- Emoji Skoru
- 18
- Puanlar
- 13
- Konu Sahibi yazyagmurumm
Kızlar başıma çok talihsiz bir olay geldi ve artık mecburum.
Yargılıycak olan yazmasın hiç dinleyecek halim yok. Nerede diktirdiniz? Ücret? Sonuç? ![Er...what ? o_O o_O](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk13.gif)
![KK42 :KK42: :KK42:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk42.gif)
![Er...what ? o_O o_O](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk13.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
fiyatlar 1500 ile 3000 arasında değişiyor... Genelde ıst ank bursa ızmir de yapılıyor genital estetik bölümünde daha detaylı yorumlar okuyabilirsin..Kızlar başıma çok talihsiz bir olay geldi ve artık mecburum.Yargılıycak olan yazmasın hiç dinleyecek halim yok. Nerede diktirdiniz? Ücret? Sonuç?
![]()
benim arkadasım 2000 tl ye doktor erhan karaalp e yaptırdı işlemi. cok da memnun.ondan sonra 2 kişi daha yaptırdı.hiç problem yasamadılar.Kızlar başıma çok talihsiz bir olay geldi ve artık mecburum.Yargılıycak olan yazmasın hiç dinleyecek halim yok. Nerede diktirdiniz? Ücret? Sonuç?
![]()
Nerde bu doktor canım?benim arkadasım 2000 tl ye doktor erhan karaalp e yaptırdı işlemi. cok da memnun.ondan sonra 2 kişi daha yaptırdı.hiç problem yasamadılar.
central hastanesi doktoru. ben de teli var istersen verebilirim.özelden mesaj at. belki nette de bulabilirsinNerde bu doktor canım?
benimde bır arkadasım bu duruma çözümler bulmustu nete pek gırmıyorum ama mailden ulasabılırsınız bana...Nerde bu doktor canım?
burda bır dr var :) merak ettıklerınız varsa sorun kızlar aslında dikim garantı degıl ben diktiripte ilk gece kanama yasamayan ve hayatı mahvolan kızlar tanıyorum yanı kanama garantısı vererek dikip hekım parasını alsada kanama garantı degıl dr nuz cok ıyı olmalı cınsel organınızın yapısı bu operasyonu kaldrmalı tutmalı buralarda bek falana dıktırdım ilk gece sorun olmadı yzanların coğu reklamcı haberınız olsun bırde yapay zar var bu zarlar Turkıyedede satılıyor fakat çoğu orjınal degıl çin malı ama japon malı dıye satılıyor orjınal olanları gercekten işe yarar ama orjınal degılse tenınızı acayıp boyuyor yanı erkegın cınsel organını boyayack ve anlasılacak türden ama dedıgım gıbı orjınal olan yapay zarlar kesin çözüm hem acısız hem garantı ben avrupada çalıştım orda satılanlar orjınal ve işe yarayıslıydı ordakı ınsanlar bu ürünü bekaret için degıl fantazi için kullanıyordu ve ordan buraya orjınal yapay zar getırten bır dostum vardı yanı uzun lafı kısası dikim garantı değil yapay zar satılıyor onlarda coğu orjınal degıl orjınal alırsanız işe yarar tavsıye ederım kızlarNerde bu doktor canım?
benım bır arkadasım zarla halletmıstı ama önce çeşitli yerlerden aldıgı zarlar bır işe yaramadı sanrıım onlar sızın bahsettgınız orjınal olmayanlardı dr hanım :) ama sanırım sonunda orjınal olanını buldukı rahata halletmıstı en son aldıgı marka zarla anlasılmadan atlattı :)burda bır dr var :) merak ettıklerınız varsa sorun kızlar aslında dikim garantı degıl ben diktiripte ilk gece kanama yasamayan ve hayatı mahvolan kızlar tanıyorum yanı kanama garantısı vererek dikip hekım parasını alsada kanama garantı degıl dr nuz cok ıyı olmalı cınsel organınızın yapısı bu operasyonu kaldrmalı tutmalı buralarda bek falana dıktırdım ilk gece sorun olmadı yzanların coğu reklamcı haberınız olsun bırde yapay zar var bu zarlar Turkıyedede satılıyor fakat çoğu orjınal degıl çin malı ama japon malı dıye satılıyor orjınal olanları gercekten işe yarar ama orjınal degılse tenınızı acayıp boyuyor yanı erkegın cınsel organını boyayack ve anlasılacak türden ama dedıgım gıbı orjınal olan yapay zarlar kesin çözüm hem acısız hem garantı ben avrupada çalıştım orda satılanlar orjınal ve işe yarayıslıydı ordakı ınsanlar bu ürünü bekaret için degıl fantazi için kullanıyordu ve ordan buraya orjınal yapay zar getırten bır dostum vardı yanı uzun lafı kısası dikim garantı değil yapay zar satılıyor onlarda coğu orjınal degıl orjınal alırsanız işe yarar tavsıye ederım kızlar
aynen canım ya amin benım öyle sorunum yok ama cevremde arkadasların oldu zor bır durumoff çok zor bu işleer Allahım yardım etsin.
aynen canım ya amin benım öyle sorunum yok ama cevremde arkadasların oldu zor bır durum
başınıza gelen olayı öğrenebilr miym?tecavüze mi uğradnz
hayır öyle bi sorunum yok çok şükür ama etkileniyorum böyle şeylerden hemen üzülüyorum.başınıza gelen olayı öğrenebilr miym?tecavüze mi uğradnz![]()
anladım...inanıp güvenip hata yapmşsnz.....Rabbim affetsn ve yardımcnz olsn...hayır öyle bi sorunum yok çok şükür ama etkileniyorum böyle şeylerden hemen üzülüyorum.