• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlık zarı-bisiklet kazası

bettercallponny

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2013
239
36
123
merhaba hanımlar,
son günlerde kafama takıldı biraz bu konu. dert midir tam olarak bilemiyorum ama demek bir rahatlama ihtiyacı hissettim bu konuda o yüzden kk hanımlarına bir danışayım dedim.

8-10 yaşındayken bir bisiklet kazası geçirmiştim. taşlı rampalı bir yolda bisiklet fazlaca sarsıldı ve ortadaki demir sert bir biçimde bacak arama çarptı. sonrasında kanama oldu mu tam hatırlamıyorum ama annemin bacak aramı açıp baktığını ve yok bişey dediğini falan hatırlıyorum. valla okumuş etmiş insanım şimdi anneme sorsam bu meseleyi komik olacak birkaç arkadaşımla konuştun onlar da pek takmadı çok kafana takılıyorsa gider diktirirsin tarzı tepkiler verdi.

sorum; bu bisiklet kazasıyla kızlık zarı bozulma olayı şehir efsanesi midir yoksa gerçek olabilir mi yani içimi nasıl rahatlatabilirim??

Son düzenleme:
İlk birliktelikte illa kan gelecek diye bir şey yok.
Kızlık zarının çeşitleri var ; yani sizin böyle bir kazanız olmasaydı bile kan gelmeme durumu var.
Karşındaki insan sana güveniyorsa her türlü güvenir.

merhaba hanımlar,
son günlerde kafama takıldı biraz bu konu. dert midir tam olarak bilemiyorum ama demek bir rahatlama ihtiyacı hissettim bu konuda o yüzden kk hanımlarına bir danışayım dedim.

8-10 yaşındayken bir bisiklet kazası geçirmiştim. taşlı rampalı bir yolda bisiklet fazlaca sarsıldı ve ortadaki demir sert bir biçimde bacak arama çarptı. sonrasında kanama oldu mu tam hatırlamıyorum ama annemin bacak aramı açıp baktığını ve yok bişey dediğini falan hatırlıyorum. valla okumuş etmiş insanım şimdi anneme sorsam bu meseleyi komik olacak birkaç arkadaşımla konuştun onlar da pek takmadı çok kafana takılıyorsa gider diktirirsin tarzı tepkiler verdi.

şimdi dert kısmına geliyorum:) ben kendi çapımda inançlı bir insanım o yüzden evlilik öncesi böyle bir ilişki yaşamadım. şuan hayatımdaki insan da benim kafada. yani olur da evlenirsek hani o ilk gecede kan gelmiş gelmemiş asla önemseyecek bir insan değil ama benim bu meseleye inancımdan ötürü mesafeli olduğumu biliyor ve saygı gösteriyor. korkum ya da çekincem o ilk gece kanama olmazsa o kişi içinden ''bide bana temiz kız numarası yaptı...'' diye birşey bile geçirirse düşüncesi çok canımı sıkıyor.

sorum; bu bisiklet kazasıyla kızlık zarı bozulma olayı şehir efsanesi midir yoksa gerçek olabilir mi yani içimi nasıl rahatlatabilirim??
Vajinadan içeri bir cisim girmediği sürece kızlık zarınızda bir problem olmaz. Bisiklet kazasında, damdan düşmekle, ağaçtan düşmekle, demire çarpmakla bişey olmaz. Bunlar bakire olmayan kızların karşılarındaki adamı salak sanarak uydurdukları şeyler. İnanan yoktur sanıyordum ama varmış demek ki.
Merak ettiğim, kanamanız olmazsa ne yapacaksınız?

Böyle bir şey duymuştum ama duyduğum da şehir efsanesi olabilir :D
kızın ailesi çocuğa anlatmış çocukda sorun diğil demiş falan filan ama diktirme fikrinden önce muayineye gidip kızlık zarına baktırabilirsin sonrasında napıcağına öyle karar verirsin.

