Sekreterini arayınca hissettim dediginiz kisi ebru zülfikaroğlu mu?Ben 5yildir doktor arayışında olan biriyim güvenilir birini bulmam gerçekten zor diye düşünüyordum sürekli buradaki yorumları okuyordum aklımda bir doktor var di ta ki hakkında ki yorumları okuyana kadar hem diğer meslektaşlarından fazlaca pahalı yapıyordu hemde insanları insna yerine koymuyormuş ki sekreterini aradığında hissettim zaten o an kime güvenecem diye düşündüm daha sonra yine bir doktor ismi gördüm ama doğum ile alakalı çok iyi bir doktor olduğunu ve şuan nerede görev yaptığını soran bayanlariniyorumlarini benim düştüğüm durumla alakalı da calismalarinin olumlu olduğunu okudum hakkında bi iki yorum var di kötü yorum hiç yoktu hemen randevu alddm ve gittim işlemi yaparken de öncesinden de gerçekten çok iyiydi parayı aldıktan sonra değişen değildi asla her yönden yardımcı oldular. Piskolojik olarak da işlem bittikten sonra da olacağım güne kadar ne zaman arasam acipyardim ettiler ve olumlu sonuç aldım çok şükür onlara buradan bahsettim ilgilerinin olmadıklarını söylediler. Bazı doktorların asistanları buralarsa hesap açıp doktorları ovduklerini duymuştum eğer sen memnun kalırsa sen memnun kalırsamn sen yazarsın demişti doktorum oylede oldu kızlarımız doğru yeri bulsun mağdur olmasın demişti. Ben8m hayatım kurtuldu Rabbim bu durumda olan herkesi kurtarsın inşallah Yeni bir sayfa açmak için ugrasanlarn yardım etsin. Doktorumun ismi Meral sönmezer sormaknistediginiz şeyleri sorabilirsiniz işlemi geçici yaptirdimbu arada ücreti de 2.500
Evet o doktorSekreterini arayınca hissettim dediginiz kisi ebru zülfikaroğlu mu?
Nasil da bildim ama. Çok kadinin ahını aldi o. Çok kadina zarar verdi. Elbet çıkacak. Cocuklarina bir sey olmasin tek duam o.Evet o doktor
Nasil da bildim ama. Çok kadinin ahını aldi o. Çok kadina zarar verdi. Elbet çıkacak. Cocuklarina bir sey olmasin tek duam o.
Kibirli, aşağılayıcı, etikten bihaber...gerçekten bildin resmen o dedi çok mu kibirli biri ya baya da tanınmış biri halbuki hiç hoş değil kendinden böyle bahsettirmesi ..
Onem veren erkek, anne babasindan gördüğünü yapiyor, yetistigi cevreden gördüğünü yapiyor. Azıcık dinleyip anlayabilen biriyse konuşuluyor anlatılıyor bu durum. sadece halden anlayan akli basinda erkeklere denk gelmek gerek. Keske konu sahibi de bunu yapmaya mecbur kalmasa rahatca kendini anlatıp konusabilse. Ve ona hak verilse...Bu toplum kadınlarımızı ne hale sokuyor tek dileğim kızlık zarına önem veren bir erkekle olmamanız insanlar hata yapar ama insanlar kadınlar hata yapmaz diye diretir erkekler hata yapar der çoğu kesim hata olarak bile bakmıyor erkeklerin yaptığına onlara göre kadındır hatalı olan yazık yazık onların yatacak yeri yok bu toplumunda bu sisteminde hepsinden iğreniyorum.
Yurt dışında bile bu bekaret kavramı varlığını sürdürmüyor ki eskiden onlarda bekarete önem veren bi milletti ama ne kadar ilerlemişlerki insanlar artık rahat türkiyede ise böyleyiz hala yok yani ilerliyemiyoruz kadın çirkin diye estetiğe zorlarlar şişmandır diye spora diyete zorlarlar hep bi zorlama bu kadın istediği gibi olamıyorOnem veren erkek, anne babasindan gördüğünü yapiyor, yetistigi cevreden gördüğünü yapiyor. Azıcık dinleyip anlayabilen biriyse konuşuluyor anlatılıyor bu durum. sadece halden anlayan akli basinda erkeklere denk gelmek gerek. Keske konu sahibi de bunu yapmaya mecbur kalmasa rahatca kendini anlatıp konusabilse. Ve ona hak verilse...
