• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlık zarı ameliyatı

herhagibiri

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
0
Puanlar
1
kizlar bu konuda deneyimli olan var mı ben 5 yillik sözlüyüm 4. yilimizfe gecen sene bir hata yaptim ve izin vermis bulundum iliskiye girdik fakat ikimizin de arası kötü ayrilacak duruma geldik ve bu benim guvenip bu hatayı yapmam beni vok kotu rtkiledi psikolojik olarak da iyi hissetmiyorum kendimi yaptirirsam daha rahat hissedecegimi dusunuyorum bu surec nasil geciyor veya kesin iyi dediginiz doktor var mi tek basima halledebileceğim bir süreç mi lütfen yardımcı olun kadayi yşyecegin dusunmekten artik

kizlar bu konuda deneyimli olan var mı ben 5 yillik sözlüyüm 4. yilimizfe gecen sene bir hata yaptim ve izin vermis bulundum iliskiye girdik fakat ikimizin de arası kötü ayrilacak duruma geldik ve bu benim guvenip bu hatayı yapmam beni vok kotu rtkiledi psikolojik olarak da iyi hissetmiyorum kendimi yaptirirsam daha rahat hissedecegimi dusunuyorum bu surec nasil geciyor veya kesin iyi dediginiz doktor var mi tek basima halledebileceğim bir süreç mi lütfen yardımcı olun kadayi yşyecegin dusunmekten artik
5 yıllık sözlülük 😳
Psikolojikmen rahat hissetmekten ziyade kendınızı bundan ayrılırsanız nasıl başkasına bakireyim die kabullendiririm modundasınız anlaşılan. Malum geçen seneden bu yana muhtemelen sevişip , şimdi ayrılık konumuna gelince kafayı yeme moduna gectıgınıze göre ,neyse konunuza gelecek olursak .

Ne gerek var buna ? sonrasında bakireliği takıntı yapmış birisiyle beraber olmayın hayatınızı ona göre şekillendirmeyin . Kadın bakire olmasına rağmen evlilik günü neden kan gelmedi diye sorgulayan erkekler var yani öyle iğrenç zihniyet için dikim falan yaptırmayın

İlle yaptırcam diyorsanızda düğünden iki gün önce gider yaptırırsınız ama onunda illa bozulacak kan gelcek ilişkide garantisi verilmiyor yani bu doğal olanda da olmuyor bazen .

* sevgilinle yapacağını yaptın, şimdi basbakire olup yoluna bakacaksn o kadar, ne anlatıyorsun.

*Süreçle ilgili bilgim yok.

Biraz arkasında durun yaptıklarınızın. İlahi Adalet diye birşey var. Yalan üstüne kurulan evlilikten hayır mı gelir.

bu konunun psikolojik baskısını azaltmak ve kendinize bakış açınızı değiştirmek için internette biraz araştırma yapın bu konuda güzelce konuşan tavsiye veren jinekologlar vardır eminim
böyle bir işlem yaptırmayın bakış açınızı değiştirin

5 yıllık sözlülük 😳
Psikolojikmen rahat hissetmekten ziyade kendınızı bundan ayrılırsanız nasıl başkasına bakireyim die kabullendiririm modundasınız anlaşılan. Malum geçen seneden bu yana muhtemelen sevişip , şimdi ayrılık konumuna gelince kafayı yeme moduna gectıgınıze göre ,neyse konunuza gelecek olursak .

Ne gerek var buna ? sonrasında bakireliği takıntı yapmış birisiyle beraber olmayın hayatınızı ona göre şekillendirmeyin . Kadın bakire olmasına rağmen evlilik günü neden kan gelmedi diye sorgulayan erkekler var yani öyle iğrenç zihniyet için dikim falan yaptırmayın

İlle yaptırcam diyorsanızda düğünden iki gün önce gider yaptırırsınız ama onunda illa bozulacak kan gelcek ilişkide garantisi verilmiyor yani bu doğal olanda da olmuyor bazen .

ikimizde okuyoruz çünkü öyle bir durumdan dolayı uzun sureli olmus olduk fakat öyle dediğiniz gib çok uzun süreli bir cinsellik yok 3 kere oldu ve ilkinde de kan falan gelmedi zaten o biliyor beni ilki olduhumu bende biliyorum aramızda problem olmamıştı bu yüzden ama ilerisi için korkuyorum yargılıyorsunuz amenna ama hiçbisey dusundugu gibi olmuyor insanin

ikimizde okuyoruz çünkü öyle bir durumdan dolayı uzun sureli olmus olduk fakat öyle dediğiniz gib çok uzun süreli bir cinsellik yok 3 kere oldu ve ilkinde de kan falan gelmedi zaten o biliyor beni ilki olduhumu bende biliyorum aramızda problem olmamıştı bu yüzden ama ilerisi için korkuyorum yargılıyorsunuz amenna ama hiçbisey dusundugu gibi olmuyor insanin
Daha önce ilişki yaşamamanıza rağmen kan gelmemiş işte. Yargılamamış da sevgiliniz. Kanamasına gerek var mı illa? Yine öyle birini bulursunuz. Psikoloji falan demişsiniz, asıl böyle saçma sapan bir şey için çatala yatmak bozar psikolojiyi.

Hangi şehirdeysen zaten birçok kadın doğum doktoru özelde kızlık zarı dikimi yapıyordur ama bunu diktirmeden önce zaten hayatında birisi yok 5 sene boyunca sözlü kalmışsın olabilir yani kaç yaşındasın bilmiyorum ayrıca senin karşına çıkacak evleneceğin insan kim bilir ne haltlar yiyordur boş ver kızım ya boş ver böyle şeyleri kafana takma ya hayat böyle şeylerden ibaret değil boş ver Allah Allah ne bu ya her boku erkekler yiyor kadınlar düşünüyor boş ver hiç sıkma canını burada boş boş konuşanları da takma kafana takma kafana bunları düşünme ya sana bir şey söyleyeyim mi birazcık cebini para doldur birazcık atan matan bir şeyler yap hiç bunları görmezler bile erkekler Allah aşkına erkeklerden mi utanıyorsun ya kendine ne faydaları yok Allah aşkına erkeklerden mi utanıyorsun ya kendine ne faydaları yok

Back
X