- 4 Ağustos 2020
- 1
- 0
- 26
- Konu Sahibi dertlibiriiste21
Yeni uyeyim ama sık sık burayı takip eder okurdum bu işlemi yaptıranların yorumlarını okuyarak bir yol bulmaya çalıştım hep. Şuan 22 yasimdayim 17 yaşımda iken sevgilimle birlikte olmustum şimdi klasik bahane gibi gelmesin harbiden güvendim inandim teslim ettim kendimi bazen geçmişe dönunce diyorum nasıl cesaret etmisimde yapmışım kendimi toparlamam çok uzun zaman almışti ama hayat bir şekilde devam ediyor sevgilim polis olmuştu meslegide olunca o zamanlar dedim kesin evleniriz de ama beni terk etti öylece kaldım nişanlandı şuan hayatına çok güzel devam ediyor beni ise defalarca aşağıladı bu yüzden. Üniversite okuyorum şuan hayatıma kimseyi alamıyorum ne güvenim var nede cesaretim böyle etrafımda evlenen çiftler yada birbirini seven sevgililer görünce içime birşey oturuyor yaptığım hatam ne hale getirdi beni mezun olana kadar aklımda evlilik yok zaten görüştüğüm biride yok bu işlemi yaptıranlar sadece sizlerden tavsiye yorum istiyorum sonucu olumlu oldumu hangi doktoru tavsiye edersiniz geçici yada kalici yaptıranlar diyarbakırda yaşıyorum durumumu kimse bilmediği için çok uzak bir şehire tek başıma gidemem istanbul mesela ama ankara da varsa iyi bir doktor yada bildiğiniz çevre illerde başka doktor yazabilirsiniz ve sizlerden ricam lütfen kınamayın kırıcı şeyler yazmayın beni en iyi başına gelen kişiler anlayabilir