kızlık zarı, çok kanama

berilberi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2012
31
0
36
İstanbul
herkese merhaba,
evlendim ve eşimle ilk cinsel deneyimim çok zor geçti. vajinam tam bir duvar gibiydi. evet tam konsantre olamadım ve ıslanamadım. bu yüzden vajinam tam açılmadı. ama istiyordum bir an önce olup bitmesini. kayganlaştırıcıyla falan denedik çok az oldu ama tam bir birleşme yaşayamadık. sabah kalktığımda bi iki damla kan vardı çarşafta. heralde zar yırtıldı diye düşündük. herneyse. çok ağrım oldu kendimi kasmaktan. istemedim bir süre yapmak. bir hafta sonra ikinci kez tekrar denedik bu kez eşim biraz zorladı ve penisi vajinama girdi. zaten girmesiyle ben çığlık attım. ağrıdı ve aşırı bir kanama oldu. 15 dakika sürdü. aşağı yukarı ufak bir çay bardağı kadar. küvetin içinde durmasını bekledim. berbat bir geceydi. ve yabancı ülkedeydik doktora da gidemedik. çünkü kendimi ifade edemezdim korktum işte ne biliyim gitmedim. çok yalnızdık orda türk bir allahın kulu yoktu. neyse sonra kanamam durdu. duşumu aldım. pedimile o gecenin sabahını bekledim. sabah kalktığımda pedim de kan ve pıhtılaşmış kan vardı. korktum ama resmen kadere teslim ettim kendimi. bir iki gün daha çok çok az bir iki damla şeklinde kanamam devam etti. şu an 4. gün. bugün 3 damla kadar pedim kirlenmişti. ama bu dört gün içinde vajinamd ağrı hissetmedim. idrarımı yaparken zorlanmadım. her şey normaldi. lütfen bana yardım edin. benimle aynı durumu yaşayanlar var mı? en çok merak ettiğim; İLK GECE KANAMASI NEDAR OLUR? yaşadıklarım normal mi. türkiyeye dönemem henüz 1 hafta var. çok merak ediyorum. lütfen yardımm

bu gayet normal. bazi kadinlarda olabilecek birsey ve ne yazikki bende de var. ama sen sanslisin ben hic bisekilde kizlik zarimi yirtamadim. kanama gelmedi. doktorda dedi penisle olacak sey degil operasyon gerekli diye. en azindan sen yasamissin. normaldede kizlik zari yirtildiginda kanamanin bazen uc dort gunu buldugunu duymustum bazende bir iki damla o kadar. benimkinde meselakanama cok olurmus doktor oyle demisti. eger on bes dk yi gecen yogun kanama olsaydi doktora gitmeliydin yoksa kan kaybindan komaya girebilirdin.. amasukurler olsun yogun olmamis. gecmis olsun canim

bende 2 aylık evliyim cok kolay oldu benımkı amam kanamam olmadı benım damla bıle gelmedi doktora sormustuk bıde araştırdıkk kızlık zarları çeşitli olduğu için esnekmiş benımkı yırtılma oluyor ama kanama olmuyo bazılar dogumda patlıyomus kader işte

merhaba canım. merak edecek birşey yok bende 4 aylık evliyim ve ilk gece aynı sorunu yaşadım cok kanamam oldu ve tam birleşme olamamıştı. kanamam senin gibi bir iki damla olarak devam etti. bir gün hiç birşey yapmadk ertesi gün tekrar denedik bu sefer tam birleşme oldu ama tekrar kanama devam etti. ben sağlıkçı olduugum için ebe bir tanıdıgım vardı onu aradım cünkü bende senin gibi cok korkmustum. o normal oldugunu söyledi.. kılcal damarlar cok ince oldugu için zorlamadan onlardan gelemiştir dedi. cok aşırı kanaman olmadıgı sürece doktora gitmene gerek yok dedi. bir hafta boyunca her ilişkimden sonra kanamam oldu az az sonra geçti gitti hepsi.. o yüzden korkmana gerek yok bir süre daha devam edebilir bu şekilde için rahat olsun..

merhaba cnm bende 4 aylık evliyim. ilk gece benimde bir kaç damla kan geldi canım da çok yanmadı bu arada kayganlaştırıcı kullanmıştık. ikinci birleşmede çok acı hissetmedim (kendime kızdım demek ki korkacak birsey yokmuş diye) fakat üçüncü birleşmede (balayında otel odasında oldu eşimde anlaşmıştık balayımız tur olduğu için bir gece kalacaktık o gece yapmayalım banyo vs uğraşmayayım diye ama dinlemedi) senin ki gibi çok kan geldi canım felaket yandı. carsaflar battı ne yapacağımı bilemedim tüm gece temzilikle uğraştım yetmedi bi de idrar yolu enfeksiyonu kaptım:26:. sonra bir sıkıntım olmadı. şimdi de anne olmak için bekliyorum bir kaç ay içinde

cevaplarınız için hepinize çok teşekkür ederim. çok rahatladım gerçeten. inanılmaz iyi hissediyorum gerçekten.
çünkü genelde çok az kanama olur diye okumuştum. neyse ki benim gibi aynı durumda olanlarda varmış..
hepinizi öpüyorum.

benim de cok kanamam oldu cnm.hatta ara ara tekrar oluyor.doktora gittk kalın kızlık zarındanmış...yapcak bişey yok...

Erkek arkadaşımın atletinde bir damla kan vardi nerden bulastigini bilmiyoruz. Tam birlesme olmadı birazcik da olsa iceri girmedi penis. Kendimi cok kastim korktum canim acidi vazgecti o da ve sonra bu lekeyi gördük. Sizce bozulmus mudur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…