- 24 Kasım 2017
- 10
- 2
- 1
- 37
- Konu Sahibi sevtapyatmaz
-
merhaba arkadaşlar
son bir kaç aydır kızlık zarı diktirmeyi düşündügümden doktor araştırması içindeyim
internette bir çok şey okudum kafam iyice karıştı
daha önce bu konu ile ilgili bilgisi olan araştıran varmı buradaki bazı topiclerde yorumlar okudum ama eski tarihli yorumlar olunca çokta güvenemedim açıkçası belki birşeyler degişmiştir diye emin olamadım sizlere sormak istedim son dönem konu ile ilgili bilgisi olan varsa
yardım lütfennnnn.....
Merhaba, burada bununla ilgili çok fazla sayfa var canım. Ben bu işlemi yaptıralı iki haftayı geçti. Bu işlemi yapan çok doktor var.
Niye böyle bir şey yapıyorsunuz ki. Evleneceğiniz erkekleri kandırmayın oturun konuşun. Zaten kabul etmiyorsa anlayış göstermiyorsa birlikte olmayın. İlişkinin temeli dürüstlüktür. Ne kendinizi ne de karşıdaki kişiyi kandırmayın. Hayatınızı da bunun üstüne kurmayın
Canım keşke her şey kagıt üstünde senin dedigin kadar kolay olsa hayatın gerçekleri var ama kültürel sorunlarımızda var biliyorsun cesaret edemiyorum bu yüzden keşke senin dedigin gibi yapabilsek ben istemezmiyim sanıyorsun....
Ne diyeyim canım zaten ilişkinin ileri safhalarında anlatamaz insan öyle anlatmak da kolay değildir. O yüzden en iyisi yeni bir ilişkiye başlanacağında karşıdaki kişiyle oturulup bak Benim daha önce başımdan şu kadar yıllık bir ilişki geçti kabulleneceksen böyle kabullenmeni istiyorum denmeli. Bi de hayatım İnan karşına çıkan çoğu erkek bakir değildir. Ben nişanlımla 14 yaşında tanıştım bütün erkek arkadaşlarını tanıdım yıllardır biliyorum yani kardeş gibiler. Kaç tane kız geçmiş hayatlarından... yani benim nişanlım daha önce kimseyle yaşamamıştı böyle bir şey e tabi ben de yaşamadım ikimiz de küçükken tanıştık zaten böyle bir sorun yaşamadık ama ben daha önce böyle şeyleri yaşayıp da sonra bakire/bakir eş isteyenlere aslaaaa anlam veremiyorum. Ve inanamazsın yani günümüzde 14 yaşındaki erkek çocukları yapıp yapıp bir de sınıfta arkadaşlarına anlatır haldeler. Parayla falan da yapıyolar kız dehşete düştüm. Önceden az kişi yapar sanardım ben çokmuş sayıları. Yaş da bir hayli düşmüş
Ben hiç burcu hanımı düşünmedim burada kendisiyle ilgili çok fazla kötü yorum var, Ayşe hanımla ilgili de pek bilgim yok burada da ismine pek rastlamadım canım. Ben şişlimed e gittim Akın beye yaptırdım canım. İmkanın varsa bir görüş derim hemşiresi de iyi biri kendiside herşeyi detaylı anlatıyor.
Anladım canım tercih senin tabiki şişlimed diye arayabilirsin öyle çıkıyor bende burada yorumları takip ettim hep
sevtap merhaba yaptıracagım demişsin yaptırdın mı ne oldu bilgi paylaşırsan memnun olurum aynı sorun bendede oldu cevap bekliyorum
Evet tabi oluyor işlemden hemen sonrada kanama oluyor bi kaç gün ..Canım Kızlık zarı dikilince tekrar kanama oluyormu ilişki esnasında
Evet tabi oluyor işlemden hemen sonrada kanama oluyor bi kaç gün ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?