G Garen Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 14 Mart 2019 181 227 26 Mart 2019 Konu Sahibi Garen #1 Kızlar merhaba, kızlık zarı dikimi için giden veya bilgisi olan var mı ? Fiyatı makul 4 kat flep yaptığını ve uzmanın bile anlamayacağını söyledi. Tecrübesi ya da bilgisi olan arkadaşlar lütfen yardımcı olur musunuz ? Son düzenleyen: Moderatör: 23 Mart 2021
Kızlar merhaba, kızlık zarı dikimi için giden veya bilgisi olan var mı ? Fiyatı makul 4 kat flep yaptığını ve uzmanın bile anlamayacağını söyledi. Tecrübesi ya da bilgisi olan arkadaşlar lütfen yardımcı olur musunuz ?
S serenay9 Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Sahte Profil Kayıtlı Üye 5 Aralık 2018 6 1 13 Nisan 2019 Konu Sahibi Garen #2 Merhaba Benim 4 arkadaşım daha önce zar dikimi yaptırdılar hepsi de çok memnun kaldılar ben de yakında gideceğim çok güveniyorum Son düzenleyen: Moderatör: 23 Mart 2021
Merhaba Benim 4 arkadaşım daha önce zar dikimi yaptırdılar hepsi de çok memnun kaldılar ben de yakında gideceğim çok güveniyorum