Kızlık zarı dikimi yapacağım

Yahu konuyu acarken yaptırıcam dıyorsun sonra baska bır kullanıcı ısmıyle cevaplara karsılık veriyorsun sonra yıne aynı isimle 2 gun once dıktırdım dıyosun.Meramın ne senın hele onu diyiver

Yahu konuyu acarken yaptırıcam dıyorsun sonra baska bır kullanıcı ısmıyle cevaplara karsılık veriyorsun sonra yıne aynı isimle 2 gun once dıktırdım dıyosun.Meramın ne senın hele onu diyiver
Sanane s.. g..

Son düzenleyen: Moderatör:
Yanlış kişiye etiket attın galiba kuzucum
yok yavum sana attım sende yorum ypmışsın ya kıza ben de başka bir başlıkta yorum yapmıştım seni de burda gorunce ay dedim başlıgı acan kız burda da farklı başlık acmış diye seni bilgilendiriyodum daha onceden farklı bir başlıktan tanışıklığımız oldugu icin :)

Ay şimdi anladım pardon sağol bilgi için. Hiç fark etmemiştim böyle bir durum olduğunu

Burda kadınlar birbirinden fikir almak ıcın konu acıyor, derdınıi , sorununu anlatıyor ....
hoş olmauan konuşmalar ve yargılamalar degıl bunlar, herkez haddini bilip üslübuna dikkat etmesi önemli bir kavram

baska bırının sorununa sorun olmak yerıne cozum olmak ıdeal olan

yaptıgımız hatalar bizi ılgılendırır .

kınadığınız şey dikkat edın de
sizin başınıza ya da yakınızda başına gelme olasılınız yaşadıgınız müddetce gelebilceğini unutmayın

Olabılır o zaman 28/35 gun arası adet normal
Iltıhaplı olursa zaten yanma
Kokma akıntı seklınde
Ve kasıntı oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…