- 20 Şubat 2007
- 7.296
- 347
- 198
- 40
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Lütfen kafa yapımı,aile tarzımı yargılamayın..rica ediyorum..kafanızda ne canlandırdınız beni bilmiyorum ama fikirlerime de bu denli hakaret boyutunda cümleler sarfetmenize izin veremem kusura bakmayın..''Örümcek kafalı '' tabiri hiç hoş değil.Kesinlikle kabul etmiyorum.herkes nasıl fikrini beyan ettiyse ben de oluşan fikrimi,biraz da kızgınlığımla aktardım.Kalbini kırdığım herkesten özür diliyorum...Dilediğim özürden de asla utanmıyorum.Ama bunlar benim düşüncemdir.geri kafalı veya ileri görüşlü olmak da benim sorunumdur..Hayat1993 kardeşime de mutlu yarın'lar diliyorum..
Hanımefendi dikkatli okuyun mesajımı lütfen. Ben kimseye hakaret etmedim. Düşünceleriniz hayata bakış açınız, İlk ilişki konusunda tavrınız sizin kendi özel tercihinizdir. Buna kimse karışamaz. Benim Örümcek Kafalı diye tabir ettiğim evlenene kadar her türlü haltı yiyip bütün kız arkadaşlarından cinsel anlamda birşeyler bekleyip sonra da karısından bekaret hesabı soran erkekler. Siz kendinizi eşinize saklama taraftarı olabilirsiniz ama böyle düşünmeyen bayanlara da biraz saygınız olsun. Lafım yalnızca size değil yanlış anlamayın. Konu açıldığından beri kızla alay edip durdu bazı arkadaşlar. Aklı başında tavsiyelerde bulunmak inanın çok daha faydalı olacaktır
Niye bu tarz sorularda insanlar dalga gecme geregini kendilerinde goruyorlar anlamiyorum..
Belki de konu icerigi geregiyle bir derdim varda olmamaliydi ama sonucta konu sahibine gore bir dert..
Niye yaptin, yapmasaydin gunah vs buralari karistirmaya gerek yok bence..
Herkes kendi inancina gore yasar hata yaptiysa kendi hatasi ve sizce hata mi yaptim diye sormuyor arkadas..
Bi fikir istemis sadece..
Lutfen dalga gecmeyin..
Konuya gelince malesef hic bi fikrim yok bu konuda ama kan gelmediyse endiselenme derim,
ama zaten icindeki supheleri gidericek fazla birsey bulamazsin burda en iyisi sen tekrar bi kontrole git...
bekaret benim içinde çok önemliydi hatta o kadar önemliydiki sırf bu nedenden dolayı korkularım beni vajinismus yapmıştı neysee gelelim senin durumuna bence başka bi doktora daha git muayene ol %30 diye bi kavram garip geldi ama benimde vajinismusu yendikten sonra 2 defa yırtılma oldu ve 2 kez kanamam olmuştu ama senin durumun biraz farklı kanaman olmamış herkesin yapısı farklı doktor gereken açıklamayı yapar zaten..
Hanımefendi dikkatli okuyun mesajımı lütfen. Ben kimseye hakaret etmedim. Düşünceleriniz hayata bakış açınız, İlk ilişki konusunda tavrınız sizin kendi özel tercihinizdir. Buna kimse karışamaz. Benim Örümcek Kafalı diye tabir ettiğim evlenene kadar her türlü haltı yiyip bütün kız arkadaşlarından cinsel anlamda birşeyler bekleyip sonra da karısından bekaret hesabı soran erkekler. Siz kendinizi eşinize saklama taraftarı olabilirsiniz ama böyle düşünmeyen bayanlara da biraz saygınız olsun. Lafım yalnızca size değil yanlış anlamayın. Konu açıldığından beri kızla alay edip durdu bazı arkadaşlar. Aklı başında tavsiyelerde bulunmak inanın çok daha faydalı olacaktır
cok teskkur ederim. Evet haklisiniz evliyim gibi yalan soyleyerek acmam gerekirmis konuyu. Ilk yapilan yorumlardan sonra bende durust bir sekilde yazmamam gerektigini anladim. Ama ilk yorumlar kotuydu sonra senin gibi guzel kalpli insanlar yazmaya baslayinca o taslayan insanin moralini daha cok alt ust edenler daha yazamadi cunku iyi niyet agir geldi. Cok sagolun sizin gibiler yazmasa pskolojik olarak daha cok cukucektim iyi varsiniz.Arkadaşlar kimse kimsenin ahlakını namusunu dinini yargılamasın. Bunu yapacak tek güç Allah'tır. Kınadığınız şey ilerde başınıza gelir. Hepimizin çoluğu çocuğu olacak.
Hayat1993 arkadaşıma gelince sanırım 20 yaşındasın. İlişkinin derecesini bilemiyorum ama umarım sonuna kadar güvenebilceğin biridir. Çünkü kızlar böyle şeyler yaşadıktan sonra erkeklerden farklı bakıyorlar olaya. Artık kesin evleniriz. Onun aklından başka kimse geçmez diye düşünüyorlar ve kendilerini sadece ona ait hissediyorlar. Ama malesef erkekler böyle değil. Etrafımda o kadar fazla örnek varki. Önemli olan kızlığının ne kadarının gittiği, yada kanama olup olmadığı değil. Önemli olan duyguların.
