KIZLIK ZARI DİKİMİ

sen neden umursuyorsun böyle bir şeyi. o kan olsada olmasada senin değerinden bir şey götürmez. hiçbir şey ifade etmiyor o
Burda bi baslıkta okumustum bi kız psikologununda ona bunu yaptirmanın psikolojisine iyi geleceğini söylemisti ve o günden sonra bende hep yaptirmayi düşündüm

Biriyle birlikte olunca kirlenmiyorsun. Bu sözde çoğu insanı üzer kaygini vs anliyorum tahmin edebiliyorum ama kirlenme ve temiz kavramını degismelisin bence. Diğer birsey de kızlık zarin mastürbasyonla bozulacak birşey değil kan gelmediyse. Gerçek bir ilişkide muhtemelen o kan gelecek çoğu insanda 2. 3. Belki 4. İlişkilerin de kan geliyor . Ha dediğin gibi esnekse kan gelmedi diye bu seni kirli yapmaz gidersiniz doktora oda zaten esnek olduğunun açıklamasını yapar.

Asla sevgilin için zarını diktirme zaten önce bir kontrolden geç ondan sonra esnekse düşün hayatının hatasını yapma canim erkler için birşey fark etmiyor ama senin için çok şey fark eder bir arkdas taviseysi tek doktora guveme para almak için esnek der ama esnek olmaz belki de tutmaz dikimi geçici ve kalıcı kızlık zarı var geçici kızlık zarı evliliğe bir hafta kala kalıcı tamamen seninle kalıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…