kizligimin %30u gitti. lutfen bilgilendirin beni :(

Ya allah aşkına müslüman bir ülkede yaşıyoruz ve bu anlatılan şeyin adına ''zina''diyoruz.siz bunu normal olarak karşılayabilir,batılı zihniyetinizle akıl vermeye kalkabilirsiniz.Arkadaşın anlattığı durum onu ''zavallı'' yapmıyor.tecavüze uğramamış,zevkiyle keyfiyle bişeyler yaşamış.ondan sonra da derdine düşmüş.kusura bakmayın ben sizin kadar ileri görüşlü olamayacağım.biz de aşık olduk,sevdik..ama bi yerde frenlemesini bildik.neden?? inançlarımız,ahlakımız ve yetiştirilme tarzımıza ters düşmemek için..

oncelikle sunu belirtmek istiyorum yazdiklarimi okuyanlar halimden memnunum sandi sanirim ama hic kimse kimin ne yasadigini bilemez ve bu insanlar on yargili bir sekilde bana saldirisa gecti resmen ve inanin moralim daha cok alt ust oldu cunku kendi cinsimiz bizi anlamayip taslama moduna geciyorsa ben ve benim gbi arkdslrin vay haline yazik ki malesef insanlar evlenmeden once iliskiye girene hemen yargiliyor. Sizede cok teskkur ederim ayrica sunuda bilmenizi isterim ki sizin gibi on yargisiz insanlarin yazisini gorunce daha bi gucleniyrm kendimi iyi hissediyorum ve sizden baska sadece 2 kisi bu sekilde yazdi digerleri saat 5 yonu ve %30 terimlerine edebildikleri kadar laf etti ama bunlari yaparken karsi tarafin nasil yikildigini hic dusunmuyorlar bile. Ama sizin gbi insanlarin nadirende oldugunu gormek mutluluk veriyor.yasadigimi hemen ozet gecim size. Hayir sadece 1 kisiyle oldum baskada kimseyle olmadim. Kan gelmedi bende kendimden emin oldugum icin ve sanki bakireyim diye yutturmaya calisiyormus gibi olmiyim diye kendi istegimle birlikte hastaneye gittik. Doktor saat 5 yonunde %30 gitmis dedi. Doktora ne kadar ayrintili sorsamda sadece gitmis gitmis dedi agresif bir sekilde. Yani ben pek aydinlamadim bu konularla ilgili bilgim olmadiginda %70 niye gitmedi esnek mi yani yada %30 gitti kanma olmasi gerekmez miydi diye merak ediyorum ve burdaki buyuklere veya yasamis birilerinden ogrenim dedim ama durum ortada laf sokmaktan baska bisey yapmadilar, siteden bende sogdum resmen. Yeniden tesekkurler size

Dale Carnegie nin bir kitabında çok güzel bir cümle vardı

Allah bile hesabı son güne hesaplaşma gününe bırakırken siz kim oluyorsunuz ?

saat 5 yönü 7 yönü gibi tabirler kadın doğumda doktorların çok sık kullandığı yön belirtmede ifade ettiği terimlerdir

ben de evlendiğimde doktorum bu tabiri kullanmıştı

Yalnız size tavsiyem şu kınamayın!kınadığınızı yaşamadan ölmezsiniz burada heerseyi bilen zinanın ne denli günah olduğunu bilen ilmi geniş insanlar bunu da bilmeli değil mi ama ?Herkesin hepimizin çoluğu çocuğu var ya da olacak o yüzden dikkatli olun derim

işte insanlar bılıp bılmeden konusuyor bırde ustune dalga gecıyor. ben ne kadar buyuk gunah ısledıgımın zaten bılıncındeyım ama bu kısıler kınamanın ne kdr gunah oldugunun bılıncınde degıller dırek taslamaya gecıyorlr. tesekkurler yazınız ıcın

Boşuna demiyolar kadın kadının düşmanı diye... En gerçek kanıtı burdaki cevaplar olsa gerek..

bazen ilk ilişkide kan gelmiyor. ikinci ya da üçüncü de gelebiliyor. kaç kere ilişkiye girdiğinizi bilmiyorum ama bir kaç kez daha denerseniz gelebilir. tabi bunun kararını iyi vermek gerekir. geri dönüşü yok.

okuduklarıma inanamadım gerçekten şoktayım şu anda,bir insanın kendi isteğiyle,sonuçlarını bilerek güvendiği ve sevdiği insanla beraber olmasını Müslüman ülkede yaşıyoruz diye bu kadar acımasızca eleştirmek ne demek ya,herkes aynı şeyi düşünmek aynı inanca sahip olmak zorunda değil ve senden farklı bir yaşam tarzına ve görüşüne sahip bir insana yardımcı olmayı bırak dalga geçiyorsunuz,tamam sizin gibi örümcek kafalılar yardımcı olmasın zaten ama bırakında bu durumu çeşitli psikolojik gel gitlerle atlatmaya çalışan bir kişiye insan gibi insanlar yardımcı olmaya çalışsın...

bizler kadar ileri görüşlü olamayacaksan yorum yapmana da gerek yok.kızın derdi başka,yapılan yorumlar başka.kızın dini inancının ne olduğunu bile bilmiyorsun! herkes bedeniyle ilgili kararları kendi verir.namus bacak arasında değil arkadaşım.sana tersse çık konudan.

