• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlık zarı bozulmadan hamile kalınca ilişkiye girilir mi

Kızlık zarı bozulmadan hamile kaldım doğum nasıl olur ilişkiye girilir mi
kızlık zarı bozulmaması değildir o. kan gelmemesini kastediyorsunuz sanırım esnektir zarınız. ama sorunun kalanına ne cevap versem bilemedim. hemen hamile kaldınızsa doğum normal de olabilir sezaryen de :)

Kızlık zarı illa kanamak zorunda değil zaten kızlık zarı ıcınden gecilip bozulan bısey de degıl. Sizin ilişki tam olmamıs mıydı

Kızlık zarı esnek yapıya sahip olabilir bozulmayadabilir kanda gelmeyebilir. Çok önemli bişey değil aslında 😃

Sorunuz cok garip. Iliskiye girilir mi yazmissiniz nasil hamile kaldiniz o zaman? Kan gelmemistir sadece. Ya da bir sekilde bozulmadn doguma giderseniz tabiki normal dogumda bozulur ya da elle muayene olursaniz

Bu şuna benziyor dondurma yiyecem dışım agriyor yesem yinede ağrır mi🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Doğumda zaten acilcak

Ne demek istediniz vajinismus musunuz? İlişkiye girebilir miyim dediğinizde bunu anlıyorum.

Arkadaşlar umarım gören biri olur ben 1 yıllık evliyim kızlık zarım kanamadı bozulmadı doktora sordum her zaman bozulmayabilir esnektir dedi. Şimdi sorum şu kızlık zarının bozulmamasi hamilelik için engel mi? Bu yüzden mi hamile kalamıyorum 6 aydır bebek istiyoruz fakat sonuç alamadık bu ay ovulasyon testi ile deniyorum. Çevrenizde bunu yaşayan ve hamile kalan birileri var mı Allah'ım isteyen herkese nasip etsin inşallah kızlar :)

Arkadaşlar umarım gören biri olur ben 1 yıllık evliyim kızlık zarım kanamadı bozulmadı doktora sordum her zaman bozulmayabilir esnektir dedi. Şimdi sorum şu kızlık zarının bozulmamasi hamilelik için engel mi? Bu yüzden mi hamile kalamıyorum 6 aydır bebek istiyoruz fakat sonuç alamadık bu ay ovulasyon testi ile deniyorum. Çevrenizde bunu yaşayan ve hamile kalan birileri var mı Allah'ım isteyen herkese nasip etsin inşallah kızlar :)
Kozluk zariyla hamileliğin ne ilgisi var. O yüzden değildir vaska sebepten hamile kalamiyorsundur

Kozluk zariyla hamileliğin ne ilgisi var. O yüzden değildir vaska sebepten hamile kalamiyorsundur
Hiç bir problem yok bende de eşimde de sanırım zamanını bekliyor bebiş. Aklıma takılıp duruyordu bu soru acaba zarım bozulmadığı için mi hamile kalamıyorum diye alakası yok yani

Hiç bir problem yok bende de eşimde de sanırım zamanını bekliyor bebiş. Aklıma takılıp duruyordu bu soru acaba zarım bozulmadığı için mi hamile kalamıyorum diye alakası yok yani
Hiç alakası olduğunu sanmıyorum, hiçcc.. kızlık zarı çok ön tarafta, eşiniz taa nerelere boşalıyor. Ne iğrenç bir cümle oldu 😂

Hiç alakası olduğunu sanmıyorum, hiçcc.. kızlık zarı çok ön tarafta, eşiniz taa nerelere boşalıyor. Ne iğrenç bir cümle oldu 😂
Hahahah yok canım açık konuşuyoruz şurada 😁 ben de olabileceğine ihtimal vermiyorum ama şeyi bekliyorum biri çıkıp desin ki benim de böyle bir durumum var ama hamile kaldım doğurdum 🥲

Back
X