Kızlık zarı açma ameliyatı-himenektomi

Halexoxox

Üye
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2015
6
1
6
Meraba. benim zarim çok kalın bu yüzden ilişkiye giremiyorum çok canım acıyor. Bu operasyonu olmak istiyorum ama çok pahalı. antalyada bu ameliyatı olan var mı uygun fiyata lütfen yardımcı olun

Meraba. benim zarim çok kalın bu yüzden ilişkiye giremiyorum çok canım acıyor. Bu operasyonu olmak istiyorum ama çok pahalı. antalyada bu ameliyatı olan var mı uygun fiyata lütfen yardımcı olun
Merhaba H Halexoxox Bende Ücret bilgisi aldım bugün İstanbul'da ve 4500 TL ücreti var gerçekten pahalı 15 dk sürüyormuş genel anestezi yöntemiyle.
Benimde aynı sorunum mevcut inşallah siz ve benim gibi aynı sorunu yaşayan tüm bayanlar bu sorunundan kurtulur

Herhangi bir zararı var mı. Kızlık zarını aldırınca giriş daha kolay oluyor mu.

Herhangi bir zararı var mı. Kızlık zarını aldırınca giriş daha kolay oluyor mu.

Açıkçası ben aldırmadım aldırmakla hymenotomi sanırım farklı fakat emin ol 3 gün sızı çekiyorsun sonra hiçbirşey kalmıyor ben mutlaka öneriyorum boşyere acı çekmeyin derim

Merhaba ameliyati oldunuz mu ben de olacağım bilgi verebilir misiniz

Ankara da olsaydınız Coşkun Şimşiri tavsiye ederdim. Cerrahi olarak çok başarılı ve tecrübeli birisi, sağlık bu herkese güvenilmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…