- 23 Aralık 2022
- 37
- -9
- 21
- Konu Sahibi Berivanalkn
Kalıcı dikim yaptırdım 35 gün önce , bugün kontrole gittim doktor tutmuş tam istediğim gibi olmuş dedi ? Sizce kanama kesin olur mu güvenebilir miyim doktora
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bana mı guvenceksın :)Kalıcı dikim yaptırdım 35 gün önce , bugün kontrole gittim doktor tutmuş tam istediğim gibi olmuş dedi ? Sizce kanama kesin olur mu güvenebilir miyim doktora
Bilmem dene bakalımKalıcı dikim yaptırdım 35 gün önce , bugün kontrole gittim doktor tutmuş tam istediğim gibi olmuş dedi ? Sizce kanama kesin olur mu güvenebilir miyim doktora
Hahahaha buna baya güldüm Allah affetsinBilmem dene bakalım
Cahil . Ha bir b.k yiyeceksiniz sonuçlarını da düşünün Of anam ofKalıcı dikim yaptırdım 35 gün önce , bugün kontrole gittim doktor tutmuş tam istediğim gibi olmuş dedi ? Sizce kanama kesin olur mu güvenebilir miyim doktora
Bari zengin herif bulun ya, şunca derdi bi tane çulsuzun anasının camlarını silmek için çekmeyin, çok üzülüyorum.
Kalıcı dikim yaptırdım 35 gün önce , bugün kontrole gittim doktor tutmuş tam istediğim gibi olmuş dedi ? Sizce kanama kesin olur mu güvenebilir miyim doktora
Yaş 19Kalıcı dikim yaptırdım 35 gün önce , bugün kontrole gittim doktor tutmuş tam istediğim gibi olmuş dedi ? Sizce kanama kesin olur mu güvenebilir miyim doktora
Sözde erkekler cin gibi deriz, adam affedersin halinden zaten anlar deneyimli deneyimsiz olduğunuSen yinede o hap gibi satılan kızlık zararındanda birtane yerleştir vajinaya, ne oluuurrr ne olmaz, garanti olsun işin
Yaş 19
Sen yinede o hap gibi satılan kızlık zararındanda birtane yerleştir vajinaya, ne oluuurrr ne olmaz, garanti olsun işin
Sözde erkekler cin gibi deriz, adam affedersin halinden zaten anlar deneyimli deneyimsiz olduğunu
Cesaret işi tebrik ediyorum.
Şimdi hangisine kızsak, bunu yapan kıza mı? Bunu yaptıran erkeğe mi? Bunu yaptıran topluma mı? Hepsi hepsi hatalı. Bizim memleket neden bu halde, bu cehalet daha ne kadar sürecek (Sözde erkekler cin gibi deriz, adam affedersin halinden zaten anlar deneyimli deneyimsiz olduğunu
Cesaret işi tebrik ediyorum.
Haklısınız. Toplum olarak isteyen istediğini yaşasın özgürlük karışmayız diyoruz. Diğer tarafa gidip aynı konuyu kınayıp dışlıyoruz. Her konuda böyle olduğumuz için cinsellik konusunu bir yüzyıl daha konuşuruz gibi geliyor. Ben sadece karşı tarafı böyle kandırmalara kızıyor ve üzülüyorum.Şimdi hangisine kızsak, bunu yapan kıza mı? Bunu yaptıran erkeğe mi? Bunu yaptıran topluma mı? Hepsi hepsi hatalı. Bizim memleket neden bu halde, bu cehalet daha ne kadar sürecek (
Çin o yapay vajina kızlık zarı kapsüllerini inanki T.C için üretiyor. Çok utanç verici.
Nasıl başardım anlamayıTutmamış arkadaşlar kandırildim param boşuna gitti
bizim le dalga geçiyorsun heraldeTutmamış arkadaşlar kandırildim param boşuna gitti
Bu da mı gol değil neTutmamış arkadaşlar kandırildim param boşuna gitti
Bunuda ilk defa duyuyorum öyle hap dami var vay anam vay daha neler görücez duyucaz .iyiki boyle işlere kalkişmamişim cok maliyetliymişYaş 19
Sen yinede o hap gibi satılan kızlık zararındanda birtane yerleştir vajinaya, ne oluuurrr ne olmaz, garanti olsun işin