Iliskide ilaki kan gelecek diye bisey yok..
Bende gelmedi mesela :)

Ayrica kizlik zarinin iliskiye girmenin inancla alakasida yoktur.

millan ya haklısın da dediğim gibi bu mesele hiç derdim olmadığından açıp okumadım pek. doktor arkadaşım var onun verdiği tepki de çok dert ediyorsan buluruz birini diktirirsin oldu. çevrem bu konularda fazla serbest bir kafada olduğu için biraz halka müracaat edeyim diye buraya yazdım. neden açıp bi yerden okumadın diyebilirsin tabi bunun ilk nedeni tembellik ikincisi ise teknik bilgiden çok tecrübeye itibar etmem. derdim ilgilenenlere açık. saçma geliyorsa cevap verip zaman harcamak zorunda değil kimse;)

merhaba hanımlar,

şimdi dert kısmına geliyorum:) ben kendi çapımda inançlı bir insanım o yüzden evlilik öncesi böyle bir ilişki yaşamadım. şuan hayatımdaki insan da benim kafada. yani olur da evlenirsek hani o ilk gecede kan gelmiş gelmemiş asla önemseyecek bir insan değil ama benim bu meseleye inancımdan ötürü mesafeli olduğumu biliyor ve saygı gösteriyor. korkum ya da çekincem o ilk gece kanama olmazsa o kişi içinden ''bide bana temiz kız numarası yaptı...'' diye birşey bile geçirirse düşüncesi çok canımı sıkıyor.

İçinizi rahatlatmak için bir dr. muayene olabilirsiniz..

merhaba hanımlar,

en net cevabı bi Jinekoloğa giderek öğrenirsin ama karşındaki insana bunu söylersen bi problem olmaz sana güveniyorsa

Canım benim başımada geldi bisikletten feci bi şekilde düştüm birde baktımki kan olmuş heryerim başta anlamadım bi yerim kesildi sandım sonra farkettim 15 yaşındaydım o zamanlar bilmiyordum kızık zarı falan sonra öğrendiğimde acabamı dedim gerçi o zaman o kanamanın ardından 1 ay sonra kanamam olmuştu annem adet oluyorsun dedi gelelim evlendiğimde ilk gecede kanamam oldu ben onu düşmenin etkisiyle adet oldum diye biliyorum

Bence bozulmamıştır rahat ol başıma geldi

kanamam olmazsa bişey yapmıycam dediğim gibi çevrem de sevgilim de çok umursamıyor bu meseleyi. evlilik öncesi ilişkiye girmek ya da girmemek herkesin kendi tercihi. burada kimsenin tercihini yargılamadım yanlış anlaşılmasın lütfen. inanç meselesi benim bakış açım diğer insanlarınki beni ilgilendirmez asla yargılamam ancak benim tavrım da yargılanmamalı. dediğim gibi tercih. ''temiz kız'' meselesine de takılmayın o hani erkek bakış açısını özetlemek adına kullanılmış bir tabir. yoksa benim böyle bir bakış açım yok.

sadece aklıma takıldı böyle birşey mümkün olabilir mi yokda şehir efsanesi mi diye.

Canım benim başımada geldi bisikletten feci bi şekilde düştüm birde baktımki kan olmuş heryerim başta anlamadım bi yerim kesildi sandım sonra farkettim 15 yaşındaydım o zamanlar bilmiyordum kızık zarı falan sonra öğrendiğimde acabamı dedim gerçi o zaman o kanamanın ardından 1 ay sonra kanamam olmuştu annem adet oluyorsun dedi gelelim evlendiğimde ilk gecede kanamam oldu ben onu düşmenin etkisiyle adet oldum diye biliyorum

Bence bozulmamıştır rahat ol başıma geldi

teşekkürler tecrübe paylaşımı için. açıkçası böyle örnekler duymak için yazmıştım buraya:) yoksa diğer arkadaşların da belirttiği gibi açıp bir yerlerden teknik bilgi okumak da mümkün.

İleride eşiniz olacak insan ilk gecenizde gelecek ya da gelmeyecek kana göre mi hakkınızda yargıya varacak?
O kadar birbirini tanıma süreci, karakterini anlama, güven duyma, sevgi, şefkat filan yalan yani, iş gelecek kana mı bakar diyorsunuz?
İyiymiş...

canım Çok takılma.
bak bende düştüm 12 yasimdayken kan gelmedi ayni snn anen gibi bnm annemde bakti evlendim kan geldi.
bence hersey kızlık zarindan ibaret olmamalı.

Orasi yapi geregi kiminde dar kiminde genis .. 3 cocugu olup kizlik zari duran insanlar var sezeryanla dogum yaptigi icin .. hemde zar oyle bozulamaz yani cok zor bozulmasi .. dustugun yer 6 cm icine girmedigine gore efsane onlar .. hic sorgulama

Back