- 20 Ocak 2020
- 14
- 3
- 1
- Konu Sahibi gamze dozlu
-
değil tabiki buraya özel mail ve isim. Yinede uyardığın için saol:)bilmiyorum ama inşallah adın gerçek hayattaki ismin değildir
Yapay kızlık zarını deneyen bi arkadaşım vardı . Sonucundan memnundu evli şuanBir kez nişanlandım ayrıldım. Şimdi tekrar nişanlanıyorum. Ama nişanlıma daha önce birlikte olduğumu söylemedim. Nişanıma 1 hafta var ne yapacağımı bilemiyorum. Bana yardımcı olabilir misiniz ne yapmalıyım? Japon kızlık zarını duydum ama çok güvenemedim. Dikim mi yaptırsam ? Kafam çok karıştı. Lütfen yardımcı olur musunuz!!!!!
emin olamıyorum erkekler bizim gibi değiller biliyosun.Bence kandırma nişanlını ve gerçeği söyle canım
onu da araştırdım biraz ama memnun olmayan çok kişide varmış.Yapay kızlık zarını deneyen bi arkadaşım vardı . Sonucundan memnundu evli şuan
ama için rahat edecekmi peki kul hakkı değilmi canım vicdanın rahat olacak mıemin olamıyorum erkekler bizim gibi değiller biliyosun.
birkaç kez başka birinin başına gelmiş gibi bi konuyu dolaştırdım ama direk olur mu öyle şey dedi. Dürüst davranmak istiyorum ama tepkisi korkutuyor beni.Yaa bilemedim zor bir durum olmalı..Nişanlınla konuşsan nasıl bir tepki verir tahminin var mı ?
bilemiyorumama için rahat edecekmi peki kul hakkı değilmi canım vicdanın rahat olacak mı
Aldiği sitedekiler çok ilgiliymiş üründen 2 adet geliyor birini deneme yapiyosun 2.'yi ilk geçende kullanıyodum bandrollü ürün göndermişler kıza . Iyice araştır derim. Ama ne olursa olsun nisanlin anlayisli bir insansa ona anlat durumuonu da araştırdım biraz ama memnun olmayan çok kişide varmış.
nasıl oluyor peki 1 hafta zamanım var yapılabilir mi?Kalıcı dikim.
teşekkür ediyorum ilgin için onu da bi araştırayım benAldiği sitedekiler çok ilgiliymiş üründen 2 adet geliyor birini deneme yapiyosun 2.'yi ilk geçende kullanıyodum bandrollü ürün göndermişler kıza . Iyice araştır derim. Ama ne olursa olsun nisanlin anlayisli bir insansa ona anlat durumu
nasıl oluyor peki 1 hafta zamanım var yapılabilir mi?
neden böyle hata yaptın ki evlenmeden önceki nişanlınla birlikte oldun ve ayrıldın ve şimdi bu acele niyebilemiyorum
nasıl yaptırmam gerekiyor kalıcı olunca düğüne kadar durur mu?Evet toplam 15 dakika sürüyor . Neden bir hafta zamanın var evlenene kadar zamanın olmalı nişanlınla birlikte olmucaksin değil mi
sürecin nasıl ilerlediğini bilmiyorum dikim yapılınca hemen iyileşiyor mu nasıl olacak bilemiyorum. düğün tarihim henüz belli değilneden böyle hata yaptın ki evlenmeden önceki nişanlınla birlikte oldun ve ayrıldın ve şimdi bu acele niyekızlık zarını yaptırıp tekrarmı o hatayı yapcaksın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?