• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlık zarı dikimi

Nisaboz

Üye
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2021
15
1
6
25
Bursada oturuyorum başımdan çok talihsiz bir olay geçti erkek arkadaşım ben istemeden bana sahip oldu.. gercekten çok kötüyüm bunu aileme asla söyleyemem bunu kaldıramazlar diktirmek zorundayım. beni yargılamadan yardımcı olabilecek birileri varmı lütfen

23 yaşındayım :( daha yeni 6 kasımda yaşandı bu olay o günden beri hiç rahat değilim hayatıma devam edemiyorum

Bursada oturuyorum başımdan çok talihsiz bir olay geçti erkek arkadaşım ben istemeden bana sahip oldu.. gercekten çok kötüyüm bunu aileme asla söyleyemem bunu kaldıramazlar diktirmek zorundayım. beni yargılamadan yardımcı olabilecek birileri varmı lütfen
İlişkimi yaşadı kusura bakma yani içinize boşaldı mi ? Hem sen istemeden sana nasıl sahip oldu zorlamı tehditle mi seven insan sevdiğine zorla sahip olur mu kiii

İlişkimi yaşadı kusura bakma yani içinize boşaldı mi ? Hem sen istemeden sana nasıl sahip oldu zorlamı tehditle mi seven insan sevdiğine zorla sahip olur mu kiii
İçime boşalmadı sadece girip çıkmasından ibaret herşey sonra heryer kan oldu zaten ben ağladım ettim o kadar devami olmadi ilişkinin bursada iyi bi doktor arıyorum dikim için çünkü böyle hayatıma devam edemem birgün ailemin kulagina giderse ailem asla kaldıramaz bunu bende kaldıramıyorum böyle biri degilim ben

İçime boşalmadı sadece girip çıkmasından ibaret herşey sonra heryer kan oldu zaten ben ağladım ettim o kadar devami olmadi ilişkinin bursada iyi bi doktor arıyorum dikim için çünkü böyle hayatıma devam edemem birgün ailemin kulagina giderse ailem asla kaldıramaz bunu bende kaldıramıyorum böyle biri degilim ben
Adınıza üzüldüm peki sevgiliniz bu durum hakkında ne diyor yaşlarınız ne

Benim 23 onun 27 o evlenelim diyor ama ilişkimizde başka sorunlar var ailemin gözünden çok düştü yanlış davranışları var onunla hayatıma devam etmek istemiyorum

Benim 23 onun 27 o evlenelim diyor ama ilişkimizde başka sorunlar var ailemin gözünden çok düştü yanlış davranışları var onunla hayatıma devam etmek istemiyorum
Benimle yaşatsın canm şimdi ne desem boş artık madem onunla hayatna devam etmek istemiyorsun neden buluştun hadi bulustun diyelim neden o dereceye getirdin şimdi sende suçlusun ama zorla nasil yapabilir ki aklım almıyor bi Anlık zevkle gelen pişmanlık senin ki bnce

Benimle yaşatsın canm şimdi ne desem boş artık madem onunla hayatna devam etmek istemiyorsun neden buluştun hadi bulustun diyelim neden o dereceye getirdin şimdi sende suçlusun ama zorla nasil yapabilir ki aklım almıyor bi Anlık zevkle gelen pişmanlık se
Biz 3 yıldır beraberiz bana bu konuda güven vermişti gerçekten bana bunu asla yapmaz bana kıyamaz yapmaz dedigim birisiydi ama bu konuda kimseye güvenmemek gerekiyormuş anladim ama geç oldu ... Sadece eski halimi geri istiyorum bidaha hiçbir erkekle yakınlaşmam gerekirse

Biz 3 yıldır beraberiz bana bu konuda güven vermişti gerçekten bana bunu asla yapmaz bana kıyamaz yapmaz dedigim birisiydi ama bu konuda kimseye güvenmemek gerekiyormuş anladim ama geç oldu ... Sadece eski halimi geri istiyorum bidaha hiçbir erkekle yakınlaşmam gerekirse
Ah canm benm erkeklere güven olur mu ki sakın bir daha çağırırsa gitme eğer halen bile konuşuyorsan tüm alakani kes sana bugün bunu yapan kim bilir yarın neler yapar kızlı zarı dikme devlet hastanesi yapıyor mi

Ah canm benm erkeklere güven olur mu ki sakın bir daha çağırırsa gitme eğer halen bile konuşuyorsan tüm alakani kes sana bugün bunu yapan kim bilir yarın neler yapar kızlı zarı dikme devlet hastanesi yapıyor mi
Devlet hastanesi değilde özel kadın doğum klinikleri yapıyormuş 6 bin tl fiyati yilbasindan sonra 10 bin olur :(

Evet rahat uyuyamıyorum bu saate hala burdayım o günden beri gözüme uyku girmiyor ben istememiştim bunu ben istemeden yaptı
Canım ben hemşireyim oncelikle sana bunu yapanı utanmadan korkmadan şikayet etmeni tavsiye ediyorum .ailene normal erkek arkadaşım dersen durumu duzeltebilirsin ve sana istemeden zorla yaptığını da söylersen emin ol bunu yapan kişi gerekli suçu alacaktir .

Canım ben hemşireyim oncelikle sana bunu yapanı utanmadan korkmadan şikayet etmeni tavsiye ediyorum .ailene normal erkek arkadaşım dersen durumu duzeltebilirsin ve sana istemeden zorla yaptığını da söylersen emin ol bunu yapan kişi gerekli suçu alacaktir .
Beni dışardaki herkes yargılayacak 10 kişiyle beraber olmuşum gözüyle bakacak artık hayatıma giren her erkek kötü yaklaşır bana kimse ciddi gözle bakmaz belkide seni böyle kabul ederim deseler bile ilerde önüme sürerler bu konuyu yüzume vururlar hayatım bitti artık benim:(

Ayrıca canım devlet hastaneleri ne yazikki yasal olmadığı için bunları yapmıyor , ama özel hastanede değilde kadın doğum veya cinsel sağlık klinikleri taksit seçeneği ile yapılabiliyor , lakin evlendiginizde eşinizin bilgili biriyse anlama durumu da olabilir ,yapan doktorun titizlik ile yapması gerekir hasssas bir konudur

Beni dışardaki herkes yargılayacak 10 kişiyle beraber olmuşum gözüyle bakacak artık hayatıma giren her erkek kötü yaklaşır bana kimse ciddi gözle bakmaz belkide seni böyle kabul ederim deseler bile ilerde önüme sürerler bu konuyu yüzume vururlar hayatım bitti artık benim:KK43:
Asla böyle düşünme , emin ol bu hataya düşen çok kişi var ne yazikki ama seni seven insan sa zaten sana sormadan seninle evlenmeyi ve ne gerekirse yapmayı düşünür .bide kötü biriyse sen ne kadar dikim yapsan da herkese diyebilir ilişki yaşadık diye , bunun kanıtını doktordan isterse ailen muayene ye gidilince doktor diktirildigini söyleyebilir .sana tavsiyem sana zorla sahip olmak istediğini dile getir ve ailen bunu kimseye duyurmadan hukuki süreçlerle de ilerletip ceza aldirabilir o insana

Back