merhabalar 6 aylık evliyim ve eşimle ilişkiye giremedik. İlk olarak bir kadın doğum uzmanına gittim bana kızlik zarımın alınması gerektiğini eğer durum geçmezse vajinismus tedavisi almam gerektiğini söyledi. Sonra emin olmak için başka bir kadın doğum doktoruna gittim o da ameliyata gerek olmadığını psikolojik olduğunu söyledi hatta bir sürü ilaç antidepresan vs verdi fakat hiç bir işe yaramadı. Sonrasında vajinismus tanısı aldığım için psikiyatriste gittik ve 7 seans kadar terapi aldık verdiği bütün ödevleri yaptık. Terapi bitti ama hala ilişkiye giremeyince tekrar bir kadın doğuma gittim. Bu sefer.bu doktor da kızlık zarımın kalın olduğunu ilişkiye giremeyecegimi söyleyince durumu anlattım ve operasyon için başka bir doktora yönlendirdi hemen operasyon oldum. Doktor ilişkiye girin dedi ama 25 gün geçti ama hala ilişki deneyemiyorum canım çok yanıyor ama farkediyorum parmak egzersizlerinde bir duvar vardı artık o yok. Bu tarz operasyon geçirenler var mı. Ağrım yaranın geçmemesinden mi yoksa vajinismus muyum bir türlü anlamdım. Artık doktora gitmek bile istemiyorum. Toplamda 4 kadint doğum 1 psikiyatriste geçti bu 6 ay. Lütfen bilgisi olanlar yorum yapabilir mi?