• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlık zarı dikimi yaptıran var mı?

anladım...inanıp güvenip hata yapmşsnz.....Rabbim affetsn ve yardımcnz olsn...
ne alaka ya? ben ne diyorum sen neden bahsediyosun.? günahımı alıyosun şuanda. asıl Rabbim sseni affetsin. ben ne yapmışım ki Rabbim affetsin inanıp güvenip hata yapmışın diyosun==? beni ne kadar tanıyosun=? tövbe tövbeeeeee....

benimde bır arkadasım bu duruma çözümler bulmustu nete pek gırmıyorum ama mailden ulasabılırsınız bana

burda bır dr var :) merak ettıklerınız varsa sorun kızlar aslında dikim garantı degıl ben diktiripte ilk gece kanama yasamayan ve hayatı mahvolan kızlar tanıyorum yanı kanama garantısı vererek dikip hekım parasını alsada kanama garantı degıl dr nuz cok ıyı olmalı cınsel organınızın yapısı bu operasyonu kaldrmalı tutmalı buralarda bek falana dıktırdım ilk gece sorun olmadı yzanların coğu reklamcı haberınız olsun bırde yapay zar var bu zarlar Turkıyedede satılıyor fakat çoğu orjınal degıl çin malı ama japon malı dıye satılıyor orjınal olanları gercekten işe yarar ama orjınal degılse tenınızı acayıp boyuyor yanı erkegın cınsel organını boyayack ve anlasılacak türden ama dedıgım gıbı orjınal olan yapay zarlar kesin çözüm hem acısız hem garantı ben avrupada çalıştım orda satılanlar orjınal ve işe yarayıslıydı ordakı ınsanlar bu ürünü bekaret için degıl fantazi için kullanıyordu ve ordan buraya orjınal yapay zar getırten bır dostum vardı yanı uzun lafı kısası dikim garantı değil yapay zar satılıyor onlarda coğu orjınal degıl orjınal alırsanız işe yarar tavsıye ederım kızlar

benım bır arkadasım zarla halletmıstı ama önce çeşitli yerlerden aldıgı zarlar bır işe yaramadı sanrıım onlar sızın bahsettgınız orjınal olmayanlardı dr hanım :) ama sanırım sonunda orjınal olanını buldukı rahata halletmıstı en son aldıgı marka zarla anlasılmadan atlattı :)

Az evvel reklam yaptığınız diğer üyeliğinizi banladık, sıra bu üyeliklerinizde...

Son düzenleyen: Moderatör:
ne alaka ya? ben ne diyorum sen neden bahsediyosun.? günahımı alıyosun şuanda. asıl Rabbim sseni affetsin. ben ne yapmışım ki Rabbim affetsin inanıp güvenip hata yapmışın diyosun==? beni ne kadar tanıyosun=? tövbe tövbeeeeee....
bu ne agresiflk!!!!! yaptığınız doğru bir şeyse neden burda diktirmek istyrsnz ki....tecavüz değl dyorsnz.o zamn nedr bu?gidin ilşkiye grn sonra da diktrn ve evlenn ve evlendğnz kişiyi ilk gecededen kandırın!bakirelik kimileri içn çok önemli kimileri için değil.sizin için değilmiş saygı duyarım.bakireliği öenmsemeyen biryle velnmeyi tercih edn.kandırmak çirkn bir şey.kendnze yakıştryosanz da sizn blcğnz....

bu ne agresiflk!!!!! yaptığınız doğru bir şeyse neden burda diktirmek istyrsnz ki....tecavüz değl dyorsnz.o zamn nedr bu?gidin ilşkiye grn sonra da diktrn ve evlenn ve evlendğnz kişiyi ilk gecededen kandırın!bakirelik kimileri içn çok önemli kimileri için değil.sizin için değilmiş saygı duyarım.bakireliği öenmsemeyen biryle velnmeyi tercih edn.kandırmak çirkn bir şey.kendnze yakıştryosanz da sizn blcğnz....
Allaha havale ediyorum sizi... Tanımadığınız biri hakkında gayet güzel hikaye yazabiliyosunuz. Allahım böyle insanların şerrinden iftirasından hasetinden korusun. Amin.

ayrıcaaa... neden burda diktirmek istiyorsunuz ki yazmışınız. biraz düzgün takip edin lütfen. ben diktirmek istiyorum yada bi fikir istemedim burdan. sadece Allah yardımcınız olsun zor işler bunlar yazdım. Sizde burdan içinizdeki fesatlığı yazılarınıza yansıttınız...