Bu kızlık olayı bence insanın kalbinde olması gereken bir şey. Yani sen bu adama kendini bu kadar açmışsın. Duygularını hayatını paylaşmaya karar vermişsin. Kendini onun kadını olarak görmüşsün. Oda seni öyle görüyomu? Seni eşi gibi görüp sakınıyomu? Olay burda bitiyo. Geri kalan fasa fiso. Umarım sana hakettiğin değeri verir. Seni böyle şeylerden yargılamaz.
Ayrıca benden sana bir tavsiye bence bu tarz şeyleri böyle ortamlarda olsa bile paylaşma. Çünkü kesinlikle seni anlamayan birsürü insan olacaktır. İlla bu soruyu sorman gerekiyosa evlendim ve böyle böyle oldu diye sorsaydın. Evet yalan ama toplum yapısı buna mecbur bırakıyor bence.
Umarım herşey gönlünce olur
Merhabalar. Erkek arkadasimla iliskiye girdim. Kan gelemedi ve daha once birinin penisi birazda olsa girnedi icime elleme bile olmamaisti. Kan gelmedi. Doktora gittik saat 5 yonunde %30 gitmis dedi. Ve doktor ozele gittigimoz halde cok agresifto bende o anki ruh halimle usteleyerek bsy soramadm sorsamda cevpsiz kaldi. Sizce bu %30da gitmis olsa kanamasi gerekmez mi veya gerekirse bende neden kanamadi ve %70 neden bozulmadi o halde. Erkek arkdsimda kan gelmedi icin kafasinda ister istemez soru isareti olacak neden gelmedi daha onceden mi gitmisti acaba diye. Yardimci olursaniz cok sevirim simdiden tesekkurler
herşeyi geçtim de bu duyulursa hatta duyulmasına gerek bile yok,seni bu günlere getiren annenin ve babanın yüzüne bakarken hiç mi vicdanın sızlamıyor?????
tatlım arkadaşa sanane diyorsun.kaç kişinin girdiği büyük bir foruma soruyorsun ne yapayım diye sonra herkes kendi fikrini söyleyince sanane diyorsun.sen sordun o arkadaş fikrini belirtti.
tesekkurler yazınız ıcınn... kınayan ınsanları bastıracak ınsanları gordukce mutlu oluyorumşimdi burda siziz eleştirip kınayanlar,siyaset ve gündem forumunda,herkes için özgürlük var,kimsenin yaşam tarzına müdahale edilmiyor diye yazarlar,merak etmeyin..
bazıları yazmış ya,yetiştirilme biçimimiz falan diye,herkes öyle yetiştirilmiyor.herkesin hayatı,bakışı,yetiştirilme tarzı,namus kavramı,evlilik ve ilişki kavramı aynı değil.tek bir doğru yok ki..bunu da tek kalıba sokmaya çalışıp bu ülkede böyle yetiştirilmiş falan demesin kimse...
konu neydi nerelere geldi..
konu sahibi arkadaşım,tam yırtılma olsa bilr,bazı kadınlarda kanama olmayabilir.bunu sevgilinize de anltın.ben aranızda sorun oalcağını sanmıyorum..
siz nasıl insanlarsınız ya siz ve sizin gibilerrr!!! asıl size yazık böyle tek pencereden bakan insanlar olduğunuz için. nereden biliyorsun yaa haa soylee nereden bıleceksın vıcdanımın sızlayıp sızlamadıgını!! veya sen nereden bıleceksın benım aıle yasantımı belkı benım aılem benı yurda terk edıp gıttı belkı sokaga attı belkı erken yasta kaybettım vefat ettıler? cevap ver sımdı nereden bıleceksın yok mudur sankı bunlar basına gelen genc kızlar?? sızın gıbı yargılayan ustune vazıfe olmayan ıslere burnunu sokan ınsanalar oldukca hepımız ıntıhar edelım o zaman yada hayata kuselım!!! sanane benım bacak aramdan sanane benım bedenımden sanane benım vıcdanı duygumdan sanane benım yasam tarzımdan. bak gordun mu ne kadar cok SANANEler var demek kı ustune vazıfe degılmıs demek kıı senın dusuncelerıne bı bakıs atman gerekırmıs. haa sunuda unutma burda bı arkadasta demıstı senın gıbılere yenıden hatırlatma yapım KİM Kİ BİRİNİ KINARSA O KINADIĞINI YASAMADAN ÖLMEZ! diye buyurmuş Peygamber Efendımız (s.a.v) şimdi sen ve senin gibiler beni kınadınız yaa sizin başınıza gelmese bile çoluğunuzun çocugunuzun basına gelecektır bu. siz ki bilip bilmeden konuşanlar tanımadıgınız ınsanalar ıcın boyle atıp tutuyorsunuz yaa ama ben ve benim benzeri olayı yaşayan insanlar yinede der kii BENİ KINAYANLARIN BAŞINA İNŞALLAH AYNISI GELMEZ. işte şimdi kiM iyi niyetli kim vicdanlı bunu bi teraziye koyda düşün bakalım. bu yazımda sadece sana değil senin gibi vicdansız insanların hepsine gelsin. burda ıyı nıyetlı yazan herkestende Allah razı olsun cunku kendılerını benım yerıme koydular. Eğer ters dusuyorsa sıze bu tur olaylar o zaman susun kımse sızın fıkrınızı sormadı!! bunca laf bıle sıze az gelır ya neyse kimse kimseye bir hesap vermesine luzum yok haddinizi bilin!!! bu olumsuz yorumlarada ılk defa cevap veriyorum cunku haddinizi aştınız!!!