Ben 5yildir doktor arayışında olan biriyim güvenilir birini bulmam gerçekten zor diye düşünüyordum sürekli buradaki yorumları okuyordum aklımda bir doktor var di ta ki hakkında ki yorumları okuyana kadar hem diğer meslektaşlarından fazlaca pahalı yapıyordu hemde insanları insna yerine koymuyormuş ki sekreterini aradığında hissettim zaten o an kime güvenecem diye düşündüm daha sonra yine bir doktor ismi gördüm ama doğum ile alakalı çok iyi bir doktor olduğunu ve şuan nerede görev yaptığını soran bayanlariniyorumlarini benim düştüğüm durumla alakalı da calismalarinin olumlu olduğunu okudum hakkında bi iki yorum var di kötü yorum hiç yoktu hemen randevu alddm ve gittim işlemi yaparken de öncesinden de gerçekten çok iyiydi parayı aldıktan sonra değişen değildi asla her yönden yardımcı oldular. Piskolojik olarak da işlem bittikten sonra da olacağım güne kadar ne zaman arasam acipyardim ettiler ve olumlu sonuç aldım çok şükür onlara buradan bahsettim ilgilerinin olmadıklarını söylediler. Bazı doktorların asistanları buralarsa hesap açıp doktorları ovduklerini duymuştum eğer sen memnun kalırsa sen memnun kalırsamn sen yazarsın demişti doktorum oylede oldu kızlarımız doğru yeri bulsun mağdur olmasın demişti. Ben8m hayatım kurtuldu Rabbim bu durumda olan herkesi kurtarsın inşallah Yeni bir sayfa açmak için ugrasanlarn yardım etsin. Doktorumun ismi Meral sönmezer sormaknistediginiz şeyleri sorabilirsiniz işlemi geçici yaptirdimbu arada ücreti de 2.500