Allaha havale ediyorum sizi... Tanımadığınız biri hakkında gayet güzel hikaye yazabiliyosunuz. Allahım böyle insanların şerrinden iftirasından hasetinden korusun. Amin.
canım bak ben dedm ki hata yapmşsn sen kızdn....hata yaptn demk nesi kötü????ben yargılamayrm sizi....kızlık zarnz kendlğnden bozulmadı herhalde değl mi.ben de ddm ki tecavüz değlse hata yapmşsn.bunda ne var.ben de bu hatayı yapablrdm.büyük konuşmamk gerk.ALLAH AFFETSİN DEMK DE KÖTÜ BİR ŞEY DEĞİL.RABBİM BENİ DE HEPİMİZİ DE AFFETSN YAPMŞ OLDĞMZ HATALARDAN DOLAYI.AMİN.BU KÖTÜ BİR ŞEYSE TAMM ALLAH SENİ AFFETMESN Mİ DYEYM.

ayrıcaaa... neden burda diktirmek istiyorsunuz ki yazmışınız. biraz düzgün takip edin lütfen. ben diktirmek istiyorum yada bi fikir istemedim burdan. sadece Allah yardımcınız olsun zor işler bunlar yazdım. Sizde burdan içinizdeki fesatlığı yazılarınıza yansıttınız...
konuyu açan üyeye yazdğm msjlar sze nasıl alıntı olark glyo anlamdm...ama üslubunz çok çirkn.yazdklarm sze değl konuyu açana.neyse.sizinle iletişm kurablck biri değlm.bye.

ben bu konuda bılgılıyım dikim denemıs bırı olarak tavsıye etmem yanı sormak ıstedıklerınzıe cvp verebılırım kesınlıkle dikime falan guvenmeyın hem canınız yanar hem paranız gıder hüsrana ugrarsınız

Yargilanacak durum yok haklisin elestiri kotu fakat ben diktirdim canim filep yontemi ve ilk gecede sorun yasamadim Dr.Ankarada Derya korkmaz hoca tavsiye ederim

Ben yaptırdım mesela..

Kizlar selam bir hatadir demicem ben istemessem birsey olmaz.sevdim birlikte olduk ve kismet olmadi ayrildik fakat cok arastirdim yorumlari okudum tafsiyeler ustune gittigim Dr.Derya korkmazdi cok memnun kaldim ve ilk gecede sorunum olmadi kanamam oldu mutlu bir evliligim var bende tavsiye ederim gerk duydugunuz her konu icin bilgi alabilirsiniz sevgiler

Burada herkes hakkem kesiyor alay ediyor fakat citti olalim evet bende diktirdim Ankarada Dr DeryaKorkmaz hocama gittim cok memnun kaldim ilk gecede sorun yasamadan kanamam oldu tavsiye ederim gitmek istiyene saygilar

Burada herkes hakkem kesiyor alay ediyor fakat citti olalim evet bende diktirdim Ankarada Dr DeryaKorkmaz hocama gittim cok memnun kaldim ilk gecede sorun yasamadan kanamam oldu tavsiye ederim gitmek istiyene saygilar

Evet fikir yardim yerine elestiri cok acimasizca bende ne oldugunu soylemeden diktirdimi soylerim filep yontemi ile ilk gecede kanamam oldu sorun yasamafim ve Ankarada Dr Derya Korkmaz hocamiza tsk borc bilirim

benim arkadasım 2000 tl ye doktor erhan karaalp e yaptırdı işlemi. cok da memnun.ondan sonra 2 kişi daha yaptırdı.hiç problem yasamadılar.
Evet haklisin canim elestiri yapmiya kimsenin hakki yok ben ankarada diktirdim uzun vadeli tamamen estetik doktorumu cok tavsiye ettiler ve hakkinda yapilan yorumlar mukemmeli gosterdi 2500verdim 15gun sonra kontrola cagirdi 20dk surdu hic birsey hissetmedim cok rahatim sev
Kızlar başıma çok talihsiz bir olay geldi ve artık mecburum. :KK42:Yargılıycak olan yazmasın hiç dinleyecek halim yok. Nerede diktirdiniz? Ücret? Sonuç? o_O

Back