- 5 Ağustos 2020
- 97
- 31
- 3
- 28
- Konu Sahibi hayallerneler677
İyi akşamlar, 3 gün önce kızlık zarı dikimi yaptırdım sorusu olan varsa yardımcı olmak isterim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dikim 25 dakika gibi bir sürede yapılıyor evet o an acı hissediyor insan , yani doktora o an baktığımıda iplik kan içindeydi değişik bir deneyim oldu benim içinDikim nasıl oluyor aciyor mu hep merak etmisimdir
Amacım bunu yaptırmak isteyen insanlara bilgi vermek, çünkü ben yaptırmadan önce hep bir araştırma içindeydim ama yeterli bilgilere sahip olamadım bu sebepten dolayıBütün konularınız kızlık zarıyla ilgili. Neden yapıyorsunuz bunu kendinize?
Peki ne olursa diktirilemezDikim 25 dakika gibi bir sürede yapılıyor evet o an acı hissediyor insan , yani doktora o an baktığımıda iplik kan içindeydi değişik bir deneyim oldu benim için
Seni alakadar etmiyor hayat benim annem misin babam mısın?Kızlık zarını diktirmen ne kadar etik bir davranış
Allah ıslah etsin böylelerini. Yapıyor sonra üstünü örtmeye çalışıyor. Olay bu.Bütün konularınız kızlık zarıyla ilgili. Neden yapıyorsunuz bunu kendinize?
Yargılama insanları neler yaşadığını bilmedenAllah ıslah etsin böylelerini. Yapıyor sonra üstünü örtmeye çalışıyor. Olay bu.
Sağol teşekkür ederim biraz da olsa iyi hissetmemi sağladınyani arkadaşlar insanların her konuda bu kadar iki yüzlü olduğu, töre cinayetlerinin hala işlendiği ,erkeklerin birlikte olup bekaretini aldıktan sonra o kadına orospu dediği bir ülkede bu yapılan mı tartışılıyor.
cnm beden senin hayat senin o namus bekçilerinin çoğu kimbilir ne haltlar karıştırmıştır. boşversene sen. evlenip çoluk çocuğa karışınca herkes namus abidesi oluyor.Sağol teşekkür ederim biraz da olsa iyi hissetmemi sağladın
Allah islah etsin demek bir duadir neden ayip diyorsnz. Allah iyilestirsn demektir..hepimizi Allah islah etsinBen birkaç kişiyle birliktelik yaşasam tamam kendimi suçlu hissederim, fakat birine güvendim sevdim yaşadım sonrası malum.Bu şekilde de kendimi pişman hissediyorum ama gelip de Allah ıslah etsin gibi bir cümle ki tanımadan etmeden çok ayıp birşey.Ben cani değilim kürtaj olmadım bir cana kıymadım sadece zar diktirdim.Neyse herkese hayırlı günler Sağlıcakla kalın..
Kendini hic kotu hisstme hic birimiz masum deiliz..olabilir birkac ilişkide yasmis olunabilir. Pisman olma bence bende duygusal bi insanım ama muhakkakki bunu mecbur olmsan yapmazdin boş ver kendini hic suclu ve pişman hissetme.erkekler sanki cok mu masumBen birkaç kişiyle birliktelik yaşasam tamam kendimi suçlu hissederim, fakat birine güvendim sevdim yaşadım sonrası malum.Bu şekilde de kendimi pişman hissediyorum ama gelip de Allah ıslah etsin gibi bir cümle ki tanımadan etmeden çok ayıp birşey.Ben cani değilim kürtaj olmadım bir cana kıymadım sadece zar diktirdim.Neyse herkese hayırlı günler Sağlıcakla kalın..
Aynen öyle hayat senin hayatın kimse karışamazSeni alakadar etmiyor hayat benim annem misin babam mısın?