- 23 Aralık 2012
- 7.463
- 49.655
- 748
- Konu Sahibi hayallerneler677
-
Yahu konuyu acarken yaptırıcam dıyorsun sonra baska bır kullanıcı ısmıyle cevaplara karsılık veriyorsun sonra yıne aynı isimle 2 gun once dıktırdım dıyosun.Meramın ne senın hele onu diyiverBakın ben 2 gün önce operasyondan sonra dedim ki keşke yapsaydım ordaki ortam insanlar midemi bulandırdı, ben de dürüst olmak istiyorum ama hep diyorlar kimse o şekilde kabul etmez diye , şu zar dikimi öyle görüldüğü gibi kolay değil ruhen bedenen mahvoluyor insan,
Sanane s.. g..Yahu konuyu acarken yaptırıcam dıyorsun sonra baska bır kullanıcı ısmıyle cevaplara karsılık veriyorsun sonra yıne aynı isimle 2 gun once dıktırdım dıyosun.Meramın ne senın hele onu diyiver
yok yavum sana attım sende yorum ypmışsın ya kıza ben de başka bir başlıkta yorum yapmıştım seni de burda gorunce ay dedim başlıgı acan kız burda da farklı başlık acmış diye seni bilgilendiriyodum daha onceden farklı bir başlıktan tanışıklığımız oldugu icin :)Yanlış kişiye etiket attın galiba kuzucum
Ay şimdi anladım pardonyok yavum sana attım sende yorum ypmışsın ya kıza ben de başka bir başlıkta yorum yapmıştım seni de burda gorunce ay dedim başlıgı acan kız burda da farklı başlık acmış diye seni bilgilendiriyodum daha onceden farklı bir başlıktan tanışıklığımız oldugu icin :)
Hani bir erkek için yaptırmıyodun sadece ruh halini düzeltmek içindi komikNasıl anlayacak onlara kan olsun yeter hepsi öyle
Iltıhap olabılırKızlar ben 12 gün once kizlik zari.diktirdim.bugun kirmizi kan geldi bozulmuş.olabilir mi ya
Ya adetim 28 iydi bugün oldum adete bağlıyorum bendeIltıhap olabılır
Renklı akıntı olabılır
Doktorun bakarak kontrol etmesı lazım suturu
Hangi doktora gittinKızlar ben 12 gün once kizlik zari.diktirdim.bugun kirmizi kan geldi bozulmuş.olabilir mi ya
Sen kalıcı mi yaptırdın canmOlabılır o zaman 28/35 gun arası adet normal
Iltıhaplı olursa zaten yanma
Kokma akıntı seklınde
Ve kasıntı oluyor
Durumun nasılSen kalıcı mi yaptırdın canm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?