- 11 Mart 2012
- 30.291
- 60.025
- 798
- 36
Yaziniz icin cook teskekkur ederim oncelikle. Evet cok caresi var ama gercekten cok iyi tahmin etmissini gercekten vicdanli bir insanim. Ins karsinizada hep sizin gibi sizi anlayan iyi insanlar cikar.İçinin rahatlaması açısından başka bir dr. a görün istersen. % 70lik durumsa muhtemelen kanaman olacaktır. Psikolojini bozmana gerek yok önemli olan yanlış olduğunu düşündüğün şeyin tekrarının olmaması. Aslına bakarsan herşeyin çaresi var ama vicdan(rahatsiz eder.) girer araya bu noktada.Yazdıklarını okuyunca bu vicdana sahip olduğunu düşünüyorum.Dini açıdan ise Allah kulunu bağışlayandır herzaman.Ama kendi kıymetini bil derim canim anladığım kadariyla daha gençsin neler gelip geçecek pişman olacağın şeyleri yapmamaya bak.Evlenince zaten herseyi yaşıyorsun; )
Merhabalar. Erkek arkadasimla iliskiye girdim. Kan gelemedi ve daha once birinin penisi birazda olsa girnedi icime elleme bile olmamaisti. Kan gelmedi. Doktora gittik saat 5 yonunde %30 gitmis dedi. Ve doktor ozele gittigimoz halde cok agresifto bende o anki ruh halimle usteleyerek bsy soramadm sorsamda cevpsiz kaldi. Sizce bu %30da gitmis olsa kanamasi gerekmez mi veya gerekirse bende neden kanamadi ve %70 neden bozulmadi o halde. Erkek arkdsimda kan gelmedi icin kafasinda ister istemez soru isareti olacak neden gelmedi daha onceden mi gitmisti acaba diye. Yardimci olursaniz cok sevirim simdiden tesekkurler
çok doğru yazmışsınız.Kafasını niye kuma sokuyor pardon?
Bu arada çoğunuz dalga geçmiş ama doktorların kullandığı bi'tabirdir bu.
Herkesin kendi hayatı öyle yetişmiş öyle görmüş ve onun için bu normal bi'şey ki rahatlıkla da doktora gitmiş.
Benim anlamadığım bu site yakın çevremize danışamadıklarımız, içimizde tuttuğumuz sıkıntılarımız, sorularımız için var. İnsan buraya yazarken bile çekiniyo artık.
Konu hoşunuza gitmeyince konudan çıkmak yerine illa taşlamak istiyo bazılarınız.
Ya allah aşkına müslüman bir ülkede yaşıyoruz ve bu anlatılan şeyin adına ''zina''diyoruz.siz bunu normal olarak karşılayabilir,batılı zihniyetinizle akıl vermeye kalkabilirsiniz.Arkadaşın anlattığı durum onu ''zavallı'' yapmıyor.tecavüze uğramamış,zevkiyle keyfiyle bişeyler yaşamış.ondan sonra da derdine düşmüş.kusura bakmayın ben sizin kadar ileri görüşlü olamayacağım.biz de aşık olduk,sevdik..ama bi yerde frenlemesini bildik.neden?? inançlarımız,ahlakımız ve yetiştirilme tarzımıza ters düşmemek için..
Kendimizi frenlemeyi bildik derken allaha bin şükür elimi tutturmaktan öteye gitmedim.o da imam nikahim Kıyıldıktan sonra..bu konu hakkinda asla laf söyletmem kendime.haddinizi bilin.bu arada her bir satırınızdan medeniyet akıyo.kutluyorum sizi.
herşeyi geçtim de bu duyulursa hatta duyulmasına gerek bile yok,seni bu günlere getiren annenin ve babanın yüzüne bakarken hiç mi vicdanın sızlamıyor?????
Kendimizi frenlemeyi bildik derken allaha bin şükür elimi tutturmaktan öteye gitmedim.o da imam nikahim Kıyıldıktan sonra..bu konu hakkinda asla laf söyletmem kendime.haddinizi bilin.bu arada her bir satırınızdan medeniyet akıyo.kutluyorum sizi.
çok doğru yazmışsınız.
konu sahibinin yaşadıklarını onaylamamakla birlikte ki ne haddimeyse bu dalga konusu benide çok sinirlendirdi.
%30 da gider %50 de, saat yönünde de zedelenme tarif edilir. bunlar tıbbi tabirlerdir. memlekette herkes doktor olmuş. o nasıl doktor diyen var.
kendinize anlık eğlence çıkarıyorsunuz ama bu kızın yardıma ihtiyacı var belli ki.
konu hakkında konuşmam gerekirse de olan olmuş artık. bu yanlışı bir daha yapmamaya bak. üzülme desekte kendini üzeceksin belli ki sende rahat değilsin. şu an ki halinden ders al. şu an ki durumunu düşün ve bir daha yapma bunu.
yaptığınız tabikide doğru. size yanlış diyen yok. ama burda yardım istyen zor durumda olan birinin üstüne gidemezsiniz. sizin gibi olamayanlar aşağılamak nedir? bu mudur Müslümanlığın hoşgörüsü? siz kimsiniz yargılıyorsunuz?
bu kız biz böyle böyle yaptık siz kendiniz nasıl frenlediniz diye bir soru sormamış okuduğum kadarıyla? yanlış yapmış ve yanlışının farkında. öenmli olanda bu farkındalık. ama sizin gibiler yüzünden insan derdini paylaşmaktan korkuyor.
konu sahibi gibi benim de size ne diyesim geldi. bu kız buraya ailemin suratına nasıl bakarım diye de yazmamış. ne kadar kolay ahkam kesmek.
ayrıca dinimizce ayıplamanın ne kadar yanlış bir davranış olduğunuda biliyorsunuzdur?
herkese slm
%30 gitti falan bişey mi olur gittiyse hep gider gitmediyse zedelenir hangi
doktormuş o merak ettim doğrusu kimse kimseyi yargılamaz yargılyamaz ama
bi kızın da dikkat etmesi lazım buna belki evlenmek üzere bilemeyiz ama ya ayrılırsa
bidaha biri ile tanışıcak onla da aynı evlenmk üzere onla damı yapsın.insanın özeli nie vardır
ilk gece die birşey nie vardır insan neden evlenir herşeyin ilkini eşinde yaşar erkekde buna önem verir.arkadaşlar kızlarımız
buna dikkat etmicekse bu kadar baside alıcaksa nolıcak ozaman herkes herksle birlikte olsun
aman önemli değil desin geçsin tabiki herkes kendinden sorumludur ama bu kadar basit değildir bu.
bide alnından öpelim isterseniz ewet doğru söylüyosunuz onu yapamayıpda erkekle herşeyi
yapan ama doğrumu erkek bundan hiç birzaman sorgulanmaz bakirdi değildi kimse sormaz onun için
lütfen 2sini aynı tutmayın.kimse kimseyi sorgulayamaz ewet herkesin anası var babası var eşi var yada olıcak
ama kimse kimseye hakaret edemez cahildi vs.ewet bakireliğime dikkat ettiğim için ve sakladığım için
cahlsem ewet cahilim keşke herkes cahil olsa da erkeklere bu kadar evlenicem die güvenmese.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?