kızlık zarı acil yardımmmm

Simdiden yalan ustune kurulu bir iliskinin gercekten guvenilir olacagini mi dusunuyorsun?
İleride esin aldatsa karsi cikmaya yuzun olmaz.
Vicdanin rahat edecek mi?

aynisi sana yapilsa idi bilmedigim surece sorun yok diyebilir miydin?
Senin oglun olsa idi kandirilmasindan hosnut olur muydun?
Her yonu ile cok yanlis.

Ayy canım benim anlayabiliyorum seni gerçekten... zor bir süreç olacak senin için.. Her insan hayatında hata yapabilir ve yapıyoruz da.. Önemli olan hatalarımızdan ders çıkartmak.. Gönül isterki eşine yalan söyleme anlat ama onu kaybetmek istemiyorsun belli ki... iyice araştr bak aklına yatanı yap canım.. Allah yardımcın olsun belki korktuğun gibi olmaz..

çok teşekkür ediyorum. çaresiz kaldım ne yapacağımı şaşırdım. çok seviyorum ve kaybetmek istemiyorum.

Arkadaslar herkese merhaba. Bugun kalici kizlik zari dikimi islemi yaptirdim. Uzun sure arastirmalarimdan sonra Dr.korkut arslana gittim. Cok korkuyordum ve endiseliydim. Bu forum yazilarina baktiginizi bilgi almak istediginizi biliyorum
O yzuden de yazmak istedim. Sedasyon yani hafif baygin halde yaptirdim islemi. 20 dk kadar surdu ve hemen kalkabildim. Suanda hafif hafif sizlama var. Doktor bey cok ilgili. Islem yaparken surekli anlatiyor rahatlatiyor sizi. Bende benim gibi olan arkadaslarda bir hata yaptik bununda farkindayiz ama olsun caninizi sikmayin. Benim dugunum ekim
Ayinda biraz erken yaptirdim 1 ay sonra kontrolumde olcak. Sormak istediginiz herseyi cevaplandirabilirm bana ozelden de sorabilirsiniz. Uzulmeyin kizlar

bu cok büyük bir vebaldir.bence söyle sevecekse seni bir ömür ona göre sevsin.yargılarsa seninde gecmişin var ben senle mutlu olmak istiyorum falan de

çok teşekkür ediyorum. çaresiz kaldım ne yapacağımı şaşırdım. çok seviyorum ve kaybetmek istemiyorum.
Ben istanbulda Turgay karakaya ya oldum işlem tuttu şükür. Ama senin bir hafta lık için kalıcı yetişmez geçici dikim işlemi ol.

Bir hafta kaldıysa kesınlıkle gecıcı dıkım yaparlar zaten die dusunuyorum baya bıldıgınız dikiş atıyorlar

Merhaba canim hangi siteden almislar biliyorsan ozelden yazarmisin banada?

Bende ayni durumdayim suan nisanliyim. söyleyemedim ve birkac ay sonra dugunum var. Bende yapay yada gecici duşunuyorum. Sanirim ona bu durumu soylemicem. Cunku bundan onceki iliskimde soyledigimde once kabul edip sonra yapamiyorum diyip bu sebepten ayrildi. Kac kisiyi daha gunahimiza sahit tutucaz? Eminol soyledikten sonra o kabul etse dahi için yine huzursuz oluyor en ufak bir bakisinda bile bir ima ariyorsun. Evlendiginde yasicagin seylerin zevkini almayi birak surekli ister istemez kafanda acaba suan soyledigim seyi dusunuyormu sorusu dahi gelir aklina.
Bu ilerde eşin seni aldatirsa hic birsey soylemeye yuzun olmaz diyen arkadaslari dinleme sen. Ayni sey olmadigi gibi, bizim kendimizi dahada kotu hissetmemize sebebiyet veriyorlar sadece. 2si farkli seyler. Yasamayan anlayamaz .evet biz bir hata yaptik Allah affetsin. Önemli olan ders cikarip tovbe edip birdaha yaklasmamak.

Evlilik seni yargılayacağı için kaybetmekten korktuğun bir insanla yapılacak bir şey değil. Evlilikte, en iyi günde de en kötü günde de o insan yanınızda olacak. Birbirinize güveneceksiniz, o hasta olduğunda ona bakacaksınız, siz hasta olduğunuzda o size bakacak. Birlikte çocuk yapacak, bu dünyaya insan getirip onu yetiştirip büyüteceksiniz. Birbirinizin en yakını olacaksınız, ekmeğinizi paylaşacaksınız, düşüncelerinizi, hayallerinizi, hayatınızı paylaşacaksınız. Bunları birlikte yapmak isteyeceğiniz insanı seçiyorsunuz evleneceğiniz insanı seçerken. Dolayısıyla sizin kişiliğiniz ve dürüstlüğünüz değil de evlilik kriteri bir zar olan bir erkekten uzak durun derim. Bunlar sadece benim kişisel düşüncelerim. Sizi yargılamıyorum. Hayat sizin, seçim sizin, beden sizin.

Kesinlikle size katılıyorum. Evliyim ve ben de aynı durumdaydim . sevgili iken söyledim bakire olmadığımı. Kabul etti ve evlendik. Evliliğimin 6.yili bitti. Geçen gün bir kavgamızda çok kötü bir biçimde yüzüme vurdu. Demem o ki nişanlına bunu söyleme bence.

Kadınlar çok fedakar ,bunu dediniz o da kabul etti en ufak tartışmada yüzünüze de vurabilir ama erkekler yatıp kalkınca daha çok erkek olduk diye gurur duyarlar .
Bence diktirin gitsin asla da demeyin ki eline koz geçmesin ileri de ne olacağı belli olmaz .Bende karşıydım bu olaylara 2 gün önce komşumun kızı intahar etti şükür bişi olmadı.Eşine demiş evlenmeden önce olanları kabul etmiş,kız hamile kv yüzünden tartışınca konu nasıl olduysa ,kocası bu bebek benden mi demiş kızda o sinirle bir sürü hap içmiş.Bu erkekler şerefsiz kendileri yapar bişi olmaz kadın yapınca namussuz olur,namus tek kadına tapulu değil .Kızlar sakın demeyin ve diktiren diktirsin geçici yapan yaptırsın .
Ne demek bu çocuk benden mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…