Malesef öyle ama inanın türkiye %90 bu şekilde asla kabul etmiyorlar kendi hayatımıza bakalım kimse kabul etmiyorsa diyorsun ona bile musade etmiyorlar sonuç kendini buralarda buluyorsun. Önemli olan Bundan sonra ki hayat benim için.Yurt dışında bile bu bekaret kavramı varlığını sürdürmüyor ki eskiden onlarda bekarete önem veren bi milletti ama ne kadar ilerlemişlerki insanlar artık rahat türkiyede ise böyleyiz hala yok yani ilerliyemiyoruz kadın çirkin diye estetiğe zorlarlar şişmandır diye spora diyete zorlarlar hep bi zorlama bu kadın istediği gibi olamıyor
Anladım canım . Çok üzüldüm gerçekten . Mağdur ettiği kadınlar adınaKibirli, aşağılayıcı, etikten bihaber...
Benim vajinismusu ertelememdeki bir sebep de o. Klinikte bir tedavi uyguluyor. 4. Dilatore kadar. Sonra eşli deneme olmadan süslü renkli kagitlara kendini övdürücü sozler yazdiriyor. Esli denemede basari saglanmadan basaridan nasil soz edebilirsin? Kaç kadinin kizlik zari dikimini hatali yapmis, ekstra islem cikarmis, telefonda max 7000 dediği tedavi ucretini 9000e cikarmis muayene esnasinda. Labioplasti operasyonunu yamuk yumuk yapmis. Bildigim kadariyla burada iki kullanici davalık onunla. Onlarin söylediğine gore fatura kesmiyor. Kizlik zari dikimi operasyonu icin faturaya baska bir sey yazdirip aldigi ucreti daha dusuk gösteriyormuş. Eski google.yorumlarini okusaydin inanamazdin. Simdi yeniden bir adres almis. Farkli isimler surekli ayni yorumlari yapmis. Girip okursan görürsün. Ay daha neler neler var.
Merhaba yorumunuzu okudum sizin adınıza çok sevindim kendini çok kötü hissediyorum lütfen bana bu konuda yardım edin kanamanız nasıl oldu banyoda ipleri falan elinizle çektiniz mi kan rengi nasıldı lütfen bilgilendirin beni bir de işlemi ilişkiye girmeden ne kadar önce yaptırdınızBen 5yildir doktor arayışında olan biriyim güvenilir birini bulmam gerçekten zor diye düşünüyordum sürekli buradaki yorumları okuyordum aklımda bir doktor var di ta ki hakkında ki yorumları okuyana kadar hem diğer meslektaşlarından fazlaca pahalı yapıyordu hemde insanları insna yerine koymuyormuş ki sekreterini aradığında hissettim zaten o an kime güvenecem diye düşündüm daha sonra yine bir doktor ismi gördüm ama doğum ile alakalı çok iyi bir doktor olduğunu ve şuan nerede görev yaptığını soran bayanlariniyorumlarini benim düştüğüm durumla alakalı da calismalarinin olumlu olduğunu okudum hakkında bi iki yorum var di kötü yorum hiç yoktu hemen randevu alddm ve gittim işlemi yaparken de öncesinden de gerçekten çok iyiydi parayı aldıktan sonra değişen değildi asla her yönden yardımcı oldular. Piskolojik olarak da işlem bittikten sonra da olacağım güne kadar ne zaman arasam acipyardim ettiler ve olumlu sonuç aldım çok şükür onlara buradan bahsettim ilgilerinin olmadıklarını söylediler. Bazı doktorların asistanları buralarsa hesap açıp doktorları ovduklerini duymuştum eğer sen memnun kalırsa sen memnun kalırsamn sen yazarsın demişti doktorum oylede oldu kızlarımız doğru yeri bulsun mağdur olmasın demişti. Ben8m hayatım kurtuldu Rabbim bu durumda olan herkesi kurtarsın inşallah Yeni bir sayfa açmak için ugrasanlarn yardım etsin. Doktorumun ismi Meral sönmezer sormaknistediginiz şeyleri sorabilirsiniz işlemi geçici yaptirdimbu arada ücreti de 2.500
ben bir kere gittim tozlu bir yere sadece ilgili bölgemde baktı o oldukça fazlada muayene ücreti aldı. sağlık alanında okur ederim bu hanımın bilgisi beni tatmin etmedi. bildigim şeyler kimse cahil dgeil artik insnalari biraz tanisinNasil da bildim ama. Çok kadinin ahını aldi o. Çok kadina zarar verdi. Elbet çıkacak. Cocuklarina bir sey olmasin tek duam o.
unvde bitirip cahil olan onca insan var o yüzden sizlere tavsiyem onceden araştırın bilgi edinin internet var kitaplar var arastiop okumakta lazım herkes doğruyu söylemezAnladım canım . Çok üzüldüm gerçekten . Mağdur ettiği kadınlar adına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?