Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
şüphelerim vardı içimde kalsın istemedimNeden kızlık zarı muanesı oldunuz ki kan gelmesi bence normal değil
Kırmızıydı bayağı doktoru şikayet etmeyi düşünüyorumReglin son günü olduğu için olabilir, bekaret kanaması pembemsi olur oradan anlayabilirsiniz.
Bu arada lütfen dilimizi değiştirelim, kızlık değil bekaret
Kanama gelmesi bana normal gelmedi acıkcasışüphelerim vardı içimde kalsın istemedim
Kırmızı kan bekaret kanaması değildirKırmızıydı bayağı doktoru şikayet etmeyi düşünüyorum
Hayır girmedim detay vermek istemiyorum kendim gittim kimse zorlamadıŞüphe derken? İlişkiye girip girmediğinizden mi şüpheliydiniz bir kadın bile isteye neden böyle bir şey yapar kendine? Zorla mı götürdüler yoksa?
Burda gizli nicklerden mesaj atıyoruz neden öyle bir şey yapayımUmarim bir sey yasayip doktoru suclamiyorsunuzdur.
Hee tamam anladım ne yaptığınızı. O şekilde olması çok zor ayrıca ağrı hissetmeniz lazım. Ben her muayeneden sonra 1-2 damla çamaşırımda görüyorum o kontrol ettiği metal tahriş ediyor vajina duvarını.Hayır girmedim detay vermek istemiyorum kendim gittim kimse zorlamadı
Yillarca okul okuyup dirsek cürüten bir hekimin, bir hastanın bekaretine zarar verecegini düsünmek sacma geliyo bana da ondan.Burda gizli nicklerden mesaj atıyoruz neden öyle bir şey yapayım