helal olsun sana da nişanlına da ikinizi de takdir ettim doğrusu inş çok mutlu olursunuzzzz:)
inşallah canım hiç bir zaman dikim gibi bir şey düşünmedim ben de. aynı senin düşündüğün şekilde düşünüyordum. bunu yaptırmak kendime hakaret gibi geliyor bana. şuan öyle rahatım ki. kanayacak mı kanamayacak mı anlar mı anlamaz mı duyar mı duymaz mı hiç bir şeklilde böyle kaygılarım yok.. eğer bir erkek severse sorun etmiycektir. eğitimli olması da çok önemli tabi.görmüş geçirmiş namusun o olmadıgını bilen anlayabilen birisi olması .. o da zaten daha ilk günden anlasılıyor. umarım sen de aynı şekilde yakalarsın mutluluğu.
inşallah canım hiç bir zaman dikim gibi bir şey düşünmedim ben de. aynı senin düşündüğün şekilde düşünüyordum. bunu yaptırmak kendime hakaret gibi geliyor bana. şuan öyle rahatım ki. kanayacak mı kanamayacak mı anlar mı anlamaz mı duyar mı duymaz mı hiç bir şeklilde böyle kaygılarım yok.. eğer bir erkek severse sorun etmiycektir. eğitimli olması da çok önemli tabi.görmüş geçirmiş namusun o olmadıgını bilen anlayabilen birisi olması .. o da zaten daha ilk günden anlasılıyor. umarım sen de aynı şekilde yakalarsın mutluluğu.
Nişanlının ve senin eğitimli bireyler olduğunuz belli zaten canım bence sımsıkı sarıl sende bu çocuğa çok mert çocukmuş tekrar helal:) ah ah benimde karsıma çıkar umarım prensim...
bencede yalan söylemek mantıksız anca kendini kandırırsın
kendi tecrübem olmasada etrafımda diktiren insanlar oldu...
söylendiği gibi narkoz altında ve hastanede yatacak kadar ağır bi işlem değil...
çokta sık kullanılan bi yöntem kızlarımız tarafından..
yalnız zamanını iyi ayarlamak lazım sanırım..
evlenmeye yakın dikrirlmesi lazım....
şahsi fikrim..
kesinlikle karşı değilim...
belki bende aynı durumda olsam aynısını yapardım...
mutluluklar arkadaşına...
Merhaba arkadaşlar,bir şey yaşayıp kendi kabugumuza çekilmektense yaşadıklarımızı anlatmayı ve birilerine ışık olmasını yegelıyorm.
benımde basımda talihsiz bir olay geçti...ve bnde sızler gibi kızlık zarı (hymenoplast)operasyonu için araştırmaya başladım..
sonunda şişli med akın beyden randevu aldım ve gittim..
operasyonumu oldum ve 1 ay sonra düğünüm var..allah hepimizin yardımcısı olsun
(bu arada bahçeşehir de kadın doğum uzmanı bilen arkadaşlar varmı acaba)
bende daha önceden ciddi bi ilişkim vardı tabiki birlikte olduk ama sonunda evliliğe gidemedk şimdi 4 aydır çıktığım birisi vardı ama özel anlarımız oldu ve gayette tecrübeli ben dürüstçe davranmadım bakireym demiştim ve o yaşadıklarımızdan sonra bakire olmadığımı anladı ve bana neden yalan söyledin dedi şok oldum nasıl anladı anlayamadım yani birlikte olmadık ama çok üzgünüm kızlarr 3 günüdr ayrıyız konuşmayı istiyorum beni seviyor biliyorum evliliği düşünüyodu benmle ama hayalerini boşa çıkardm kaldıramadı ve bıraktı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?