- 17 Mayıs 2011
- 8.095
- 12.158
- 498
- 35
- Konu Sahibi gamze dozlu
-
Durur tabiki de. Önce işinde uzman bir doktor bulunnasıl yaptırmam gerekiyor kalıcı olunca düğüne kadar durur mu?
doğru söylüyorsun öyle bir isteği olmadı.
çok teşekkür ederim ben araştırayım hemen.Durur tabiki de. Önce işinde uzman bir doktor bulun
çok teşekkür ediyorum. çaresiz kaldım ne yapacağımı şaşırdım. çok seviyorum ve kaybetmek istemiyorum.Ayy canım benim anlayabiliyorum seni gerçekten... zor bir süreç olacak senin için.. Her insan hayatında hata yapabilir ve yapıyoruz da.. Önemli olan hatalarımızdan ders çıkartmak.. Gönül isterki eşine yalan söyleme anlat ama onu kaybetmek istemiyorsun belli ki... iyice araştr bak aklına yatanı yap canım.. Allah yardımcın olsun belki korktuğun gibi olmaz..
Canım geçici yaptır bir haftan kaldıysa. Kalıcı 1 ayda anca iyileşirçok teşekkür ediyorum. çaresiz kaldım ne yapacağımı şaşırdım. çok seviyorum ve kaybetmek istemiyorum.
Ben istanbulda Turgay karakaya ya oldum işlem tuttu şükür. Ama senin bir hafta lık için kalıcı yetişmez geçici dikim işlemi ol.çok teşekkür ediyorum. çaresiz kaldım ne yapacağımı şaşırdım. çok seviyorum ve kaybetmek istemiyorum.
Merhaba canim hangi siteden almislar biliyorsan ozelden yazarmisin banada?Aldiği sitedekiler çok ilgiliymiş üründen 2 adet geliyor birini deneme yapiyosun 2.'yi ilk geçende kullanıyodum bandrollü ürün göndermişler kıza . Iyice araştır derim. Ama ne olursa olsun nisanlin anlayisli bir insansa ona anlat durumu
Bende ayni durumdayim suan nisanliyim. söyleyemedim ve birkac ay sonra dugunum var. Bende yapay yada gecici duşunuyorum. Sanirim ona bu durumu soylemicem. Cunku bundan onceki iliskimde soyledigimde once kabul edip sonra yapamiyorum diyip bu sebepten ayrildi. Kac kisiyi daha gunahimiza sahit tutucaz? Eminol soyledikten sonra o kabul etse dahi için yine huzursuz oluyor en ufak bir bakisinda bile bir ima ariyorsun. Evlendiginde yasicagin seylerin zevkini almayi birak surekli ister istemez kafanda acaba suan soyledigim seyi dusunuyormu sorusu dahi gelir aklina.Bir kez nişanlandım ayrıldım. Şimdi tekrar nişanlanıyorum. Ama nişanlıma daha önce birlikte olduğumu söylemedim. Nişanıma 1 hafta var ne yapacağımı bilemiyorum. Bana yardımcı olabilir misiniz ne yapmalıyım? Japon kızlık zarını duydum ama çok güvenemedim. Dikim mi yaptırsam ? Kafam çok karıştı. Lütfen yardımcı olur musunuz!!!!!
Merhaba arkadasin hangi siteden almis biliyorsan ozelden mesaj atarmisinYapay kızlık zarını deneyen bi arkadaşım vardı . Sonucundan memnundu evli şuan
Kesinlikle size katılıyorum. Evliyim ve ben de aynı durumdaydim . sevgili iken söyledim bakire olmadığımı. Kabul etti ve evlendik. Evliliğimin 6.yili bitti. Geçen gün bir kavgamızda çok kötü bir biçimde yüzüme vurdu. Demem o ki nişanlına bunu söyleme bence.Bende ayni durumdayim suan nisanliyim. söyleyemedim ve birkac ay sonra dugunum var. Bende yapay yada gecici duşunuyorum. Sanirim ona bu durumu soylemicem. Cunku bundan onceki iliskimde soyledigimde once kabul edip sonra yapamiyorum diyip bu sebepten ayrildi. Kac kisiyi daha gunahimiza sahit tutucaz? Eminol soyledikten sonra o kabul etse dahi için yine huzursuz oluyor en ufak bir bakisinda bile bir ima ariyorsun. Evlendiginde yasicagin seylerin zevkini almayi birak surekli ister istemez kafanda acaba suan soyledigim seyi dusunuyormu sorusu dahi gelir aklina.
Bu ilerde eşin seni aldatirsa hic birsey soylemeye yuzun olmaz diyen arkadaslari dinleme sen. Ayni sey olmadigi gibi, bizim kendimizi dahada kotu hissetmemize sebebiyet veriyorlar sadece. 2si farkli seyler. Yasamayan anlayamaz .evet biz bir hata yaptik Allah affetsin. Önemli olan ders cikarip tovbe edip birdaha yaklasmamak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?