- 5 Ağustos 2020
- 97
- 31
- 3
- 28
- Konu Sahibi hayallerneler677
2 gün sonra flep yöntemi ile zar dikimi için gideceğim, benim gibi yaptıracak olan ve yaptırmış olan var mı?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben bir erkek için yapmıyorum, ruh halimi düzeltmek içinYok canım biz neysek o olduk her daim . Boyle katakulleler bize göre degıl.
İnsanın kendıne saygısı olmalı
Erkekler bunu sonuna kadar hak edıyor ama, dedım ya kendıne olan saygın daha onemlı
Emınım oyledır.Ben bir erkek için yapmıyorum, ruh halimi düzeltmek için
Diktirince sevişmemiş mi olacaksın? öyle mi düzelecek ruh halin?Ben bir erkek için yapmıyorum, ruh halimi düzeltmek için
Ben diktirdim 2 gün öncearkadaşlar biliyorum bir çoğunuz konuya ön yargılı ama ben sizden yardım istiyorum. sürtünme yoluyla cinsellik yaşarken çok fazla kan geldi ne olduğunu bile anlamadım. gerçekten isteyip birlikte olsaydım bu kadar pişman olamazdım. kalıcı kızlık zar dikimi için meral sönmezer ve banu akçal arasında kaldım ne yapacağımı bilmiyorum yardım edin
Eskisi gibi oluyormu merak ediyorumBen diktirdim 2 gün önce
Hayır olmaz hiç birşey Allah'ın yarattığı gibi fakat kanama olur diyorlarEskisi gibi oluyormu merak ediyorum
O zaman belli yani adam anlarHayır olmaz hiç birşey Allah'ın yarattığı gibi fakat kanama olur diyorlar
Nasıl anlayacak onlara kan olsun yeter hepsi öyleO zaman belli yani adam anlar
Eyvah adam anlarsa bittin(!)O zaman belli yani adam anlar
Hepsi öyle değil seni gerçekten seven adam sorun etmez . Ki her zaman kan gelmiyo mesela ben daha önce ilişki yaşamadım ama kan falan gelmedi . Esim kan geldi mi diye bakmadı sormadı bile . Sizi gerçekten seven değer veren insanlarla olun . Bi damla kan için bu muhabbetler çok çirkinNasıl anlayacak onlara kan olsun yeter hepsi öyle
Bakın ben 2 gün önce operasyondan sonra dedim ki keşke yapsaydım ordaki ortam insanlar midemi bulandırdı, ben de dürüst olmak istiyorum ama hep diyorlar kimse o şekilde kabul etmez diye , şu zar dikimi öyle görüldüğü gibi kolay değil ruhen bedenen mahvoluyor insan,Hepsi öyle değil seni gerçekten seven adam sorun etmez . Ki her zaman kan gelmiyo mesela ben daha önce ilişki yaşamadım ama kan falan gelmedi . Esim kan geldi mi diye bakmadı sormadı bile . Sizi gerçekten seven değer veren insanlarla olun . Bi damla kan için bu muhabbetler çok çirkin
Kolay değil tabi canım olan kadınlara oluyo o yüzden diyorum ya erkekler için kendini o durumlara sokma bidaha. kim ne derse desin seven sıkıntı yapmazBakın ben 2 gün önce operasyondan sonra dedim ki keşke yapsaydım ordaki ortam insanlar midemi bulandırdı, ben de dürüst olmak istiyorum ama hep diyorlar kimse o şekilde kabul etmez diye , şu zar dikimi öyle görüldüğü gibi kolay değil ruhen bedenen mahvoluyor insan,
Yaa evetEyvah adam anlarsa bittin(!)
Bi tarafım? Doğru konuş benceYaa evetcok şükür namusumla evlendim ordan bi tarafından anlama lafı
ay bu buraya da yazmış bende başka topige yazdım kendine saygısızlıktır kızlık zarı dikimi diye akıl verdim kendimce :) megersem her topikte varmış yazısı buraya da yazayım sen kimsenin dediğine bakma kızım seni seven her halinle kabul eder girmeyin böyle işlere ya yazıktır canınıza bir de steril mi değil mi bilmiyosunuzdur anne olacaksınız siz gelecekte ya enfeksiyon falan kaparsanız oralardan allah muhafaza biz bebeğimiz olsun diye yırtınıyoruz bunların derdine bak aaa sinirlendimBi tarafım? Doğru konuş bence![]()
Yanlış kişiye etiket attın galiba kuzucumay bu buraya da yazmış bende başka topige yazdım kendine saygısızlıktır kızlık zarı dikimi diye akıl verdim kendimce :) megersem her topikte varmış yazısı buraya da yazayım sen kimsenin dediğine bakma kızım seni seven her halinle kabul eder girmeyin böyle işlere ya yazıktır canınıza bir de steril mi değil mi bilmiyosunuzdur anne olacaksınız siz gelecekte ya enfeksiyon falan kaparsanız oralardan allah muhafaza biz bebeğimiz olsun diye yırtınıyoruz bunların derdine bak aaa sinirlendim![]()