Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Siz bunu yazdınız diye kimse aaa tamam o zaman gidip anlatayım demeyecek. Herkesin farklı farklı sorunu hikayesi var. Soruya verecek cevabınız yoksa böyle yorumlarınızın insanlara hiç bir katkısı yok haberiniz olsun.BENCE SİZİ GERÇEKTEN SEVEN BİR ERKEK BEKARETİNİZ İÇİN SEVMİYORDUR DÜRÜST OLUN GERÇEĞİ SÖYLEYİN BANA İNANIN SEVGİSİNDEN ŞÜPHENİZ YOKSA ANLATIN DOĞRUYU KARARI O VERSİN .
Bildiğim kadarıyla diktirmeyi ilişkiden en fazla 1 hafta öncesinde yapılması öneriliyor çünkü dikişler patlayabilirlermiş neden beklemedin ki :/Merhaba 1 hafta önce Mustafa Alihanoğluna diktirmdim.Düğüme 20 günden az kaldı.
İlk 3 gün dikim sonrası baya ağrım oldu.Doktor hiçbir ilaç vermedi.
Biraz kabız oldum ve kanlı kahverengi akıntım geldi sizce bozuluş olabilir mi?
Tutmuşmudur doktorun yaptığı Fleb yaptım dedi ama fleb diyip çoğu doktor kandırıyomuş geçici yapıyomuş nasıl emin olabilirm? Lütfen yardımcı olun
Baktırdınmı sonuç nedir.Arkadaşlar bu yaptırdığım işlemin kontrolünü izmir de uygun fiuatlı hangi doktra baktırabilirim tutmuş mu tutmamış mı diye