Kızlık Zarı dikimi

bhtszbedevi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2022
1
-7
Kizlar 26 Haziranda dügünüm var ve gecici kizlik zari dikimi yaptirmak istiyorum. çok korkuyorum ve çok kötü hissediyorum. lütfen sonuç alanlar ulasabilir mi. Hangi doktora yaptirmaliyim. Ne olur beni bilgilendirin. Aşırı stresli ve düşünceliyim. Zaman yaklaştıkça kötü oluyorum. Ne yapacagimi bilemiyorum. Sanirim kalici yaptirmam mümkün degil çünkü bir ay kaldi dügüne

Bunun için sitede özel bir bölüm var. Estetik bölümünde sanırım. Ama bu zamana kadar neden söylemediniz? Bakire olmak zorunda değilsiniz. Esnek olup hiç kanamayabilirdi?
Benim de merak ettiğim şey bu. Mesela bu kişi bakire olsun ama kanamasın eşi nasıl tepki verecek ki böyle korkuyla kızlık zarı diktirmek istiyorlar. Yaşanabilecek bir şey çünkü. Bu adamlar nasıl bir adam ki bu yılda hala illa kanaması gerekiyor kafasında. Evlilik öncesi cinselliğe karşıyım ama erkek olsam kanama olmasa eşimde önce bakire değil demem.

Benim de merak ettiğim şey bu. Mesela bu kişi bakire olsun ama kanamasın eşi nasıl tepki verecek ki böyle korkuyla kızlık zarı diktirmek istiyorlar. Yaşanabilecek bir şey çünkü. Bu adamlar nasıl bir adam ki bu yılda hala illa kanaması gerekiyor kafasında. Evlilik öncesi cinselliğe karşıyım ama erkek olsam kanama olmasa eşimde önce bakire değil demem.
Benim kanamam olmadı. Esnek olduğu için.. acaba bu düşüncede olan kişiler böyle bir şeyle karşılaşınca kocasına doktora götür beni mi diyorlar… çünkü çok onur kırıcı

Benim kanamam olmadı. Esnek olduğu için.. acaba bu düşüncede olan kişiler böyle bir şeyle karşılaşınca kocasına doktora götür beni mi diyorlar… çünkü çok onur kırıcı
Benim de olmadı. Esnek veya doğuştan yırtık demek ki dedim kendi kendime. Eşim lafını bile etmedi. Aylar sonra bir rahatsızlığım için doktora gidince kızlık zarın esnekmiş ilişkide zarar görmemiş dedi doktor. Ayrıca gayet muhafazakar namazında niyazında biridir eşim. Asla aklına benim bir şey yapmış olabileceğim gelmedi. Bu konularda en çokta buna üzülüyorum. Farkında değiller ama bu adamlar eşlerine güvenmiyor. Güven olmazsa evlilikte ne olur ki.

Kizlar 26 Haziranda dügünüm var ve gecici kizlik zari dikimi yaptirmak istiyorum. çok korkuyorum ve çok kötü hissediyorum. lütfen sonuç alanlar ulasabilir mi. Hangi doktora yaptirmaliyim. Ne olur beni bilgilendirin. Aşırı stresli ve düşünceliyim. Zaman yaklaştıkça kötü oluyorum. Ne yapacagimi bilemiyorum. Sanirim kalici yaptirmam mümkün degil çünkü bir ay kaldi dügüne
Eşine söyle durumu.Bir gün ortaya çıkacak korkusuyla yasanilmaz.Arkadasim yaptırdı evet kanamada oldu ama dayanamadı eşine durumu anlattı.Adam aylarca yüzüne bakmadı yalan söylediği için.Sen bilirsin ama yalanla,oyunla evlilik olmaz

Canım bak ben hiç ilişkiye girmedigim halde eşimle evlendiğimde kanamam olmadı biz ben vajinimusla 3 ay uğraştığım için ilk gece değil 3 ay sonra olabildik ancak esim hiç şüphe duymadı ima bile etmedi tuhaf bir şekilde ise giderken bir anda ılık ılık aktı kaç saat sonra ..yani ertesi gün kanayan hiç kanamayan da var illa ispat gerekli mi? Ki çok aktif hayatınız olmadıysa darlasmistir bile ya da dardır yine anlamaz bir hata uğruna tüm hayatınızı cehenneme çevirmeyin erkek arkadaşınız belki 10 kızla yattı ama içi rahat bir ömür mutlu olacakken sen kadınsın diye neden bir ömür cehenneme tabi olacaksın? Bu kandırmaca değil dolandırıcılık değil.kizlik zarı zaten bekaret kemeri değil Allah onu vajinal enfeksiyondan kız bebekleri korumak için yarattı al bak kız oğlan kizim belgesi için değil

Benim de olmadı. Esnek veya doğuştan yırtık demek ki dedim kendi kendime. Eşim lafını bile etmedi. Aylar sonra bir rahatsızlığım için doktora gidince kızlık zarın esnekmiş ilişkide zarar görmemiş dedi doktor. Ayrıca gayet muhafazakar namazında niyazında biridir eşim. Asla aklına benim bir şey yapmış olabileceğim gelmedi. Bu konularda en çokta buna üzülüyorum. Farkında değiller ama bu adamlar eşlerine güvenmiyor. Güven olmazsa evlilikte ne olur ki.

Yani erkekleri anlamak aslında güç değil. Bakın anladığım kadarıyla misal konu sahibi de bir başkasıyla ilişki yaşamış ve şu an evleneceği kişiden bunu saklamak için operasyon olmak istiyor. Yani sizce erkeklerin şüpheci olması normal değil mi? Kimi önemser kimi önemsemez böyle şeyleri orası ayrı mevzu

Geçenlerde burada bir kızımız konu açtı sevgilim bekarete önem veriyor ben bakire değilim ne yapayım diye. Cesret edip söyledi ve terkedildi. Bu zar kafalı adamlar kandırılmayı hakediyor, diktirinmek bence gayet adil bir durum, öyle saça böyle tarak, bu ülkede kaç tane bakir erkek var da bakire diye tutturuyorlar.

zar kafali adami kandirdin diyelim bu konuda baska sorun cikmayacak mi zarina puluna takilan adam seni insan degil esya gibi goruyordur benim kisiligime karakterime gecmisime saygisi olmayan adamla niye evleneyim ki boyle adam düşman başına evlenmeyin şöyle tiplerle soylari kurusun

X