kizligimin %30u gitti. lutfen bilgilendirin beni :(

Ceza puanım 90 değil de, 60 filan olsa, her türlü isim vererek burda birkaç kişiye tak tak ok atardım ama yapmayacağım.
Canım, erkek arkadaşın sana güveniyorsa gerisinin hiçbir önemi yok.
Hayır ille evlenince yapın evlenince yapın. Evlendiğinde boşanamıyor musun arkadaş ? İlkini eşine saklamak fikri...
Nedir bu ilklere verilen değer mi desem, yapılan takıntı mı ?
Sondur mühim olan. Merak ediyorum bu ilk kafasındaki insanlar ALLAH korusun bir gün boşanırlarsa intihar mı edecekler ?
Aaa çok ilginç ya .
Bir de dikkat ettim bir kişi, kendi yaptığı yorumlarla rencide etmeyi bırakıp bu sefer rencide eden yorumları beğenmeye başladı.
Ya keşke siz de evlenmeden yapsaydınız, bunun günahı kendini bağlar. Ama kalp kırmak daha büyük günahtır.
Böyle insanları gördükçe, daha çok bağlanıyorum kendi fikrime.Şahsen evlenmeden yapmayı düşünüyorum artık.
O kadar fenalık geldi bana bu anlayıştan çünkü. Bir kan ya. Birkaç damla kan için mi?
Çoğu kanamıyor bile ... Ve o kanama geldikten sonra benden bir şey eksilmeyecek ki ?
Ben yine aynı ben ben yine aynı kalp ben yine aynı ruh ... Vücudum bile aynı olacak .
Ne seviyesizce yorumlar okudum çok üzücü. RABBİM görsün bunların hepsini .

Konu ne saçma yerlere gelmiş üzüldüm konu sahibi nelerle yargılanmış.Kadın kadının kurdudur budur galiba.Biz önce birbirimize sahip çıkalım arkadaşlar herkes kendi bedeninden kararlarından sorumludur.Amaç konu sahibine yardım etmek değilse yorum yapmadan yargılamadan ayrılabilirsiniz konudan.Bu kadar rahatsız olduğunuz şey nedir sizin bedeniniz mi, eşinizi mi ayarttı bu kızcağız.Korkunuz nedir?

[SUP][/SUP]
ben bu konuyu açana görüşümü söyledim, muhattabım sen değilsin,ayrıca ben ayıplamadım annesi ve babası adına üzüldüm...

işte sorun da bu yaa, konu açan görüş değil yardım istemiş. ayrıca annenin babanın yüzüne nasıl bakacaksın demek ayıplamaktır hanımefendi.

ne yani her hata yapan annesinden babasından utanacak mı? dünyada kaç kişi hata yapmadan genç oldu. Allah kimsenin evladına vermesin bu durumu o konuda hem fikiriz, ama oldu da verdi diyelim sen benim yüzüme nasıl bakıyorsun diye atacak mıyız sokağa?

bu kızın yaptığını onaylamıyorum gerçekten benim değerlerime de inanılmaz ters. ama yardım isteyen, belli ki psikolojisi bozulmuş bir insanla, hem de bir hemcinsimizle dalga geçmek, onu daha da utandıracak, üzecek şeyler söylemek nedir yahu. bu benim değerlerime çok daha ters bir durum.

ayrıca burda bu konuda daha fazla konuşup laf kalabalığı yapmak istemiyorum, umarım gerçekten işe yarar şeyler okur burada bu kızcağız. Allah affetsin ve yardımcısı olsun.

Son düzenleme:
canım benim sen şimdi % 30 u 60 ı bırakta sevgilini elinde tut tatlım umarım kocan olur kimseye dokundurtma gerisini yoksa geriye kalan %70 in hesabını kocacığına verirsin

Bu nasıl aşağılayacı bi'yorumdur ya kadını aşağılayan yine kadın. Dokundurtma gerisini, kocacığın falan.
Keşke herkes birazcık olsun haddini bilse yok imam nikahından önce ben el bile tutmadım yok şöyle yaptım sanki size bunlar sorulmuş gibi kendinizi anlatmaya, bakın ben nekadar namusluyum sen tü kakasın demeye bi'nevi egonuzu şişirmeye böyle konulara giriyosunuz. Hoşunuza gitmiyosa zar muhabbeti geçen konulara girmeyin. Herkes din hocası maşallah. Kınaya kınaya başınız göğe ermiştir umarım.

Konu sahibi bukadar saygısızlığa sadece sanane demiş bence yeterince seviyeli bi'cevap.

Kadesa abla bu tanım gerçekten var. Arkadaşım kadın doğum asistanı vaji.rahatsızlığında tam birleşme olmayınca kontrole gittiğinde ona da öyle denmişti zarar gören dokunun yönünü belirtmek için %30 falan da tahmini söyleniyo zaten.

Birazdan "aa bak sen de öylesin ki böyle savunuyosun"cular taşlamaya gelir

Yorumunuz için sadece ilginç diyebilecegim, baska birsey demiyecegim.

