- 24 Şubat 2018
- 6
- 2
- 35
- Konu Sahibi burcuuburcuu5
Arkadaşlar talihsiz bir olay sonucu bekaretimi kaybettim. Şimdi diktirmeye karar verdim. Ankara'dayım bana yol gösterebilirseniz çok sevinirim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Rica ederim canım ne demek. Ara ara durumla ilgili gelişmeleri yazacağım :)Bilgilendirmelerin icin cok tesekkur ederim canım. Devamını bekliyorum... cok cok gecmis olsun...
Lütfen cevap verir misin düğün felan var mı yakında ilerde Bi sorun çıkar mı lütfenBirçok kişinin başıdan bu durum geçmiştir eminim. Kimse yardımcı olmak istemedi galiba. Ben bir doktor buldum Derya Korkmaz kendisi Ankaradaymış. Bugün operasyon geçirdim. Korktuğum gibi olmadı çok başarılı geçti. Hatta kendi kendime eve gelebildim Antibiyotik kullanıp oranın temizliğine dikkat etmem gerekiyormuş sadece. Zaman içerisindeki gelişmeleri yazacağım.
Lütfen cevap verir misin düğün felan var mı yakında ilerde Bi sorun çıkar mı lütfen
Noldu tutmuş mu tekrar kontrole gittiniz mi bende derya hanıma ameliyat oldum Bi 10 gün oldu da. Tutmaması gibi bişey oluyor muBugün 12 gün oldu. Hafif sızlamalarım tamamen geçti. Çok rahat bir şekilde hareket edebiliyorum oturup kalkabiliyorum. Antibiyotiğim bitti birkaç gün sonra kontrole gideceğim. Tekrar edit yapacağım.
İyi kuzenin bundan sonra bozdurup bozdurup diktirir artık :))Ankarada meral hoca bu konuda iyi tavsiye ederim kuzenime tavsiye ettim cok memnun kaldi ilgili bir doktor ve alanında gayet başarılı
Bi erkeği kandirarak birlikte olmak ya da olmayi dusunmek o kadin icin çok acı. Yazık günah degil mi kandiracagin kişiye. Vebalini taşıyabilecek mısınız??
çok haklısın. bu sekilde dusunmemiştim.Kaza sonucu olmuştur belki de . Yargılamayin lütfen kimin ne yaşadığını bilemezsiniz karşı tarafa anlatmak en doğrusu fakat burası Türkiye gerçekçi olalım . Erkeğe milli derler kadına ...
Herkesinki ilişki yoluyla bozulmuyor ki hanımefendi. Malesef küçüklükten yanlış öğretilen bilgilerden kendi mağduru olan bir sürü kız var emin olabilirsiniz. Erkekler her halti yer ama kız bir şey yapmasa bile kendi kanıtlayacağı tek şey malesef hepimizin taktığı o nalet zardır oysaki zarını kaybeden ama namusunu koruyan çok kız var. Bakirelik konusuna gelecek olursak da dinen kizlik zari olmasa bile erkegin dokunmadığı kız bakiredir araştırın isterseniz her şey tıp değil ya da o zarçok haklısın. bu sekilde dusunmemiştim.