Bu cumleler uzerine fazla laf etmeme gerek bile yok. AYAKTA ALKISLIYORUMM!!!durumumu cok guzel ozetledin cok sagol. O orumcek kafalilarin yazdiklarini okuyunca daha cok pskolojik bunalima girmistim senin ve senin gibi yazi yazanlarin sayesinde kendime geldim ne kadar tesekkur etsem az.

Ne için yapmış olursa olsun, olan olmuş ve yardım istiyor kız "ahlak dersi" istemiyor. burası insanların bir nevi kimseye anlatamadıkları sorunları paylaştıkları bir platform. O kadar ahlaksız bir konuysa başlığa tıklayıp ne için okudunuz. Yermek için mi? yoksa zor durumda kalan bir insanın sorununu okuyup ben böyle değilim diye egonuzu tatmin etmek için mi? Kimin başına ne geleceği belli olmaz bu kadar büyük konuşmayın. Yapmam dediğiniz şeylerde baş rol oynatır bu hayat hiç belli olmaz bayan. Allah ta yaşatmasın asla.

Yok hic gelmedi. Zaten bir kac kez iliskiye girdikten snra doktora gttik.

normalden daha esnek bir yapıya sahip olabilir o zaman. :44: bu konulara tepkili olmayan başka bir doktora gidebilirsiniz. kızlık zarı ile ilgili açılan başlıklarda kızlar şehir şehir doktor isimleri veriyorlar. oradan öğrenebilirsiniz.

yoook olur mu hic oyle sey benim hakkimda hicbir fikri olmadan illa taslamasi lazim. Benim ne kadar yiprancagimi dusunmeden. Bu kadar duyarli oldugun icin ayrica ne kadar minnettar kaldigimi bilmeni isterim tesekkurler. Bu dusuncede yalniz olmadigimi bilmek bana moral veriyor.

canım bu arada benim de hiç kan gelmemişti.aklından çıkar bütün korkularını,endişelerini.dediğim gibi namus bacak arasında değil,beyninde! sen kendi kararlarının ve bedeninin arkadında ol yeter!seni böyle kabul eden erkek de onurludur benim gözümde.çünkü kendileri evlenmeden yaparken olabiliyorken,biz niye zina yapmış olalım ki...önümüze gelenle de yatmayacağımıza göre...başını dik tut.

Ülkeler müslüman olmaz , insanlar müslüman olur güzel arkadaşım.
Müslümanlığın temeli de HOŞGÖRÜ'dür.

Hakikaten ne bu saçma sapan yorumlar okuyunca şaştım kaldım. Herkesin kendi bedeni - kendi tercihi Lafa gelince demokrasi nutukları atıp kendi kiyafetinden tut - düşüncesine kadar özgürlük talep edip bir başkasının yaşam tarzını bu derece eleştirmek nasıl bir zihniyet?kız burada akıl sormak için yazmış gelinde beni eleştirin diye yazmamış tasvip etmiyorsan yorum da yazma burada bir taşlamadığı kalmış bazılarının yuh diyorum artık.Evlendiğiniz erkeklerin bakir olduğundan nasıl emin olmuştunuz merak ettim doğrusu zina ise onlara da zina değil mi? Ha bu arada elbette bir kadın herşeyden önce kendi için bedenine sahip çıkmalıdır. Ama bu bizi ilgilendirmez PES ŞİŞTİM VALLA!

Güzel kardeşim sana da abla tavsiyesi vereyim öncelikle hayatta her attığın adımın arkasında ol yada emin olmadığın adımları atma ikincisi evlendiğin adam seni bir zar parçası ile değerlendiriyorsa o adamla hiç evlenme evlendiğin insan hayat arkadaşın olsun.Üçüncüsü
ilklerini evlendiğin adamla yaşamak gerçekten ayrı bir mutluluktur ama tercih insanın kendisine kalmıştır.Etrafımda evlenirken bakire olmadığı halde evlenip çok güzel evlilikleri olan arkadaşlarım var çolukları çocukları bile oldu bazılarının yani öle her erkek direk o duruma bakmaz bakanı da sen alma zaten.günahıyla sevabıyla doğrusuyla yanlışıyla her yaşam kendine özgü ve özeldir.herkes herkese saygı duymak zorundadır. Üzme kendini...

Yok hic gelmedi. Zaten bir kac kez iliskiye girdikten snra doktora gttik.

Canım öncelikle kızlığın bozulmuş, yüzde otuzu gitmiş, yüzde yüzü gitmiş, bu kimseyi ilgilendirmez, erkek arkadaşını bile ilgilendirmez. Eğer sana neden kan gelmedi gibi konuşmalar yaparsa hiç o adamın yanında durma. Sen biliyor musun o kaç kişiyle oldu sorabiliyor musun? Soramazsın da zaten. Sen kendinden emin ol. Kimseye muhtaçta değilsin kendini kanıtlamakta zorunda değilsin. Hayatında hiçbir erkeğe bunun için izin verme ,istiyorsa insanlığına aşkına gelsin.Zarına, osuna busuna gelmesin. ben de ne insanlar biliyorum kızlığı sağlam ama her türlü cinsel deneyimi farklı şekillerde yaşamış ve erkek arkadaşına yaranmak için elime el değmedi diyen. namus bi zardan ibaret değil. sen kendine güven kimseyede bişey ispatlamaya çalışma.Bu vücut senin o kadar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…