• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlık zarı dikimi yaptırdım

yani arkadaşlar insanların her konuda bu kadar iki yüzlü olduğu, töre cinayetlerinin hala işlendiği ,erkeklerin birlikte olup bekaretini aldıktan sonra o kadına orospu dediği bir ülkede bu yapılan mı tartışılıyor.
Sağol teşekkür ederim biraz da olsa iyi hissetmemi sağladın

Sağol teşekkür ederim biraz da olsa iyi hissetmemi sağladın
cnm beden senin hayat senin o namus bekçilerinin çoğu kimbilir ne haltlar karıştırmıştır. boşversene sen. evlenip çoluk çocuğa karışınca herkes namus abidesi oluyor.

Ben birkaç kişiyle birliktelik yaşasam tamam kendimi suçlu hissederim, fakat birine güvendim sevdim yaşadım sonrası malum.Bu şekilde de kendimi pişman hissediyorum ama gelip de Allah ıslah etsin gibi bir cümle ki tanımadan etmeden çok ayıp birşey.Ben cani değilim kürtaj olmadım bir cana kıymadım sadece zar diktirdim.Neyse herkese hayırlı günler Sağlıcakla kalın..

Ben birkaç kişiyle birliktelik yaşasam tamam kendimi suçlu hissederim, fakat birine güvendim sevdim yaşadım sonrası malum.Bu şekilde de kendimi pişman hissediyorum ama gelip de Allah ıslah etsin gibi bir cümle ki tanımadan etmeden çok ayıp birşey.Ben cani değilim kürtaj olmadım bir cana kıymadım sadece zar diktirdim.Neyse herkese hayırlı günler Sağlıcakla kalın..
Allah islah etsin demek bir duadir neden ayip diyorsnz. Allah iyilestirsn demektir..hepimizi Allah islah etsin

Kendini hic kotu hisstme hic birimiz masum deiliz..olabilir birkac ilişkide yasmis olunabilir. Pisman olma bence bende duygusal bi insanım ama muhakkakki bunu mecbur olmsan yapmazdin boş ver kendini hic suclu ve pişman hissetme.erkekler sanki cok mu masum🙄🙄

Back