- 22 Mart 2021
- 4
- 0
- 1
- 25
- Konu Sahibi Haticeakir
Kızlık zarı bozulmadan hamile kaldım doğum nasıl olur ilişkiye girilir mi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bunu ilk defa duyuyorum zar bozulmadan nasıl hamile kaldbKızlık zarı bozulmadan hamile kaldım doğum nasıl olur ilişkiye girilir mi
?Kızlık zarı için adalet!! Bizim neden bozuldu madem akfjdkfjfKızlık zarı bozulmadan hamile kaldım doğum nasıl olur ilişkiye girilir mi
kızlık zarı bozulmaması değildir o. kan gelmemesini kastediyorsunuz sanırım esnektir zarınız. ama sorunun kalanına ne cevap versem bilemedim. hemen hamile kaldınızsa doğum normal de olabilir sezaryen de :)Kızlık zarı bozulmadan hamile kaldım doğum nasıl olur ilişkiye girilir mi
Kozluk zariyla hamileliğin ne ilgisi var. O yüzden değildir vaska sebepten hamile kalamiyorsundurArkadaşlar umarım gören biri olur ben 1 yıllık evliyim kızlık zarım kanamadı bozulmadı doktora sordum her zaman bozulmayabilir esnektir dedi. Şimdi sorum şu kızlık zarının bozulmamasi hamilelik için engel mi? Bu yüzden mi hamile kalamıyorum 6 aydır bebek istiyoruz fakat sonuç alamadık bu ay ovulasyon testi ile deniyorum. Çevrenizde bunu yaşayan ve hamile kalan birileri var mı Allah'ım isteyen herkese nasip etsin inşallah kızlar :)
Hiç bir problem yok bende de eşimde de sanırım zamanını bekliyor bebiş. Aklıma takılıp duruyordu bu soru acaba zarım bozulmadığı için mi hamile kalamıyorum diye alakası yok yaniKozluk zariyla hamileliğin ne ilgisi var. O yüzden değildir vaska sebepten hamile kalamiyorsundur
Hiç alakası olduğunu sanmıyorum, hiçcc.. kızlık zarı çok ön tarafta, eşiniz taa nerelere boşalıyor. Ne iğrenç bir cümle olduHiç bir problem yok bende de eşimde de sanırım zamanını bekliyor bebiş. Aklıma takılıp duruyordu bu soru acaba zarım bozulmadığı için mi hamile kalamıyorum diye alakası yok yani
Hahahah yok canım açık konuşuyoruz şuradaHiç alakası olduğunu sanmıyorum, hiçcc.. kızlık zarı çok ön tarafta, eşiniz taa nerelere boşalıyor. Ne iğrenç bir cümle oldu![]()