- 18 Mart 2021
- 176
- 24
-
- Konu Sahibi Kizilsacliesra
Bazı doktorlar para almak için daraltıcı gerek diyorlar düşün parmakla bakmasına rağmen canım yandiİlişkiden sonra genişleme olmaz bence de doğumda kesildiği için yapısı bozulup genişlemiş oluyor
Canim dugunune kacgun vark ki genelde belli bir fazla zaman girmemesi gerekiyormu kizlik zarindaBugün muayene gittim ben bu hatayı yıllar önce yaptım bin pişman oldum, neyse kontrol ederken bile canım nedense cok acıdı, bazıları ilişkiden sonra genişleme olur diyenlere hepsine inanmayin daralmaya gerek bile yok doğum olmadığı sürece dedi doktorum neyse çok güzel ilgilendi bütün sorular kafamdan kalktı benim zamanım dar olduğu için geçici dikitreceğim ve sonucu burda paylaşacağım
Düğünler belli değil şuan ama bana 3 gün önce gel dedi ben de iki gün önce önce geleyim dedimCanim dugunune kacgun vark ki genelde belli bir fazla zaman girmemesi gerekiyormu kizlik zarinda
Fiyatı ne kadar acaba paylaşır mısınBugün muayene gittim ben bu hatayı yıllar önce yaptım bin pişman oldum, neyse kontrol ederken bile canım nedense cok acıdı, bazıları ilişkiden sonra genişleme olur diyenlere hepsine inanmayin daralmaya gerek bile yok doğum olmadığı sürece dedi doktorum neyse çok güzel ilgilendi bütün sorular kafamdan kalktı benim zamanım dar olduğu için geçici dikitreceğim ve sonucu burda paylaşacağım
Muayene ücreti 200 TL, geçici 3.500 TL kalıcı 6000 TLFiyatı ne kadar acaba paylaşır mısın
Teşekkür ederimMuayene ücreti 200 TL, geçici 3.500 TL kalıcı 6000 TL
6000Muayene ücreti 200 TL, geçici 3.500 TL kalıcı 6000 TL
Gecici mi kime yaptırdiniz evet çok pahalı6000yuhhhhhj ben geçen sene 2500 müydü neydi yaptırdığımda İyi ki olmuşum o zamabn