herkese merhaba,
evlendim ve eşimle ilk cinsel deneyimim çok zor geçti. vajinam tam bir duvar gibiydi. evet tam konsantre olamadım ve ıslanamadım. bu yüzden vajinam tam açılmadı. ama istiyordum bir an önce olup bitmesini. kayganlaştırıcıyla falan denedik çok az oldu ama tam bir birleşme yaşayamadık. sabah kalktığımda bi iki damla kan vardı çarşafta. heralde zar yırtıldı diye düşündük. herneyse. çok ağrım oldu kendimi kasmaktan. istemedim bir süre yapmak. bir hafta sonra ikinci kez tekrar denedik bu kez eşim biraz zorladı ve penisi vajinama girdi. zaten girmesiyle ben çığlık attım. ağrıdı ve aşırı bir kanama oldu. 15 dakika sürdü. aşağı yukarı ufak bir çay bardağı kadar. küvetin içinde durmasını bekledim. berbat bir geceydi. ve yabancı ülkedeydik doktora da gidemedik. çünkü kendimi ifade edemezdim korktum işte ne biliyim gitmedim. çok yalnızdık orda türk bir allahın kulu yoktu. neyse sonra kanamam durdu. duşumu aldım. pedimile o gecenin sabahını bekledim. sabah kalktığımda pedim de kan ve pıhtılaşmış kan vardı. korktum ama resmen kadere teslim ettim kendimi. bir iki gün daha çok çok az bir iki damla şeklinde kanamam devam etti. şu an 4. gün. bugün 3 damla kadar pedim kirlenmişti. ama bu dört gün içinde vajinamd ağrı hissetmedim. idrarımı yaparken zorlanmadım. her şey normaldi. lütfen bana yardım edin. benimle aynı durumu yaşayanlar var mı? en çok merak ettiğim; İLK GECE KANAMASI NEDAR OLUR? yaşadıklarım normal mi. türkiyeye dönemem henüz 1 hafta var. çok merak ediyorum. lütfen yardımm