- 28 Nisan 2013
- 239
- 36
- 123
- Konu Sahibi bettercallponny
-
Vajinadan içeri bir cisim girmediği sürece kızlık zarınızda bir problem olmaz. Bisiklet kazasında, damdan düşmekle, ağaçtan düşmekle, demire çarpmakla bişey olmaz. Bunlar bakire olmayan kızların karşılarındaki adamı salak sanarak uydurdukları şeyler. İnanan yoktur sanıyordum ama varmış demek ki.merhaba hanımlar,
son günlerde kafama takıldı biraz bu konu. dert midir tam olarak bilemiyorum ama demek bir rahatlama ihtiyacı hissettim bu konuda o yüzden kk hanımlarına bir danışayım dedim.
8-10 yaşındayken bir bisiklet kazası geçirmiştim. taşlı rampalı bir yolda bisiklet fazlaca sarsıldı ve ortadaki demir sert bir biçimde bacak arama çarptı. sonrasında kanama oldu mu tam hatırlamıyorum ama annemin bacak aramı açıp baktığını ve yok bişey dediğini falan hatırlıyorum. valla okumuş etmiş insanım şimdi anneme sorsam bu meseleyi komik olacak birkaç arkadaşımla konuştun onlar da pek takmadı çok kafana takılıyorsa gider diktirirsin tarzı tepkiler verdi.
şimdi dert kısmına geliyorum:) ben kendi çapımda inançlı bir insanım o yüzden evlilik öncesi böyle bir ilişki yaşamadım. şuan hayatımdaki insan da benim kafada. yani olur da evlenirsek hani o ilk gecede kan gelmiş gelmemiş asla önemseyecek bir insan değil ama benim bu meseleye inancımdan ötürü mesafeli olduğumu biliyor ve saygı gösteriyor. korkum ya da çekincem o ilk gece kanama olmazsa o kişi içinden ''bide bana temiz kız numarası yaptı...'' diye birşey bile geçirirse düşüncesi çok canımı sıkıyor.
sorum; bu bisiklet kazasıyla kızlık zarı bozulma olayı şehir efsanesi midir yoksa gerçek olabilir mi yani içimi nasıl rahatlatabilirim??
İçinizi rahatlatmak için bir dr. muayene olabilirsiniz..merhaba hanımlar,
son günlerde kafama takıldı biraz bu konu. dert midir tam olarak bilemiyorum ama demek bir rahatlama ihtiyacı hissettim bu konuda o yüzden kk hanımlarına bir danışayım dedim.
8-10 yaşındayken bir bisiklet kazası geçirmiştim. taşlı rampalı bir yolda bisiklet fazlaca sarsıldı ve ortadaki demir sert bir biçimde bacak arama çarptı. sonrasında kanama oldu mu tam hatırlamıyorum ama annemin bacak aramı açıp baktığını ve yok bişey dediğini falan hatırlıyorum. valla okumuş etmiş insanım şimdi anneme sorsam bu meseleyi komik olacak birkaç arkadaşımla konuştun onlar da pek takmadı çok kafana takılıyorsa gider diktirirsin tarzı tepkiler verdi.
şimdi dert kısmına geliyorum:) ben kendi çapımda inançlı bir insanım o yüzden evlilik öncesi böyle bir ilişki yaşamadım. şuan hayatımdaki insan da benim kafada. yani olur da evlenirsek hani o ilk gecede kan gelmiş gelmemiş asla önemseyecek bir insan değil ama benim bu meseleye inancımdan ötürü mesafeli olduğumu biliyor ve saygı gösteriyor. korkum ya da çekincem o ilk gece kanama olmazsa o kişi içinden ''bide bana temiz kız numarası yaptı...'' diye birşey bile geçirirse düşüncesi çok canımı sıkıyor.
sorum; bu bisiklet kazasıyla kızlık zarı bozulma olayı şehir efsanesi midir yoksa gerçek olabilir mi yani içimi nasıl rahatlatabilirim??
en net cevabı bi Jinekoloğa giderek öğrenirsin ama karşındaki insana bunu söylersen bi problem olmaz sana güveniyorsamerhaba hanımlar,
Canım benim başımada geldi bisikletten feci bi şekilde düştüm birde baktımki kan olmuş heryerim başta anlamadım bi yerim kesildi sandım sonra farkettim 15 yaşındaydım o zamanlar bilmiyordum kızık zarı falan sonra öğrendiğimde acabamı dedim gerçi o zaman o kanamanın ardından 1 ay sonra kanamam olmuştu annem adet oluyorsun dedi gelelim evlendiğimde ilk gecede kanamam oldu ben onu düşmenin etkisiyle adet oldum diye biliyorum
Bence bozulmamıştır rahat ol başıma geldi
zedelenme nasıl oluyor kan geliyormu benzer olay banada oldu beni bilgilendirirmisin bu konuda cnmCidden öyle bisey olmadıysa gelir.. zedalenme çok oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?