Kızlık zarı dikimi doktora güven

Kalıcı dikim yaptırdım 35 gün önce , bugün kontrole gittim doktor tutmuş tam istediğim gibi olmuş dedi ? Sizce kanama kesin olur mu güvenebilir miyim doktora
Yaş 19 :kızgın:

Sen yinede o hap gibi satılan kızlık zararındanda birtane yerleştir vajinaya, ne oluuurrr ne olmaz, garanti olsun işin🤣🤣

Sözde erkekler cin gibi deriz, adam affedersin halinden zaten anlar deneyimli deneyimsiz olduğunu 😅😅

Cesaret işi tebrik ediyorum.
Şimdi hangisine kızsak, bunu yapan kıza mı? Bunu yaptıran erkeğe mi? Bunu yaptıran topluma mı? Hepsi hepsi hatalı. Bizim memleket neden bu halde, bu cehalet daha ne kadar sürecek :KK43:(
Çin o yapay vajina kızlık zarı kapsüllerini inanki T.C için üretiyor. Çok utanç verici.

Şimdi hangisine kızsak, bunu yapan kıza mı? Bunu yaptıran erkeğe mi? Bunu yaptıran topluma mı? Hepsi hepsi hatalı. Bizim memleket neden bu halde, bu cehalet daha ne kadar sürecek :KK43:(
Çin o yapay vajina kızlık zarı kapsüllerini inanki T.C için üretiyor. Çok utanç verici.
Haklısınız. Toplum olarak isteyen istediğini yaşasın özgürlük karışmayız diyoruz. Diğer tarafa gidip aynı konuyu kınayıp dışlıyoruz. Her konuda böyle olduğumuz için cinsellik konusunu bir yüzyıl daha konuşuruz gibi geliyor. Ben sadece karşı tarafı böyle kandırmalara kızıyor ve üzülüyorum.

G Gudugudu tecrübesiz davrananlarda demek ki zar tutmuş 😅😅 birazda oyunculuk hey gidi hey

Yaş 19 :kızgın:

Sen yinede o hap gibi satılan kızlık zararındanda birtane yerleştir vajinaya, ne oluuurrr ne olmaz, garanti olsun işin🤣🤣
Bunuda ilk defa duyuyorum öyle hap dami var vay anam vay daha neler görücez duyucaz .iyiki boyle işlere kalkişmamişim cok maliyetliymiş

X