Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar transferin bugun 11. günü kan tahliliyaptırdım sonucum 62 düşükmü biraz doktorumu aradım iyi dedi ama pazartesi bidaha yaptırısın dedi inşallah düşmez sonuç[/QUOT
Sinemcim sevgili arkadaşım , senin adına o kadar çok sevindim ki anlatamam.Değerin her ne kadar 62 olsada bu değerin 10.gün değerin olduğunu unutma.Bugün biliyorsun evime taşındım.Ama tüm gün boyunca aklım sende ve sonucundaydı.(Hatta saat 4 gibi ablama baktırdım ne oldu diye)Ve güzel sonucunu aldık ben de yarın test yaptıracağım inşallah bende hayırlı sonuç alırım...Ve bende hamileyim derim.(Hala hiç umudum yok dün geceden beri sürekli ağlıyorum)Arkadaşlar ne olur benim için dua edin.O kadar çok ihtiyacım var ki.
kızlar transferin bugun 11. günü kan tahliliyaptırdım sonucum 62 düşükmü biraz doktorumu aradım iyi dedi ama pazartesi bidaha yaptırısın dedi inşallah düşmez sonuç[/QUOT
Sinemcim sevgili arkadaşım , senin adına o kadar çok sevindim ki anlatamam.Değerin her ne kadar 62 olsada bu değerin 10.gün değerin olduğunu unutma.Bugün biliyorsun evime taşındım.Ama tüm gün boyunca aklım sende ve sonucundaydı.(Hatta saat 4 gibi ablama baktırdım ne oldu diye)Ve güzel sonucunu aldık ben de yarın test yaptıracağım inşallah bende hayırlı sonuç alırım...Ve bende hamileyim derim.(Hala hiç umudum yok dün geceden beri sürekli ağlıyorum)Arkadaşlar ne olur benim için dua edin.O kadar çok ihtiyacım var ki.
sinem dierim sorunsuz bi hamişlik haşarsın şuan hamişsin Allah tamamına erdirsin canım çok çok tebrikler darısı başımıza inşallah
toprak canım bende senin haberlerini dört gözle bekliyorum inşallah yarın burada seninde hamileyimmmmmmm diye açmış olduğun konuya tebrik mesajları yazarız dualarım seninle canım hadi hayırlısı biraz rahat ol lütfen:Saruboceq:
canım çok teşekkür ederim inşallah yarın seninde mutlu haberini alırız ama bence alıcaz içime öyle doğuyor bugun benimde hep aklımda sen vardım kendim kadar sana ve diğer arkadaşlarıma dua ettim rabbim güldürücek yüzünü anlayabiliyorum seni bu gece zor gecer ama mutlu sona ulaşçaksın inşallaha.s.
kızlar transferin bugun 11. günü kan tahliliyaptırdım sonucum 62 düşükmü biraz doktorumu aradım iyi dedi ama pazartesi bidaha yaptırısın dedi inşallah düşmez sonuç