kızlarrrrrrr

pelinsubahar

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Mart 2010
839
80
123
Ankara
merhaba arkadaşlar
haftaya bende bailıcam bi merkeze.
daha önce diode du makinaları şimdi bi üst modelini getirdik dediler tam olarak ne bilmiyorum.

kızlar koltukaltı özel bölge tüm bacak kampanya yapmışlar bu yeni makina için sadece ilk 25 kikşiye dediler 2000 tl sizce fiyat nasıl?

ikinci sorumda açıkcası ben genital gölgemi pek göstermek istemiyorum.benim gibi bundan çekinen bi arkadaşa yalnız bu arkadaşın onlarla arası iyi istersen makinayı kendin tut demişler sizce böyle bişey mümkünmü kendim ağda yapabilen bir insan olarak sizce becerebilirmiyim. gerçi bana izin verirlermi onuda bilmiyorum.

birkaç yede daha fiyat araştırması yaptıktan sonra en doğru kararı verebilirsin mesele ben tüm bacak+genetial+ kol 2600 e başladım mart ayında ..

en son çıkan alexander diye biliyorum . benim o makina şuan gayette memnun um
kesinlikle aleti size vermezler ,vermemeleride gerekir .bu çok tehlikeli , nereye ne kadar tutacağını , nasıl atış yapacağını bilmiyorsuz ,bilseniz dahi bunu uzmanların yapması en mantıklısı.
bende çekiniyorum açmaya daha bir seans gittim ama insan ın kendini bu konuda aşması lazım ,ben katlanabiliyorum zaten gözlük taktırıyorlar girerken birazda o utancımı alıyor :)

arkadaşım öncelikle en önemlisi hastane ortamında yaptırmandır.ve cihaz alex olursa daha kısa sürede sonuç görürsün.ayrıca eğer hastaneye gideceksen karşındaki kişi o işin ehli olduğu için utanıp sıkılmana gerek yok rahatça açabilirsin.genital bölgeye lazer yaptıran biri olarak şiddetle tavsiye ediyorum hergün tertemiz uyanmak bambaşka..

aynen katılıyorum her gün tertemiz uyanmak gibisi yoktur sanırım sen yapamazsın sana vermeleride sakıncalı bence bu işi onlar biliyolar sonuçta bizler bilmiyoruz eğer veriyolarsada onların yaptığı işten şüphe ederim ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…