Konu sahibine gelince sadece üzülüyorum. Yil 2013 ve kadinlar halen kendini bakire gösterme derdinde, kendini savunma derdinde. Ya bu kan halen niye bu kadar çok büyütülüyor? Kadinlar neden kendi vücüdünü tanimiyorlar?

Kizlik zari denilen birsey yok zaten. Sadece vajinanin girisinde bir siskinlik var ve cinsel iliskiye girdiginizde (ve bu çok agresif bir sekilde oluyor ise) o siskinlik zedeleniyor ve biraz kanama oluyor evet. Normal bir sekilde iliskiye giriliyor ise ve kadin zevk aliyor ise kesinlikle kanama olmaz.

Zaten bu kanama olayi çok eskiden geliyor. Düsünsenize, köyde bir kiz hiç tanimadigi, etmedigi biriyle cinsel iliskiye girmek zorunda ki bu konuda en ufak biligiside yok. O zavalli kizlar hem kendilerini kasiyorlardi hem erkeklerde agresifti, ondan dolayi kanama oluyordu.

Konu sahibine gelince. Herkes hayatta yapmak istedigi seylerde serbestir fakat yaptiginiz seylerin arkasinda durmanizi tavsiye ederim. Eger evlilikten önce cinsellik yasamak istiyorsaniz bu elbette sizin hakkiniz fakat evlendikten sonrada esinizin tepkisinden korkmiyacaksiniz. Mesela simdide erkek arkadasinizin tepkisinden korkmiyacaksiniz.

Ilginç aslinda, erkek arkadasinizi seviyorsunuz fakat adam size zerre kadar güvenmiyor. Güvenseydi sizin ile doktora gitmek istemezdi.

Ben bu insanlar yüzünden böyle oldum missblue'cum.
Böyle okuduğum an sokağa çıkıp, halledip gelesim geliyor. O derece.

Herkes kendini mükemmel sanıyo işte halbuki kınamak da günah. Buna benzer bi'konu daha vardı onda da biri "ay canım vallahi çok sinirlendim yaptığı ayıp yetmiyo gibi bi'de burda bizlere anlatıyo utanmadan" demişti hayır tanımazsın etmezsin kan bağın da yok ki öyle bile olsa kişinin kendi karar verebileceği bi'olay ne bu şiddet bu celal

Ben çok sinirleniyorum bu konuda. Benim günahım benim inancım benim bedenim. Sanane kısaca pardon ?

Öyle güzel yorum yapmışsınız ki. Tebrik ediyorum sizi Ben 2. evliliğimi yaptım. Şu an ki eşim ise ilk evliliğini yaptı. Evlendiğimiz gece ne aklında ikinci olduğu vardı ne de keşke bi damla kan gelseydi de egomu tatmin etseydim düşüncesi. Aklında tek bir şey vardı o da beni ben olduğum için sevdiği... İnsanın insan olduğunu unutuyoruz bazen. Keşke yapmasaydın demek yerine yerden yere vuruyor bizim insanımız. halbuki yere düşene bir tekme de sen vur mantığı insanlığa yakışıyor mu ? Keşke yapmasaydın ama yaptıysan da hayatının sonuna kadar bu utançla psikolojini alt üst etme, önemli olan senin hayatın demeyi bilemiyoruz maalesef. Herkesi kendi olduğumuz kendi yaşadığımız hayatı yaşamasını istiyoruz, biraz farklı olanı aramıza almıyoruz...

Konu nerelere nerelere gelmiş.
İlk yorum yapanlardan biride benim .
Ve tepkimi dile getirdim .
Bir yorum yapıyorken gerisini ötesini berisini herşeyini düşünün derim ben .
Ve eleştirenlerede kızmayın herkesin fikri aynı olacak diye birşey değil.

Şu sıralar dahada dine meyillendiğimiz zamanlarda (hükümet sayesinde ) ileride daha neler olabileceğini hiç bilemiyoruz.
Bu kızcağız yarın aile baskısıyla bir erkekle evlendirilebilir . Evlendiği kişi ailesine söyliyebilir ve ailesi tarafından Öldürülebilir .

Çocuk bundan ayrılıp kızın üzülmesine psikolojisinin bozulmasına hatta ve hatta intihar etmesine sebep olabilir.

Hayatında belki birdaha elde edemeyeceği derece başkasına aşık olupta o kişinin bakireliğe verdiği önem yüzünden mutsuz olabilir.

Kızın bir hastalığı çıkıpta bakireliğin olmadığını ailesi öğrenipte yıkılabilir.

Siz ne derseniz deyin şu anda yaşadığımız toplum bunları gerektiriyor. Size daha bir sürü örnek verebilirim.
Olmaz demeyin olur. Daha neler oluyor bu devlette (!)
Bdv başlığında
"sevgilime bakireliğimi verdim beni bıraktı"
"kendimi çok kötü hissediyorum evleneceğim bakire değilim "
"eşime bakire olmadığımı nasıl söylerim. " vs başlıklarını gördüğümde hiç şaşırmıyorum .

