı ilgili ve alanında uzmanlaşmış . Dikimden sonrasında acı ve ağrı hariç bir problem olmadı . Yani dikim başarılıydı sonraki iliikide de yeniymişcesine kan geldi ancak kanın gelmesi zor olmuyor basit sürtünmelerde mümkün . O nedenle diktiedikten sonra dikkat edin

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…