Ben bakireliğe çokmu önem veriyorum ? Hiç vermiyorum hemde. Ama bu kızcağızın ne aile yapısını ne başka şeyleri bilmiyoruz.
Herşeyi düşünerek yorumlıyalım .

Belki o %70 lik kızım bile ileride çok işine yarar
Diğer kısmıda bozmasına sebep olmayın....

valla ilk defa duydum o yüzden garibime gitti zaten.

Size sonuna kadar hak veriyorum. Kendi adıma söylemek gerekirse ben kızcağıza hakaret boyutuna varan ya da aşağılayıcı yorumlara çok üzüldüm. Hani konu sahibi bekaretimi vermek istiyorum fikriniz nedir dese belki akıl verebilirdik ancak olan olmuş. Bunca ağır laf ve hakaret eden yorumcularımız da konu sahibinin psikolojisini çok ciddi boyutlara taşıyabilir. Buna çok üzüldüm sadece...

gerçekten komiksin tutan yok canım kapı orda hemen git

vakit kaybetme sana göre nasılsa bunda bi sakınca yok.

anlaşamayıp boşanmak çok ayrı birşey helali olmayan biri ile yapmak çok

ayrı arkadaşlar onla bir tutulamaz.evlenen kişi bekarsa buna önem veriyosa

zaten kocasından boşanan birini almaz.bu demek değildir ki evlenmeden herhangi bi kişi ile

yapanı alıcağı anlamına gelmesi.herkes aynı şeyden bahsettiğini sanıo ama herkesin anlattığı farklı

tabiki herkesin kendi yaşamı herkes istediğini yapar ama bunun hata olduğunu ilerleyen zamanda

anlar şimdi değil onun için ne diim inş.evlenir o kişi ile çünkü 1 değil bi kaç kez birlikte olmuş.

burda anlatmak kolay çevresindekilere nie anlatamıo böle böle oldu die olmaması gereken bişi olduğunu

oda farkında çünkü. cnm sen en iisi sevdiğinle konuş ne olıcak die yaşın kaç bilmiorum ama eğer çok yardıma

ihtiyacın varsa git bi psikoloğa herkesin yaşamı farklı olduğu için burda sana kimse yardımcı olamıo en iisi bu olur bence.

Ne olursa olsun kalan %70 şini koru kardeş sen...
Ha yok illaa bu kalanda gitsin dersen oda senin bilecegin bişey..günahıyla sevabıyla hayat senin..

Kızcağız (!) kendine faydalı olabilecek çözüm önerilerini almıştır merak etmeyin artık..Zaten kendisi başka rumuzlarla benzer ama daha daha saçma konular açıp dalgasını geçiyor.Burda birbirimizi yemeye gerek yok.Herkes kendi bedenini,ruhunu istediği şekilde kullanmakta özgürdüüürrrr tamamm..Admin'lerden de rica etsem şu konuyu bi kapatsalar ne iyi olur.Sürekli cevap hakkı doğuyo,sıkıldım.

Kusura bakmayın ama bu konu sahte olabilir bu bi'şeyi değiştirmez zira bu tür şeyler yaşanan şeyler... Burda bi'çoğunuz konu sahibine ablalık vs yapmadı. Yol gösterici, kendince doğru bulduğu doğruyu güzelce izah etmedi, ileride yaşayabileceği sıkıntıları güzelce anlatmadı, camın öteki tarafındaki sıkıntıları dile getirmedi.

Aksine çoğunuz kendini anlatıp konu sahibini aşağıladı(yok kocacığına sakla vs.)

İyi niyet böyle bi'şey değildir. Kınamak da kimsenin haddi değildir. Konu çok başka yere gelince herkesin kendi fikri diyosunuz ama fikir belirtmenin de bi'adabı vardır.

İnsanların egoları yeterince tatmin olduysa konunun kapanması gerçekten çok mantıklı.

Burada kimse kimseyle dalga geçmiyor,sen de bunu bil ona göre konuş hanımefendi...benim de laf dalaşına girmek gibi bir niyetim yok... ALLAH ISLAH ETSİN O KIZI DA...

dalga geçilmemiş mi? siz dalga geçmemiş olabilirsiniz ama maşallah sayfalar boyunca kafa bulunmuş kızla. ayrıca keşke sizde dalga geçseydiniz. daha kötüsünü yapmışsınız. ne demek anne babanın yüzüne nasıl bakacaksın. insanın en hassas noktasından vurmuşsunuz. neymiş ben dalga geçmedim, keşke dalga geçseydiniz. dilerim Allah'tan kardeşinizin, çoluğunuzun çocuğunuzun başına gelmez. yoksa yandılar nasıl bakacaklar yüzünüze...

son cümlenize çok katılıyorum yalnız. bırakın Allah ıslah etsin ve Allah yargılasın, bizler değil.

konu kapansa gerçekten çok iyi olur. aldı başını gitti farklı yönlere

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…